1996-2008: Ποια ομάδα βγήκε περισσότερες φορές ηθικά πρωταθλήτρια?

ρε κραπσοδυ ποιος ειναι ο γκέη ?

Μάλλον δεν βλέπεις Ευρωπαικό ποδόσφαιρο. Στα προηγμένα πρωταθλήματα κανείς πρωταθλητής δεν αμφισβητείται. Ποιός η Μάντσεστερ; Η Ρεάλ; Η Ίντερ; Η Αιντχόφεν; Η Μπάγερν;

Ναι, είναι Gay ο γαύρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ενεργητικός όμως. Και όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι παθητικοί. Με πιάνεις ε

Το πρωτάθλημα τελικά ποιος το πήρε; Η ΑΕΚ;

κραπσοδυ θα μας πεις τι θέλεις από τη ζωή μας? σε κηνυγάμε γύρω γύρω κ λες τα ίδια κ τα ίδια. κ εγώ μισώ τον Κόκαλη, αλλά δεν κάνω κ έτσι

Ρωτα καναν Ιταλο τι λενε για Γιουβεντους οι αντιπαλοι…

Edit:Και η Ρεαλ εχει κατηγορηθει οτι παιρνει παντα περισσοτερα σφυριγματα,γενικα ειναι λογικο ολοι να κυνηγαν τον 1ο…

Δεν φταίω εγώ που στην πρόταση μου “Ο gay τα πήρε από την αρχή και πήρε το πρωτάθλημα” δεν καταλαβαίνεις ποιος είναι ο Gay και πρέπει να το επαναλάβω

Η Γιουβέντους φίλε μου πέρσυ έπεσε στη Β ακριβώς γι αυτό. Λες να πέσει ποτέ ο γαύρος;

Ρε τι κοψιμο και ραψιμο ειναι αυτο??? :lol: Καθε 30 δευτερολεπτα το τοπικ χανει 2-3 posts!
E ρε γλεντια…

Κατ’ αναλογία με τη λογική σου σχετικά με τα τραγούδια π έχουν καλούς στίχους και αυτά που έχουν καλή μουσική

Μια ομάδα που παίζει φοβερή μπάλα στο πρώτο μισό είναι καλή ομάδα
Μια ομάδα που παίζει φοβερή μπάλα στο δεύτερο μισό είναι φοβερή ομάδα

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ναι απλά αυτό που εννοώ είναι ότι όσο άξιζε φέτος ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα, άλλο τόσο το άξιζε και ο ¶ρης.

Δηλαδή ο καλύτερος πάντα νικάει? δεν μπορεί να χάσει σε ατυχες στιγμές βαθμούς/γκολ κτλ?? η Ελλάδα ήταν καλύτερη πχ από την Τσεχία στα ημιτελικα του euro? Η’ μας ανοιξε ελαφρα?

Ρε samis μην απαντάς σε banned χρήστη. Δεν μπορεί να σου απαντήσει :wink:

ναι όντως, για ενα 5χ5 πήγα και γίνανε όργια στο φορουμ :lol:

Σε αυτό το παιχνίδι έχωαναφερθεί νωρίτερα στο thread. Mε τα σημερινά δεδομένα η διακοπή θα ήταν σε βάρος της ομάδας που οι οπαδοί της πέταξαν τα καπνογόνα. Αλλά τότε αποφασίστηκε επανάληψη σε ουδέτερο…8O #-o

Ρε, γι’αυτο παλι απο του χρονου θα ερθει η θεια δικη της φουτσας στην Ευρωπη, να το θυμαστε και αν πεσω εξω, εμενα θα τσουξει πρωτα.

Και ποιός είπε ότι οι δύο συγκεκριμένες ομάδες που αναφέρεις δεν είναι βρώμικες; Κατά την γνώμη μου είναι οι πιο βρώμικες στην Ευρώπη και δικαίως μισιούνται από τόσο κόσμο.

ενδιαφερον αλλα και ταυτοχρονα αστειο θρεντ.το ξεθαβω