Τρίτη 2/11 Afformance live @ K44 (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ!) w/ PaperTigerr

Οι Afformance κάνουν διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του δεύτερου full-length album τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του ΤΩΡΑ Κ44 με εκλεκτούς καλεσμένους τους PaperTigerr!

Οι Αθηναίοι Afformance, οι για πολλούς πιο παραγωγικοί εκπρόσωποι του alternative/indie/post
rock
στη χώρα μας, κάνουν ένα διάλειμμα από τις ηχογραφήσεις του δεύτερου πολυαναμενόμενου
full length τους και ανεβαίνουν στη σκηνή του ΤΩΡΑ Κ44 για ένα μοναδικό free show. Οι ηλεκτρικές φορτίσεις και οι δυναμικές εκτονώσεις, οι νωχελικές μελωδίες και οι εκρηκτικές κορυφώσεις: όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τον μοναδικό αναγνωρίσιμο ήχο τους και κέρδισαν αβίαστα όσους είχαν την τύχη να τους παρακολουθήσουν από κοντά, θα βρίσκονται εκεί, υποσχόμενα μοναδικές στιγμές μουσικής ευδαιμονίας.

Τη σκηνή θα μοιραστούν οι πρωτοεμφανιζόμενοι (και πολλά υποσχόμενοι) Papertigerr.
Ανακατεύοντας κάτω από την ταμπέλα του ?post rock? (με την κυριολεκτικότερη ίσως έκφανση
του όρου) τις μουσικές τους αδυναμίες, παρουσιάζουν τις ιδιαίτερες συνθέσεις τους που ενώνουν
φιλόδοξα τον Boards Of Canada synth φετιχισμό, τις math προσεγγίσεις των 65 Days Of Static και την Mogwai κιθαριστική μελαγχολία, φιλτραρισμένα από το φρέσκο αισθητικό πρίσμα τους.

Links:


Event pages:


έχετε καταλάβει πόσο μισούμε το συγκεκριμένο κλαμπ ?

+ΑΠΕΙΡΟ

Προτιμάτε σε άλλο κλαμπ και να πληρώσετε 8 ευρω;;!!

ναι οπως το Mad …δεκα μετρα πιο διπλα

[SPOILER]ή το roi mat μια σταση μετρο πιο διπλα… [/SPOILER]

Κοιτάξτε, δε λέω ότι το Κ44 είναι το σούπερ μαγαζί ή ότι είμαι φαν του concept βιντατζίλα-σαπίλα-κουλτούρα, αλλά τουλάχιστον σε αυτό το μαγαζί ΒΛΕΠΕΙΣ την μπάντα που παίζει, ο ήχος (ανάλογα και τα μηχανήματα που έχει η κάθε μπάντα βεβαίως) είναι καλός όπως και ο εξαερισμός! Ούτε ζεστάθηκα ούτε ένιωσα την καπνίλα και αν υπολογίζω σωστά είχε γύρω στα 60-70 άτομα. Επίσης, υπάρχουν κάποιες ευνοϊκότερες συνθήκες για τις μπάντες που δεν είναι ανάγκη να αναφέρω τώρα! Τέλος, αν έχεις μόνο τρεις επιλογές σαν πόλη των 5.000.000 κατοίκων θα πέσεις και στη λούπα…
Πάντως προχθές περάσαμε πάρα πολύ ωραία και on topic

μαν , δεν υπαρχουν 3 επιλογες … υπαρχουν απειρες στην πολυ των 5εκ. αλλα από την στιγμή που δεν έχετε πρόβλημα με τη σνομπαρία των πιθήκων του Κ , δεν έχει νόημα η συζήτηση. Πάντως ενημερωτικά ξέρω και άλλο κόσμο που δεν ψήθηκε λόγω μαγαζιού. Οι μπάντες σίγουρα θα παίξανε πάντως ωραία μουσική ontopic , αυτό είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση. :wink:

Μωρέ ξέρεις τι; Ποτέ δεν θα υπάρξει ένας χώρος που να αρέσει σε όλους! Πίστεψέ με έχω ακούσει τα πάντα για τα πάντα! Δεν υπάρχει ούτε ένα μαγαζί στην Ελλάδα που να μην έχω ακούσει έστω και ένα αρνητικό σχόλιο! Τεσπα, πολύ κρίμα που δεν ήρθαν τα παιδιά λόγω χώρου!
Οι paper tigerr πρώτη φορά τους άκουγα και είχαν ενδιαφέροντα σημεία και άφησαν καλή εντυπωση γενικά.
Οι Afformance πλέον είναι εγγύηση για μένα! Αναμένω με ανυπομονησία το νέο αλμπουμ!

edit: για πρότεινε μικρούς χώρους για τέτοιες φάσεις στο κέντρο

ps:α και όχι μαν, γουμαν :wink:

κοιτα το τετοια φαση ειναι λίγο σχετικό … πέραν των μαγαζιών που προανέφερα, από όσο ξέρω όλα τα σχετικά με ψιλο ροκ-μέταλ μουσικές μπαρακια ψήνονται για liveακια με free entrance και αν όχι free , με ένα αντίτιμο 3-4 ευρώ με μπυρα , όπως mo better , jasmin κτλ . (μιλώντας για κέντρο μόνο). Το θέμα είναι οτι αν το αντέχεις να το ψάξεις λίγο μπορείς να κανονίσεις παντού σχεδόν (και με εντελώς free είσοδο), απλά θέλει οργάνωση και περισσότερο χρόνο. Τα παιδιά από τους Afformance σιγουρα δεν έχουν θέμα με την οργάνωση , αλλα το ίδιο σίγουρα έχουν θέμα με τον χρόνο χεχε. Αν θες να συνεχισουμε για μαγαζιά, στείλε pm , μην κάνουμε εδώ name droping.