Έχεις απόλυτο δίκιο… Εγώ χθές το πήρα απο περιέργια γιατί έπεσε πολύ θάψιμο… Τα info κάθε κομματιού είναι καλά όμως…
Η περιγραφη του Κετιγενη για το Ride The Sky ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ !!!
Καινούργιος είναι αυτός? Έχω καιρό να παρακολουθήσω… Κάτι Hackous θυμάμαι για τα power
Πήρα και εγώ σαν καλός λακαμάς το metal hammer και δεν ξέρω αν το ξαναγοράσω ρε μάγκες
Τι φλώροι και άμπαλοι μουσικά είναι οι τύποι…
Καταρχήν και εγώ ακούω metallica αλλά δεν θα έβαζα 20 τραγούδια τους μέσα στα 200
Καταρχάς η δικιά μου 10άδα στα μέταλ τραγούδια θα ήταν η εξής
10
Iced Earth - Melancholy
Διότι είναι επικό κομμάτι και είναι το μόνο που στην Ελλάδα ακόμα πουλάει
Είναι απλά η καλύτερη μπαλάντα στο χώρο του metal
Το φλώρο metal hammer το είχε πολύ χαμηλά…
9
Pantera - Cemetery Gates
Επικό κομμάτι απο μια μεγάλη μπάντα που δυστυχώς οι δημοσιοκάφροι το υποτίμησαν
Ίσως για αυτό το κομμάτι αξίζει κανείς να ψάξει τους Pantera
8
Scorpions-the Zoo
Άπαιχτο κομμάτι απο μια απο τις μεγαλύτερες ροκ μπάντες του Πλανήτη
Κανένας λακαμάς δεν το ανάφερε το συγκεκριμένο τραγούδι…
7
Motorhead-Overkill
Γιατί είναι το καλύτερο γαμηστερό μέταλ κομμάτι που υπάρχει σε γρήγορη φάση και γιατί αποδεικνύει να είσαι true και δυνατός
6
Kuyss-Gardenia
Φυσικά κανένας δεν μίλησε για τους απόλυτους ΘΕΟΥΣ τους doom stoner ήχου…
5
Rainbow-stargazer
Διότι το συγκεκριμένο τραγούδι δίδαξε μέταλ και ροκ παντού…τρομερή ταχύτητα blackmore και επικός ο Ronnie James Dio
4
Iron Maiden-Alexander the Great
Διότι είναι και παραμένει το πιο [SIZE=“6”]ΕΠΙΚΟ [/SIZE]τραγούδι που έχει γραφτεί ποτέ
3
Iron Maiden-Hallowed by the name
Άλλο ένα επικό τραγούδι που απλά το ρίξανε πάρα πολύ χαμηλά οι φλώροι του metal hammer…
Aυτό το τραγούδι μεγάλωσε πολλές γενιές αλλά τι να πείς…
2 Black Sabbath-Electric Funeral
Διότι είναι το πιο γαμάτο τραγούδι που έγραψε ο Ozzy και η παρέα του έτσι
απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ
Μην ξεχνάμε ότι απο το συγκεκριμένο τραγούδι αρκετές μπάντες μπήκαν στο χώρο του Doom και του Stoner με το ήχο του μπάσου του Buttler και τις αργές δολοφονικές κιθάρες του απίστευτου Iommi
1 Ronnie James Dio-Dont Talk to Strangers
Διότι είναι [SIZE=“7”]Dio[/SIZE] και απλά είναι ότι καλύτερο έχει βγάλει…
Μόνο και μόνο οι στίχοι τα λένε ΟΛΑ
Αυτά είναι τα δικά μου 10 τραγούδια θεωρώ πως το metal hammer ήταν αρκετά άδικο σε μεγάλα τραγούδια και προέβαλε πολύ τους Metallica εις βάρος άλλων μεγάλων ιερών τεράτων του σκληρού ήχου
Αυτά τα ψηφίζει το κοινό; Πώς είναι δυνατόν κάποιος να ψηφίσει Rock n’ Roll Train, θέλω να μπω στην ψυχολογία ενός τέτοιου ατόμου
σιγά ρε το Alexander the Great πιο επικο…
δεν απέχεις πολύ απο την λίστα…τα 7 απο τα 10 ειναι και στου χαμμερ…οχι βέβαια τόσο ψηλά
Γιατί, τα 3-4-πόσα ήταν κομμάτια των Rotting Christ;
Αυτό βέβαια εξηγείται (γιατί έτσι δείχνουμε και τη στοργή μας απέναντι στη “δική μας” μέταλ σκηνή, άσχετα αν κατά μέσο όρο ξέρουμε μόνο τους RC, τους Septic Flesh, 2-3 ακόμα κι από κει και πέρα την τύφλα μας), αλλά.
υπαρχει πουθενα στα νετς η περιβοητη ΛΙΣΤΑ?
Λίγες σελίδες πίσω στο θρεντ ρε τρελέ. :lol:
όλη τι λίστα θέλει
που ειναι ρε ναπουμε, μονο ενα ποστ του κριμσον βλεπω με την αρχη και το τελος
ναι ολη τη λιστα θελω να δω
να αγοράσεις το χάμμερ φίλος, τι ειν αυτά τώρα.
μονο men’s health :razz:
σοβαρα τωρα δεν την εχετε πετυχει πουθενα στα νετς? τι πραματα ειν αυτα 2010 εχουμε
Και να σπάνε πλάκα μαζί μας οι Ευρωπαίοι όπως με τη λίστα με τα 100 άλμπουμ; :lol: http://www.metalhammer.co.uk/news/greece-votes-on-the-100-best-metal-albums-ever/
Βλέπω να ξυπνάει ο Αστερίξ σε κάποιους και να πηγαίνουν να υπερασπιστούν τα ιερά μας χώματα
Lol ε
Και επειδη ειπες και για tool πιο πριν,προβλεπω στη λιστα απο το κοινο του αγαπημενου μας φορουμ για τα καλυτερα αλβουμς των '00ς Lateralus 2αδα-3αδα ευκολα…
Και πολυ σωστα θα ειναι εκει και εγω 2ο θα το βαλω μαλλον
Απλα λιγο κριμα να εξισωνεις τις ΑΤΟΜΑΡΕΣ εδω μεσα με το κοινο του χαμμερ,που στη τελικη ρε παιδια δε ξερατε ποιο ειναι?Και εγω προσωπικα αν ψηφιζα 1-2 οταν αρχισα να ακουω παρομοια λιστα θα εφτιαχνα,τωρα το προβλημα ειναι για αυτους που 10 χρονια μετα κανουν την ιδια λιστα :roll:
Επισης να παρατηρησω οτι παιζει πολυ επικαιροτητα,δλδ αν δεν ειχαμε λαιβ big 4 αμφιβάλλω αν θα ειχαμε τοσα megadeth ή ξερω γω ηρθαν περσυ ac/dc και υπαρχει στη λιστα rock n roll train :lol:
most of greece seems to be stuck in the 80?s?.
α τον απαραδεκτο τον κομμεντερ του μεταλχαμμερ
εδιτ, θεεεεε μου, πηγα και πιο κατω και γελω αμηχανα πισω απο το πισι μου.
Ελληνες τρολλζ φορ δε γουην
Το πιο περίεργο είναι πως ενώ η λίστα αφορά τα καλύτερα heavy metal album έχουν μπεί κάποια hard rock και rock :lol:
Το πιο σιχαμερο και περιεργο της λιστας ειναι οτι εχει πρωτους τους Metallica και πολλα ακομα διασπαρτα τραγουδια τους (τα περισσοτερα απο το φλωρικο black album).
Και γω ακουω Metallica , αλλα αντιπροσωπευουν την παρακμη της μουσικης. Απο τοτε που βγαλανε το Master Of Puppets τους ακουνε τα μαλακισμενα που τωρα δεν ακουνε Maiden , αλλα ακουνε κατι Avenged Sevenfold και Tears Like Flowers.
Γαματα τα 4 πρωτα , αλλα γιατι μονο κατι μαλακισμενα που ακουνε τις παραπανω μπαντες (που ειναι φουλ στο ψεμα και την υποκρισια) εχουν αγαπημενο δισκο το Master Of Puppets? Και δεν εχουν π.χ. Vicious Rumors η Watchtower?
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΟΛΑ ΑΥθΤΑ
πω ρε πολυ περαση εχουν οι children of bodom στην αγγλια!!!
Σε αυτο το φορουμ ο καθενας κανει οτι του καπνισει. Επειδη ειπα την αποψη μου για τους Metallica kαι το μαλακισμενο δημοφψηφισμα του Hammer μου διαγραψετε το κειμενο. ενας αλλος εγραφε για μανες και δεν του τα διαγραφετε. ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ