τα παραπάνω δικαιολογούν την κατάφορη αβάντα στον γαύρο ? πως ακριβώς?
[SIZE=“6”]ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΟΕ ΟΕ ΟΕ[/SIZE]
Μα καλά, είσαι και μεγαλύτερος ρε Γίγατρε, δλδ τα χρέη απ’ τις πουστιές του Κοσκωτά πώς ξεχρεώθηκαν;
Με διακανονισμό φυσικά. Και πληρώσαμε το 1/3 των χρεών όπως όριζε ο νόμος και όχι το 5% όπως το αεκ.
Και ξεχρεώσαμε το 2001 επί προεδρίας Κόκκαλη.
Όλα καλά;
Δηλαδή είναι τόσο μεγάλο θέμα το να υπαχθεί μια επιχείρηση σε ένα προϋπάρχον άρθρο; Ή μήπως ο διακανονισμός είναι κάτι καθαρότερο;
Τέλος πάντων, όλοι ξέρουμε γιατί γίνονται αυτά (και στις δύο περιπτώσεις, συμφέροντα ιδιωτών αλλά και πολιτικό κόστος) και μάλλον δεν έχουν σχέση με το τόπικ αυτό. Επίσης είναι αστείο να το λέει κάποιος ολυμπιακός αυτό αλλά τέλος πάντων…
Τότε γιατί δε μπήκαν στο άρθο ο ΠΑΣ και ο ΟΦΗ;
Ναι μωρέ είναι αστείο που πληρώσαμε μέχρι τελευταίας δραχμής το χρέος μας ενώ εσείς έπρεπε να βολοδέρνατε στην Δ εθνική. Σιγά το πταίσμα.
Ξέρεις πότε τέλειωσε η αποπληρωμή; :lol:
Και όχι όλο το χρέος
Σου ξαναλέω πως και στις 2 περιπτώσεις, οι ομάδες σώθηκαν λόγω του κόσμου που τις υποστηρίζει με όλες τις συνέπειες που έχει αυτό.
Σου είπα το 2001 πότε τέλειωσε η αποπληρωμή (το 1/3 όπως για κάθε επιχείρηση/εταιρία), γιατί ξαναρωτάς;
Απλά το άρθρο 44 φτιάχτηκε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο για το αεκ και εξαφανίστηκε. Τα συμπεράσματα δικά σου.
Δεν μπορούμε να τσακωθούμε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη, αφού είναι γνωστό ότι ο vedder είναι ο μεγαλοτσούτσουνος.
@vedder: Είμαστε τούρκοι και κλέβουμε τα λεφτά του ελληνικού λαού. Φέρε μας το Λιακόπουλο αν θες.
Re: 1996-2008: Ποια ομάδα βγήκε περισσότερες φορές ηθικά πρωταθλήτρια?
Συγνώμη νόμιζα ότι πόσταρα σε αυτό το thread.
Θα πω όμως τη γνώμη μου και για πιο πριν.
Το 91-92 ΑΕΚ και Ολυμπιακός ήταν ισοδύναμοι, 92-94 καλύτερη η ΑΕΚ, 94-95 ο Πάο και 95-96 η ΑΕΚ (η καλύτερη ελληνική ομάδα που έχω δει). ΄
Η διαιτησία με εξαίρεση τη χρονιά 94-95 που έσπρωξε πολύ τον Πάο στον πρώτο γύρο, ήταν σε γενικές γραμμές ΠΑΟ:60-40
ΑΕΚ 50-50 και Οσφπ 40-60.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με πρόσφατο σχόλιο του Πανούτσου που έγραψε ότι τον καιρό του Καπετανιού ο Πάο είχε τρεις διαιτησίες, 2 δικαστικές αποφάσεις και 2 εξυπηρετήσεις ομάδων-δορυφόρων του ενώ με τον Κόκκαλη χάθηκε κάθε μέτρο.
Θυμάμαι ότι είχα αισθανθεί ντροπή το 94 όταν σε ματς ΑΕΚ-Λάρισα 3-0 ο Μανωλάς έκανε βουτιά για να πάρει πέναλντι στο 0-0 και με την ΑΕΚ 3-4 πόντους μπροστά στη βαθμολογία. Θύμαμαι μάλιστα ότι τότε έγραφαν ότι δεν μπορεί να κάνει τέτοια μία ποδοσφαιρική προσωπικότητα σαν αυτόν ενώ κάποιοι ζητούσαν να αποκλειστεί από την εθνική (άλλες εποχές)!
Επίσης το 94-95 είχα εξοργιστεί με τα πολλά πέναλντι στον Πάο.
Βέβαια γύρω στο 99 μετά τα απανωτά σοκ είχα πάθει συναισθηματική ανοσία απέναντι στη διαιτησία που την έχω ακόμη (και αυτό το χρωστώ στον Κόκκαλη-ευχαριστώ θείο). Ακουγα αγώνες με γαύρους και μόλις πέρναγε το 25 κοιτάγαμε το ρολόι και αναρωτιόμασταν γιατι δεν έχει δοθεί ακόμη πέναλντι. Μέχρι το 35 οι γραφές είχαν εκπληρωθεί, και μετά την άλλη μέρα το Φως έγραφε είτε πως πριν λίγα χρόνια δίνονταν αντίστοιχα πέναλντι στο πράσινο κατεστημένο (αν το σκορ είχε λήξει 1-0, 2-0 ή 2-1), είτε πως είναι δυνατόν να φωνάζουν για μία (δύο, το πολύ τρεις) φάση όταν ο θρύλος έχει παίξει τέτοια μπαλάρα στο β’ (αν το σκορ ήταν από 3-0 και πάνω).
Τα τελευταία χρόνια βέβαια η διαιτησία είναι πιο απρόβλεπτη
Και δύο τελευταία σχόλια.
είμαι περήφανος που η Λάρισα πήρε πρωτάθλημα σε βάρος της ΑΕΚ…
Δεν είμαι καθόλου περήφανος για το …πέστε κάτω οε οε οε… που ανέφερε ένας φίλος. Την απάντηση όμως την έδωσε ένας άλλος φίλος γαύρος που ανέφερε το πρωτάθλημα που πήρε η ΑΕΚ μην κατεβαίνωντας ο Ολυμπιακός να αγωνιστεί. (Κατ’ αρχήν δεν είναι το ίδιο με το φετινό γιατί τότε η ΑΕΚ ήταν πρώτη στο γήπεδο χωρίς αυτόν τον τελευταίο αγώνα, και γιατί τότε απλά δεν κατέβηκε ο αντίπαλος.)
Ρωτάω όμως: Αν είναι μία φορά ξεφτίλα ότι η ΑΕΚ διέκοψε ένα ματς προκριματικών κυπέλλου επειδή πίστευε ότι αδικούνταν, και μάλιστα στο 1-1, πόσες φορές ξέφτιλος είναι ο γαυρος που δεν κατέβηκε καν (!) να αγωνιστεί σε τελικό πρωταθλήματος επειδή πίστευε ότι έπρεπε να πάει στον αγώνα αυτό για Χ και όχι για 2.
Το αρθρο 44 υπηρχε απο το 91 η το 93 καπου εκει!Δεν εγινε για καμια ΑΕΚ,ηταν νομος του κρατους και η ΑΕΚ επωφεληθηκε απο αυτον…Μπορει να επωφεληθηκε χαριστικα αλλα ο νομος προυπηρχε!
O Oλυμπιακος ομως που εποφελειται των νομων στη υποθεση Βαλνερ παιρνει το πρωταθλημα στα χαρτια…
Να τα λεμε ολα ε
Ροή ειδήσεων σπορτ φμ τώρα
22:45Καραγεωργίου: «Είμαστε ο τρίτος? πρωταθλητής» #-o
22:36Πατσατζόγλου: «Δικαιότατα είμαστε πρωταθλητές» [-X
22:35Κωστένογλου: «Πρωταθλητές εντός αγωνιστικών χώρων»
Τα 'σχόλια-φοράω κίτρινα 8) '- δικά μου
Αρχίζει και περιπλέκεται το πράγμα
Έτσι σου έχουν πει;
Έτσι σου έχουν πει;
Έτσι σου έχουν πει;
Εκείνη την χρονιά είχε βγει το επικό σύνθημα:
[SIZE=“6”]ΘΡΥΛΕ ΤΡΕΜΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ[/SIZE]
Πολύ ηθική ομάδα η ΑΕΚ. Το 2004 κάποιοι σπάγανε τα αμάξια των παιχτών που ζητάγαν τα λεφτά από τα συμβόλαια που είχαν υπογράψει και τιμήσει. Αλλά μάλλον αυτά είναι αρχαία ιστορία. Ποιος να θυμάται τον Τσάρτα και τις τότε δηλώσεις του για τον Ντέμη ε?
Εχω μπροστά μου τις δηλώσεις Ντεμη:’ Σπάστε αρχικά καθρέφτες και φτερά και αν δεν συνετιστούν συνεχίστε με τα woofer’.
Επίσης ο Τριανταφυλλόπουλος είναι ΑΕΚτζης. Tι έχουν να πουν τα απανταχού κωλοχανούμια για την αήθη διαπόμπευση του τραγουδοποιού Κορκολή?
Η “Pustle” βγαζει τα καλυτερα γαλατα.
Ο Θεμος ειναι δηλωμενος γαυρος και τα μαυρα λεφτα που εχει βγαλει πρεπει να τον στειλουν στην φυλακη μαζι με τον Λουβαρη και αυτους που τα σπασανε στους Θρακομακεδονες.
Κοκκαλη, Κοκκαλη, σε παρακαλω,
Παρε το μπ**ρδελο και φυγετε απο 'δω
Μάλλον δεν συμφωνείτε ε? Οκ ζήτω ο ηθικός Ντεμίνιο, ζήτω, ζήτω…
Φίλε μου έχεις έχεις παρανοήσει την έννοια ηθικό πρωτάθλημα. Ηθικός πρωταθλητής δεν είναι όποιος τηρεί τις 10 εντολές, το κοράνι, το σύνταγμα και δεν κλέβει στα χαρτιά. Είναι απλά αυτός που πήρε τους περισσότερους αγωνιστικούς βαθμούς. Μπορείς να το αναγνωρίσεις αυτό? Αν όχι, πάει καλά. Μην ψάχνεις όμως να βρεις τα αμαρτήματα του Ντέμη, και όποιου πέρασε από την ΑΕΚ λες και είσαι ο Αγιος Πέτρος. Βρες κάτι σχετικό με την υπόθεση να προσάψεις στην ΑΕΚ, σε 82 χρόνια ιστορίας κάτι θα τσιμπήσεις. Αλλιώς άνοιξε νήμα ‘Η κίτρινη παράγκα’, ή ‘η σαπίλα των κλαψάκηδων’ και χώσε…