Άκουσα πρόσφατα αυτο το συγκρότημα και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Γι’αυτο το λόγο τώρα κατεβάζω τη δισκογραφία τους. Εσείς τί πιστεύετε;
Τους ακούω τώρα στο youtube.Πολύ country,με στοιχεία της μουσικής των ιθαγενών,φαντάζομαι βλέποντας τις φάτσες τους ότι έχουν ανάλογη καταγωγή,έτσι?.Ακούγονται πολλοί καλοί.Ξέρεις μήπως με τι θέματα ασχολούνται στοιχουργικά?
Όχι. Τώρα ψάχνομαι κι εγω. Δεν τους ήξερα κι ήθελα να δω αν γνωρίζει κανεις τπτ παραπάνω
Σε γενικές γραμμές έχουν πολύ αξιόλογους δίσκους (δεν έχω δώσει σε όλους την ίδια βάση μέχρι στιγμής). Εξαιρετικός συνδυασμός country με σκοτεινές μελωδίες και τη φωνάρα του David Eugene Edwards, ο οποίος όταν διέλυσε το συγκρότημα, έφτιαξε τους woven hand που είναι ουσιαστικά η εξέλιξη των 16horsepower και, προσωπικά, τους προτιμώ. Επίσης, από τους 16horsepower προέκυψε άλλο ένα γκρουπ ονόματι Lilium που μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει δυο καταπληκτικούς δίσκους.
Ωραία! Μετά τους Horsepower θα κατεβάσω και woven hand!!! Ευχαριστώ!
Οι 16 Horsepower είναι ( ή ήταν , αι εμ νοτ σουρ) πολύ καλο συγκρότημα.3 Κομματάρες : Day of the Lords,Scrawled in Sap,Splinters (και άλλα πολλά). Οι Woven Hand ,προσωπικά τους προτιμώ, είναι και αυτοί πολύ καλοί και μέχρι τώρα έχουν βγάλει αρκετά καλούς δίσκους.(Ο δίσκος Mosaic είναι πολύ καλός με όμορφα κομματάκια (κυκλόφορησε το 2006) ). Lilium ; :-k πρώτη φόρα τους ακούω. Πάω να κατεβάσω
Hello σε όλους και σε όλες.
Είχα ακούσει μερικά κομμάτια τους στη σειρά “10η εντολή” και μου άρεσαν… μου δώσανε μερικά, δεν ξέρω που τα έχω τώρα. Μιας και μας τους θύμισες θα τους ξαναψάξω!
Αυτων την μουσικη βαζει ο Κοκκινοπουλος στην 10η εντολη? Αν ναι, σας αγαπω που τους βρηκατε.
Ναι αυτοί είναι! Κι εγω ευχαριτώ πολυ αυτη που τα βρήκε κι αυτή που μου το έδωσε!!!
Συνάδελφε, στη 10η Εντολή δε βάζει μόνο 16 Horsepower. Βάζει και Madrugada, Black Rebel Motorcycle Club, Midnight Choir, Blackfield, WovenHand,The Black Heart Procession κλπ.
Σοβαρα σιριαλς βλεπεις…:roll:
Σορρυ, ήταν το μόνο που προλάβαινα μετά το φροντιστήριο
Μ’άρεσε η σκηνοθεσία και η μουσική του…
στις σειρες του κοκκινοπουλου εχω πετυχει και anathema!!!
Δεν ειχα ιδεα ποιοι ηταν οι τυποι,oυτε το σηριαλ,αλλα ηταν αυτο ακριβως που ηθελα να ακουσω αποψε.Thanks!
Όντως, το ξέχασα. Είχα ακούσει απ’το Alternative 4 και το Natural Disaster!
Και στον Μπέκα βάζει συνέχεια Αnathema!!
Οι 16horsepower όταν τους πρωτοάκουσα δε μου άρεσαν τόσο πολύ αλλά μετά που τους ξανάκουσα πιο προσεκτικά μου άρεσαν αρκετά.Respect στη Μελ άλεξ!
Μια χαρα σειρα ειναι ρε, πολυ αξιολογη.
ποιο Μπεκα ??? Στο αλαλουμ του Χαρρυ Κλυν ??? Εκει δεν παιζει αναθεμα.
Όχι ρε συ!στη σειρά!Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα…
Βάζει συνέχεια Αnathema!
δε ξερω κανενα…να ανησυχω???:-k :-k :-k :-k
Δεν ξέρεις Blackfield και Madrugada? Είσαι πολύ poweras τελικά!