200 Καλύτερα Τραγούδια, Δημοψήφισμα Metal Hammer, Προβλέψεις

Απο τοτε που βγαλανε το Master Of Puppets τους ακουνε τα μαλακισμενα που τωρα δεν ακουνε Maiden , αλλα ακουνε κατι Avenged Sevenfold και Tears Like Flowers.
Γαματα τα 4 πρωτα , αλλα γιατι μονο κατι μαλακισμενα που ακουνε τις παραπανω μπαντες (που ειναι φουλ στο ψεμα και την υποκρισια) εχουν αγαπημενο δισκο το Master Of Puppets? Και δεν εχουν π.χ. Vicious Rumors η Watchtower?

Για να δούμε εκτός από ότι λες ότι είναι γαμάτα τα 4 πρώτα, για τα μπολταρισμένα τι έχεις να πεις?

καταρχας το οτι ειναι φουλ στην υποκρισια και στο ψεμα αυτο το αποδυκνηουν οι ιδιες οι μπαντες. Εχουν τατουαζ και κουρεμο μαγκικο και την εχουν δει μαγκες (οπως και οι περισσοτεροι που τους ακουνε).
Κατα τ αλλα εγω ουτε μανες εβρισα, ουτε ιερα ουτε οσια , ουτε χωρις λογο. Εβρισα τα μυξιαρικα που καθονται και ευτελιζουν τη μουσικη μας με το να ακουνε This Time I Die και Bullet For My Valentine (προσωπικη μου αποψη). Δεν ειπα να τους σκοτωσουμε , αλλα δε το θεωρω σωστο τι να κανουμε?
Αλλο να χει επιρροες THin Lizzy και Voivod και αλλο Metallica αι Pantera. πως να μην παρει την κατω βολτα μετα. Επισης δεν ειχα προσωπικη νυξη σε καποιο ατομο απο το forum. με τα παιδια εδω δεν εχω προβλημα (εκτος απο αυτους που μου τη λενε διαρκως)

ράδιο κουρασίδη. να σουν Isle_Of_The_Hydra, να κάναμε τα στραβά μάτχια.

Isle_Of_The_Tiger

εχω πνιγει στον εμετο

Δεν την ξέρω τη λίστα μόνο τα πρώτα και τα τελευταία που πόσταρε κάποιος πιο πριν ξέρω

παντως παλι βρεθηκαμε να μιλαμε για λιστες

@isle of avalon
ρε μαγκα ηρεμησε και λιγο

δεν σε εβρισε κανεις
δικαιωμα του καθενος να ακουει οτι θελει
και ποιο το προβλημα σου να ακουει καποιος metallica και οχι maiden?
εχουν αναγκη οι maiden?δεν εχουν μπει στο πανθεον των μεταλ θεων?
ή εχουν αναγκη απο χρήματα???
ελεος δηλαδη!
και αμα ξερεις κανα πιτσιρικι που να εχει σαν αγαπημενη μπαντα τους vicious rumors ή τους watchtower αντι για metallica και iron maiden πες το και σε μας!!!

καλα θα κανεις!!! :p:p

Παιδιά σκεφτείτε λίγο το τίτλο του δημοψηφίσματος σαν παράγοντα που επηρεάζει το αποτέλεσμα του: Όταν ζητάς ως περιοδικό να σου βγάλει ο αναγνώστης τα καλύτερα άλμπουμ, τραγούδια κ.ο.κ. όλων των εποχών δεν είναι αναμενόμενο οι πρώτες θέσεις να ναι καπαρωμένες από τα μεγάλα ονόματα? Θα έπρεπε να μπεί κάποιος περιορισμός ώστε να δούμε διαφορά (κάτι που είπε πιο πάνω και ο Γράκχος αν δεν απατώμαι). Για παράδειγμα να περιορίζεται σε ένα ιδίωμα, να αποκλείει μέσω τίτλου κάποιες προφανείς επιλογές ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων για να δούμε και κάτι πραγματικά καλό. Το πήρα το τεύχος, ευχάριστο αφιέρωμα αλλά τίποτα καινούριο.:slight_smile: