Ανακοινωση Νο 2 (Very Important)

Βαρετό topic

Γιατί;;; Έχει ένα θαυμάσιο κόκκινο Χ! :stuck_out_tongue:

Τα λες αυτα γιατι δεν εχεις λεφτα… χαχαχαχαχαχα

Χαλαρά

Δεν είναι καλό το εικονιδιο μου???Καλά θα το αλλάξω…Δε ξέρω αλλά ενώ προτείνω διεύθυνση στη δήλωση δε μου το εμφανίζει…Τεσπά θα το φτιάξω,αλλά όχι τώρα…Τώρα πενθώ για την ήττα που έφαγα από telisvas…Έχασαααααααααα μπυχουχουουουουοου

Unholly μήπως έχεις ένα πεντάευρο να παζαρέψουμε ακόμα περισσότερο???

/me δεν παίζει

:arrow: ΠΟΤΕ ΣΟΥ!!! :stuck_out_tongue:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑΑ!!! :smiley: Λοιπόν, για να κατατοπιστώ, ο Τέλης είναι το αφεντικό? (όπως με καταντήσατε σαν λαμπατέρ αισθάνομαι…) Ένταξει, θα το δεχτώ… Παρόλο που ίσως και να είχα άλλες βλέψεις… :wink: Τι να γίνει? Άλλος θα χάσει…Εγώ με τον Τέλη μια χαρά θα περάσω γιατί είναι και καλό παιδί! :stuck_out_tongue:

PS.1: MAZESTIX θέλω να σου εκφράσω απ’τα βάθη της καρδίας μου τις ευχαριστίες μου που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθείς να ανεβάσεις την τιμή μου…

Προσπαθησα…όχι για να ανεβάσω την τιμή σου…Αλλά για να κοντράρω τον Τέλη ο οποίος είνα γνωστός καπιτάλας που ξημεροβραδυάζεται στις πίστες και έτσι με κέρδισε άνετα… :cry:
I’m sorry

Βρωμόσκυλα! Θα φωνάξω τον μπόγια!

:arrow: ΠΟΤΕ ΣΟΥ!!! :stuck_out_tongue:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΑΑΑΑ!!! :smiley: Λοιπόν, για να κατατοπιστώ, ο Τέλης είναι το αφεντικό? (όπως με καταντήσατε σαν λαμπατέρ αισθάνομαι…) Ένταξει, θα το δεχτώ… Παρόλο που ίσως και να είχα άλλες βλέψεις… :wink: Τι να γίνει? Άλλος θα χάσει…Εγώ με τον Τέλη μια χαρά θα περάσω γιατί είναι και καλό παιδί! :stuck_out_tongue:

PS.1: MAZESTIX θέλω να σου εκφράσω απ’τα βάθη της καρδίας μου τις ευχαριστίες μου που μέχρι την τελευταία στιγμή προσπαθείς να ανεβάσεις την τιμή μου…[/quote]

Ειχες αλλες βλεψεις…; Mε απατας ηδη; Καταραμενε Unholy καρδιοκατακτητη… Τελικα τι θα γινει με σενα Eva σε ποσα ταμπλο το παιζεις. Και τον ΜΑΖΕSΤΙΧ και τον Unholy και τον Cobra (που τον θυμηθηκα) κι εμενα…; Ειμαι που ειμαι ψηλος, σε λιγο δεν θα χωραω στις πορτες… Ας ειναι εγω θα σε παρω, αφου καταξοδευτηκα…

:roll:
Όλο εγώ φταίω

Μίλησα εγώ για κάποιον Unholy?? Δεν τον ξέρω τον κύριο!
Εγώ περίμενα να μπει ο cobra να με διεκδικίσει κι αυτός τίιιποτα! Ξέχασε όσα περάσαμε μαζί! Που μου’φαγε τα καλύτερα χρόνια της ζωήηηηης μου! ΜΠΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥ!! :cry:
Το θέμα ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ! Τέλη, είμαι δική σου!! Και απ’τη στιγμή που είμαι δική σου δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με τις πόρτες…Άλλωστε εγώ δεν κάνω τέτοια!! :?
Όσο για σένα MAZESTIX, κρίμα και νόμιζα ότι αγωνιζόσουν για τα δικαιώματα μου!! ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΕ!! Φτου σου ρεεε! :frowning:

Αμάν, αυτή στάζει χολή

Υποπτη φυσιογνωμία η Ευα . :wink:

Γι’αυτό…μακριά όλοι σας για να μην έχουμε προβλήματα… :twisted:

…Μιλάς για ΧΟΛΗ?? ΕΣΥ?? Που δεν αφήνεις άνθρωπο χωρίς να του την πεις??

Ευα γουστάρω άγριες γυναίκες σαν εσένα! :twisted:
(σιγά την άγρια δλδ, αλλά λέμε τώρα :stuck_out_tongue: )

…Μιλάς για ΧΟΛΗ?? ΕΣΥ?? Που δεν αφήνεις άνθρωπο χωρίς να του την πεις??[/quote]

UnΧΟΛΗMaRtYr :stuck_out_tongue:

Θα μιλήσω τελευταίος και ως συνήθως θα ανατρέψω τους πάντες και τα πάντα . Μέχρι τότε απλώς θα παρακολουθώ . 8)

Στέλιο παιδί μου, δεν είμαι άγρια…Αλλά εξακολουθείς να με γουστάρεις;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: