16horsepower

Ε ναι, αυτοί οι δύο είναι οι πιο γνωστοί. Τους άλλους δεν τους ήξερα, αλλά ανακάλυψα ότι είχα στο Pc μου πολλά κομμάτια των Black Rebel Motorcycle Club!

Επειτα από προτροπη του φιλατου “Somn” τσεκαρα ετουτο.

Woven Hand - Blush Music

Ειναι ακομα νωρις, αλλα προβλεπεται λιωσιμο. Πανεμορφος δισκος ρε.

οι 16 horsepower ειναι μπανταρα ετσι απλα

Eπειδη ειναι μπανταρα και μιας πλησιαζει και το λαιβ των woven hand(τωρα αρχισα να ακουω) ας κανουμε bump…
Αγαπημενος σας δισκος?
Προσωπικα διαθετω το low estate(προσφορες μετροπολις:D) και σε μπ3ς τα secret south και sackcloth ‘n’ ashes…Το secret south δεν πιανεται πραγματικα…Το λαιβ τους που διαθετω δεν μου πολυαρεσε…Γενικως η ατμοσφαιρα που βγαζουν ειναι φοβερη και πανω απο ολα διαφορετικη…Νιωθεις οτι καποια στιγμη θα εμφανιστει ο τυπος απο το εξωφυλλο του sackcloth…
Haw videoclip
Ριξτε μια ματια…Σκετη ομορφια το κλιπ…

Φοβερο συγροτημα.
Απιστευτο! Μπραβο για το post!

Ό,τι και να πω για αυτό το κομμάτι είναι λίγο!
Κόλλημα!:bow2:

Τρομερή μπάντα με τρομερό τραγουδιστή! Οσοι τους γουστάρετε, θα σας προτεινα επίσης, The Black Heart Procession και Woven Hand, εκτός απο Anathema, Porcupine Tree κ.α γνωστα συγκροτήματα, αυτες οι τρείς μπάντες κυριαρχούν στην 10η Εντολη και τον Κόκκινο Κύκλο.

Πάρτε μια ιδέα, http://www.youtube.com/watch?v=spxyrxWG_LQ

+1

Γενικά εγω δεν έχω δίσκο προτίμησης. Όλοι πάνω κάτω μ’αρέσουν το ίδιο.

Από τα πολύ αγαπημένα μου συγκροτήματα! Έχω κάτσει ατέλειωτες ώρες ακούγοντας τους δίσκους τους! Ο Edwards είναι τρομερός καλλιτέχνης με εξαιρετική φωνή. Αγαπημένος δίσκος το Sackcloth ‘n’ Ashes το οποίο περιέχει απίστευτες κομματάρες όπως, “I Seen What I Saw”, “Black Soul Choir”, “Haw”, “Horse Head”, “Strong Man”.

Οι Woven Hand για μένα δεν έχουν φτάσει το επίπεδο των 16 horsepower , αλλά δεν παύει να είναι πολύ καλό συγκρότημα με μερικές πολύ δυνατές στιγμές!

a preacher to listen to