19/5/2013, Agnes Vein, DreamLongDead, Eternal Fire @ 8Ball, Thessaloniki

Την Κυριακη 19 Μαϊου, εμφανίζονται στο 8ball oι Αgnes Vein, μαζι με τους Αθηναιους DreamLongDead και τους Ναουσιωτες Eternal Fire

Οσοι απιστοι, προσελθετε…

Είσοδος : 6e + BEER

fb event: https://www.facebook.com/events/532993176746959/?fref=ts

αφισετο:
[CENTER][/CENTER]

μπαμπ

Αυτη την Κυριακη, σαπιλα με μερακι και παρουσιαση του νεου δισκου Agnes Vein…

θα παει καποιος απο δω;

Θέλω να πάω αλλά δεν με παίρνει να κοιμηθώ αργά σήμερα :confused:

Σε περίπτωση που έρθει κάποιος φορουμίτης,σταράκι ασπρόμαυρο,μπλουζάκι χακί Orange Goblin.Πείτε ένα γειά μη ντρέπεστε…

Εγώ πήγα, αλλά το είδα αργά το μήνυμα σου.

Παιδιά, τι κοκομπλόκο έπαθα με τους DreamLongDead; 8O Άνετα η έκπληξη της βραδιάς για μένα. Θανατερό funeral doom, καθόλου βαρετό και όσο ατμοσφαιρικό (με την κυριολεκτική έννοια της λέξης) πρέπει. By thw way, ο Πούσιος από το Hammer τραγουδάει σε αυτούς; Με έκαναν να αγοράσω και το CD τους, τόσο πολύ τους γούσταρα.

Agnes Vein, δεύτερη φορά που τους έβλεπα και θα γίνουμε fanboys σε λίγο. 4 κομμάτια από το πρώτο, 4 από το δεύτερο, αν δεν κάνω λάθος, και μία διασκευή Electric Wizard. Τείνω στην άποψη, πάντως, ότι με μία δεύτερη κιθάρα στα live θα ακούγονται καλύτερα.

Από κάτω γάμησε τα, οικογενειακή φάση, δεν είχε πάνω από 50-60 άτομα, και οι μισοί ήταν γνωστοί από άλλες μπάντες. Ό,τι να 'ναι.

Ναι, [U]και[/U] ο Πούσιος τραγουδάει στους DLD. Πραγματικά σαρωτικοί live.

Κρίμα που δε στήριξε ο κόσμος κι εκεί.

τα ιδια θα ελεγα αυτολεξει!

κατσε θα γελαμε σε λιγο οταν και αυτοι με την σειρα τους με ενα απο τα αλμπουμ της χρονιας (γιατι με το Soulship μιλαμε για φανταστικη δουλεια) ξεκινησουν ενα hype (λιγακι δυσκολο χωρις budget-video-tour report κλπ κλπ) και τοτε θα γεμιζουν και αυτοι 350 ατομα στο 8ball, σαν τους Planet (που το αξιζουν! ) οταν αλλες μεγαλες, μεγαλυτερες μπαντες η ισως και υπερονοματα εξωτερικου μαζευουν απο 60 μεχρι 180…

Εχω αρχισει να σκεφτομαι τελευταια πως και ο ΔΗΘΕΝ εναλλακτικος κοσμος του rock/heavy rock/metal ειναι το ιδιο ‘‘προβατο’’ με τον αντιστοιχο αλλων μουσικων ιδιωματων…

PS1: επιτελους back in the game!
PS2: Πρεπει να εχω ps μιας και εχω να γραψω τοοοσο καιρο.
PS3: Θυμαμαι Planet of Zeus support του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Brant Bjork. Δεν τους γνωριζα ετσι και εφτασα αργουτσικα στον χωρο…λιγοστα ατομα μεσα, και με τις πρωτες νοτες με εχουν γραπωσει και ουρλιαζω στους διπλανους μου ρωτωντας ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ??? Γ Α Μ Α Ν Ε!!! καθως χτυπιεμαι αγκαλια με τον drummer των JB…
κοσμος φυσικα και λιγακι ψυχρος μιας και ειναι opening act, ο ιδιος κοσμος που σημερα τρεχει να τους δει…

anyway SOULSHIP δισκαρα! Αυτη τη φορα ειχαν τον καλυτερο ηχο απ’οσες φορες τους εχω δει και μακραν την καλυτερη σκηνικη παρουσια. beware the Hype!

υπάρχει κάτι το περίεργο σε αυτό;
δεν είναι μια λογική εξέλιξη των πραγμάτων;

εε καλα, τις ιδιες νοτες παιζουν. Ντο και τοτε ντο και τωρα. Τωρα γιατι η ντο να κανει αισθηση αλλα τοτε οχι?

η απήχηση στο κοινό δεν αποκτάται με τον καιρό συνήθως;

Με κάλυψες απόλυτα,ειδικά για DreamLongDead.Σόκ κ δέος…η μόνη ένσταση είναι στη ταμπέλα Funeral doom αλλά δε γαμείς.Για τον κόσμο ντροπή κ μόνο.Η Πάολα βέβαια είχε 3000 κόσμο το Σάββατο,η μεταλλομάνα Σαλονίκη δεν μπορεί να γεμίσει ένα μαγαζάκι των 300.Έγινεεεεεεε.