1st GREEK DEATH / GRIND SCENE festival

Η δημιουργία του 1ου διήμερου GREEK DEATH / GRIND SCENE FESTIVAL είναι γεγονός!

13 μπάντες από όλη τη χώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα καθαρά d.i.y event χρηματοδοτούμενο από τις ίδιες τις μπάντες!!!

Σ’ενα φεστιβάλ που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη στις 24-25/3/2012 τη σκηνή του Eightball θα βομβαρδίσουν οι
ALTER SELF, BLOOD ERECTION, ETERNAL OBSCENITY, GENNA APO KOLO, HEAD CLEANER, INCEST IN HEAVEN, IXPAPALOTL, NECRORGASM, NOCTURNAL VOMIT, OBSECRATION, PROGRESS OF INHUMANITY, SUDDEN DEATH & THE ANAL TREATMENT XXXPERIENCE…

Σας περιμένουμε να τα “σπάσουμε” παρέα.

Στηρίξτε την Ελληνική death & grind σκηνή.

γαμώ τα λαιβ… :slight_smile:

Α ρε κωλοφαρδοι θεσσαλονικεις!

ευκαιρία για εκδρομούλα…
μπουγάτσα και καφρίλα!!!

Ντάξει το ξέρουμε ότι η Θεσσαλονίκη έχει πιο κραταιά/ ιστορική death-grind σκηνή απ’ότι η Αθήνα, αλλά μην το κοπανάτε έτσι βάναυσα:p
Κυκλοφορεί πολύ τούτο εδώ, έχω πέσει πάνω του και σε άλλους χώρους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν ξέρω αν έχω τα κουράγια/ λεφτά για ταξίδι.
Και πονάει το άτιμο, το line up είναι κανονική ονείρωξη.

καλά, παίζει να το παίξω γκρούπι, ν’ανέβω πάνω με κανα συγκρότημα ξερωγω. θα δούμε.

Καλή φάση… πού ειναι οι δικοί μας, οι Βολιώτες Αtavism; Το πιο ακραίο grind συγκρότημα, τουλάχιστον στην Ελλάδα! Corpses Cannibalism και τα μυαλά κυριολεκτικά στα μιξερ!

Για όσους πιθανώς δε γνωρίζουν, πρίν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε μία αυτοχρηματοδοτούμενη συλλογή από 23 ελληνικές death/grind μπάντες (μέσω του facebook group GREEK DEATH/GRIND SCENE) η οποία διανέμεται δωρεάν από τις ίδιες τις μπάντες…σε συνέχεια αυτής της κίνησης διοργανώθηκε το εν λόγω φεστιβάλ με 13 μπάντες της συλλογής να αποτελούν το line-up! Μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα τη συλλογή με το πλήρες artwork από το παρακάτω link για να πάρετε μια ιδέα και να γνωρίσετε μπάντες της σκηνής μας που πιθανώς αγνοούσατε!

http://www.mediafire.com/?8aukfs6wxcmifas

(Έκανα αίτημα φιλίας: GREEK DEATH/GRIND SCENE ευχαριστώ…)

Το έχω το cdακι, κάποια στιγμή πρέπει να το ακούσω :slight_smile:

Υπάρχει μια αλλαγή στο line-up της πρώτης μέρας καθώς οι Eternal Obscenity αντικαταστάθηκαν από τους One Of These Days λόγω τραυματισμού μέλους των πρώτων. Δε μπορούμε παρά να ευχηθούμε περαστικά και σιδερένιος!

Επίσης, όσον αφορά το compilation cd, έχει ανοίξει ένα νέο thread με περισσότερες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται!

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=22988

8O8O8O8O8O8O8O

[I][B]θα γεμίσει πτώματα το λαιβ…100% ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ[/B][/I]

Μικρη εσωτερικη αλλαγη στο lineup προς ενημερωση του κοινου.

[SPOILER][/SPOILER]

Άλλη μία εσωτερική αλλαγή στο φεστιβάλ…τη δεύτερη μέρα (Κυριακή 25 Μαρτίου) οι Blood Erection για προσωπικούς λόγους αντικαταστάθηκαν από τους Birth Through Gore στο πρώτο τους live ever!

Support The Greek Underground!

είτε έτσι είτε αλλιώς…ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ!

[B]ΑΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/B]

bump

…do NOT forget…!!!

:slight_smile:

Υπάρχει μία ακόμα αλλαγή στο line-up του Σαββάτου…δυστυχώς για λόγους ανωτέρας βίας οι Progress Of Inhumanity δε θα μπορέσουν να εμφανιστούν…τη θέση τους καλύψανε οι Discretion από τη Βέροια (οι οποίοι και είναι η μοναδική μπάντα που δε συμμετέχει στο compilation GREEK/DEATH GRIND SCENE) και θα ανοίξουν το live του Σαββάτου μιας και εκδήλωσαν πρώτοι ενδιαφέρον και δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη μπάντα από το compilation να καλύψει τη θέση.

Λίγες μέρες έμειναν! Support The Underground!

λογικα σαββατο κει θα μαστε. :wink:

Ζηλεύω σχεδόν τόσο όσο αυτούς που θα πανε road burn.
Πέρασε προς στιγμη απο το μυαλό να κρυφτω σε καμία βαλίτσα, αλλα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η δουλεια τη Δευτέρα, και ο υπαρκτός κίνδυνος να με ξουρισουν αν ξαναλειψω:?

μπορει να με πει κανεις τι ωρα ξεκιναει το νταλαβερι?γιατι η αφισα δε φαινεται

Οι πορτες ανοιγουν 17:30