Η ΑΕΚ στο γήπεδο έχει περισσότερους βαθμούς, γιατί έπαιξε ένα παραπάνω ματς πρωταθλήματος…
Αφαιρώντας τις καθυστερήσεις για λόγους απλοποίησης:
3 λεπτά (πάνω κάτω) παραπάνω (αλλαγή Μπάρκογλου/Βάλνερ).90-87=+3
90 λεπτά παρακάτω (Φυντανίδης-Αστέρας Τρίπολης) -90
Το όλον -87 λεπτά λιγότερα η ΆΕΚ
Νομίζω ο Φυντανίδης ήταν βασικός, αν όχι αφαίρεσε το λεπτό της αλλαγης.
Μάλλον όχι, 3 λεπτά παραπάνω έπαιξε η ΑΕΚ γιατί στην Τρίπολη παίξαμε και ΧΑΣΑΜΕ
Πάντως ειλικρινά χαίρομαι που δεν ένα έχεις ένα επιχείρημα του στυλ 'Μιλάνε οι παλιο#$$%$^ που περνάνε συνέχεια με κόκκινο τα φανάρια.
μα βγηκατε πρωταθλητές…
Στην Β εθνική… :lol:
Πάμε ρε Αεκάρα!!! ΉΡΘΕ Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!
H δικαιωση θα ερθει στον 3ο προκριματικο γυρο… :lol:
META 17 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ 13/01/1991 : 15η Αγωνιστική. O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι “ερυθρόλευκοι” που έρχονται με… φόρα απ΄την αρχή της σεζόν και βρίσκονται ένα μόλις βαθμό πίσω απ’τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και 6 βαθμούς μπροστά απ’την ΑΕΚ. Σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και τσαμπουκά από πλευράς Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακος θα προηγηθεί με 0-1 απ’το 6ο λεπτό με γκολ του Νίκου Τσιαντάκη. Ο Γεωργιάδης θα ισοφαρίσει στο 10ο λεπτό για την ΑΕΚ η οποία προσπαθεί να επιβάλλει το ρυθμό της, αλλά εις μάτην. Ο Ολυμπιακός μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στο 2ο ημίχρονο και στο 54’ ο Γιώτης Τσαλουχίδης με άψογο πλασέ νικάει τον Ηλία Ατματζίδη κάνοντας το 1-2 για τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ δε μπορεί να αντιδράσει και ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. 6 λεπτά πριν το τέλος ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να προηγείται 1-2 και στο 84ο λεπτό, ο Στέλιος Μανωλάς της ΑΕΚ θα δεί την δικαιολογημένη κόκκινη κάρτα. Τότε, απο οπαδούς της ΑΕΚ εκτοξεύτηκαν 2 δακρυγόνα (!) με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει τον αγώνα προσωρινά. Τελικά η ατμόσφαιρα καθιστούσε τη συνέχιση του αγώνα ανέφικτη και ο αγώνας διεκόπη οριστικά.
Και ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΠΟΥΣΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ok, ok, mea culpa…
Πολύ άδικη απόφαση, αν και είμαι σίγουρος ότι όπως και τώρα υπήρχε νομικό έρεισμα. Η δικαίωση τι σημαίνει? Οτι εμείς παίρνουμε από εσάς το φετινό πρωτάθλημα, και σεις παίρνεται το πρωτάθλημα του 91 από τον Πάο?:-k
Επαιζε ΄τοτε ο Ατματίδης στην ΑΕΚ?
Ο Ατματζιδης ηρθε το καλοκαιρι του 92!
Κάτι τέτοιο είχα υπόψη μου κι εγώ, απλά δεν ήμουν σίγουρος γιατί για 3 χρόνια ήταν αλλαγή του Μίνου, και μπορεί να ήταν στον πάγκο αλλά να μην το θυμόμουνα
Όταν παίκτης του βάζελου δηλώνει ότι την καλύτερη μπάλα την παίζει ο Άρης και η Λάρισα δηλαδή ο 4ος και ο 6ος τότε τί ψάχνετε για ηθική πρωταθλήτρια;; Το πρωτάθλημα είναι σάπιο πέρα ως πέρα. Ο Κόκκαλης κυβερνάει τη χώρα όχι μόνο το Ελληνικό ποδόσφαιρο
Δηλαδή πιστεύεις ότι έπρεπε ο ¶ρης ή η Λάρισα να πάρουν το πρωτάθλημα; Και επειδή δεν το πήραν αυτές είναι ένας παραπάνω λόγος για να λες σάπιο το πρωτάθλημα;
Δεν γινεται αυτο. Ουτε στο ΠΟΚ ειναι, ουτε τον κοσμο που εχουν οι ομαδες του ΠΟΚ εχουν. Ειναι αντιεμπορικο και χαλαει η πιατσα.
Το πρωταθλημα ειναι τοσο σαπιο, που η ερωτηση για την ψηφοφορια θα μπορουσε να ειναι “ποια ομαδα σπρώχνεται πιο συχνα και πιο πολυ για να φτασει στην κατακτηση του πρωταθληματος”.
Τα αποτελεσματα ειναι τα ιδια
Όχι εγώ ο Νίνης το πιστεύει. Και συμφωνώ. Και ναι όταν το πρωτάθλημα δεν το παίρνει ο καλύτερος ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ. Βέβαια δεν χρειάζεται το γεγονός αυτό για να το διαπιστώσουμε. Κάθε Κυριακή το βλέπουμε. Αν ο Άρης ευνοούταν σε τόσα ματς όσα ο Βάζελος ή ο Γαύρος ή η ΑΕΚ τότε άνετα ο Άρης χτυπούσε πρωτάθλημα. Και όχι μόνο αυτό. Σίγουρα δεν θα έπεφτε η Καλαμαριά και σίγουρα δεν θα έμενε ο Λεβαδειακός.
Ρε συ κόζυ μην το λες έτσι. Νταξ δεν είναι και απ τα άγραφα να άξιζε κάποιος άλλος το πρωτάθλημα, αν αι εγώ είμαι της λογικής όποιος έιναι πρώτος αυτός το άξιζε.
Πχ ο Άρης και με τους 3 μεγάλους και στα 6 παιχνίδια, στο 80% των περιπτώσεων ήταν η καλύτερος ή ισάξιος
Edit: Δεν υπονοώ ότι το αξίζαμε, το έχω πει, την καλύτερη μπάλα έπαιξε η Λάρισα
η Λάρισσα έπαιξε στο 2ο γύρο καλή μπαλά, όταν πήρε σέντερ φορ αξιώσεων και όταν άρχισε να παίρνει δωράκια από τη διαιτησία…
Ρε Μάνε, δεν είπα ότι είναι από τα ¶γραφα. Αλλά άλλο το παίζει καλή μπάλα, άλλο το πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Και δε νομίζω να αδικήθηκε ώστε να φωνάζει ότι του έκλεψαν κάτι.
Μόλις χαρακτήρισες τα μισά τουλάχιστον πρωταθλήματα του κόσμου Σάπια. Οκ, αν το πιστεύεις.
Ενώ ο gay τα πήρε από την αρχή και πήρε το πρωτάθλημα
Ποιοι είναι οι gay?