από οίκτο και μόνο, θα πω ναι.
Ρε ουστ. Κακομαθημένο.
όταν κάποια μέρα κατανοήσεις το μεγαλείο των slipknot, τότε θα καταλάβεις πλήρως τη θέση μου.:blues:
ρε μην τσιμπατε με τον ναιτσκαι!
επι ποσες σελιδες διαβαζω: ναι-οχι-γιατι ναι-γιατι οχι-γιατι ετσι-οχι-ετσι γιουβετσι και παλι απο την αρχη
παλι καλα υπαρχει ενας μπαμπεφ και βαζει τα πραματα στη θεση τους :!:
Πολυ κακο για το τιποτα οι τελευταιες σελιδες…
Οσο για το αφιερωμα, τι περιμενατε δηλαδη? Το αφιερωμα-αποκαλυψη? Εγω μια χαρα το βρισκω για το ειδος του. Διαφωνω με παρα μα παρα πολλα και κομματια και την θεση στην οποια βρισκονται, αλλα οσο αφορα το αφιερωμα και τον τροπο που ειναι γραμμενο μου αρεσει και θα το διαβασω πολυ ευχαριστα… Ενδιαφερον που γραφουν για τους στιχους, για το ποιος μουσικος ξεχωριζει στο κομματι κτλ…
[SIZE=“2”]Ειχε μεσα My Dying Bride ρε??? Στη Βεροια ερχεται 3 Αυγουστου και δεν μπορω να δω τη λιστα ακομα![/SIZE]
Α μπα…αν και είναι αγαπημένοι του Ελληνικού κοινού…δεν είναι στη λίστα:):!:
Μιας και τη διάβασα τη λίστα, παρατηρήσεις:
- Η τριάδα Venom/Bathory/Celtic Frost εκπροσωπείται απ’ το Black Metal των πρώτων. Εν μέρει λογικό.
- Η τριάδα Kreator/Sodom/Destruction λάμπει δια της απουσίας της. Εντελώς παράλογο.
- Ούτε ένα κομμάτι από Paradise Lost. :o
- Το death metal εκπροσωπείται ΜΟΝΟ απ’ τους Death. Ψαγμένο κοινό.
- Το blackmetal εκπροσωπείται από ένα κομμάτι από Mayhem/Darkthrone/Immortal και 4 των Rotting Christ εκ των οποίων 2 είναι από τους τελευταίους δίσκους τους. Γελάω, δεν βρήκε καν θέση το χιλιοακουσμένο Filosofem.
167.kreator-betrayer
197.paradise lost-forever failure
αλλα δεν ειναι εκει το θέμα…
πολύ δύσκολα θα έμπαιναν αυτά που λες/θες για πολλούς και διαφόρους λόγους…
Δεν το πήρα…
Το τελευταίο χάμμερ που πήρα ήταν αφιερωμένο στα 100 καλύτερα albums.
Λόγος που δεν ξαναγόρασα.
Τι είχε από Tool…;
Διάβασα τα από πάνω post, δεν μου κάνει εντύπωση ούτε καν γέλιο μου προκαλεί, φυσιολογικό δεν είναι το σύνολο να είναι mainstream ακόμα και όταν να επιλέξει ανάμεσα σε alternative τέχνες;
Κατά τ’άλλα τέτοια δημοψηφίσματα είναι εντελώς ανούσια…
Χαχ ναι, τη διάβασα στα πολύ γρήγορα.
Ε ναι, Betrayer τι άλλο από Kreator, γυρίστηκε στην ελλαδάρα μας να πούμε το βιντεοκλίπ.
Paradise Lost λιγότερα κομμάτια από Firewind, αυτό μόνο.
O λόγος που δεν μπήκαν απ’ τα υπόλοιπα είναι ένας και απλός.
Το κοινό του χάμμερ είναι κατά βάση άσχετο και άψαχτο.
Ακόμα και οι επιλογές απ’ τα μεγαθήρια σε μεγάλο βαθμό ήταν τραγικές.
οι επιλογές ήταν καθαρά τα χιτάκια, είναι πάνω-κάτω ένα μέσο πρόγραμμα-κασέττα που θα ακούσεις ένα οποιοδήποτε βράδυ στο revenge
Εντάξει οι Rottind Christ αν δεν ήταν Έλληνες δεν θα είχαν ούτε μισό κομμάτι μέσα στο αφιέρωμα όχι 4 (άντε να ξεγλιστρούσε κανέναν από το πρώτο τους και αυτό χλωμό πάλι). Ουσιαστικά το black metal έχει 3 εκπρόσωπους μέσα Mayhem/Darkthrone/Immortal με ένα κομμάτι ο καθένας. Από τους Death μεγάλη εντύπωση μου έκανε το voice of the soul. Στους paradise lost μάλλον μοιράστηκαν οι ψήφοι ανάμεσα στα κομμάτια τους αλλιώς μιλάμε για έκπληξη πρώτου μεγέθους. Δεν ξέρω αν υπάρχει στατιστικό με το πόσα διαφορετικά κομμάτια ψηφίστηκαν από κάθε συγκρότημα.
Δεν θέλω να την “μπω” αλλά και το κοινό τους αγαπημένου μας φόρουμ να βάλεις να ψηφίσει τα ίδια πάνω κάτω αποτελέσματα θα έχεις…
το πιο σωστό απο ολα που λες είναι αυτο στο τέλος…
απλά είναι για γέλια πολλές επιλογές απο τις μεγάλες μπάντες…
αλλα οπως λεει και ο L.Eye και εδω πανω κατω τα ιδια θα εβλεπες…
αν δεν υπάρχουν μερικοι περιορισμοί και καποιες συγκεκριμένες “γραμμές” δεν πιστευω πως μπορούσε να βγει κατι το πολυ διαφορετικό…
*πάντως ξέχωρα απο θέσεις και ολα αυτά, μου άρεσαν τα σχόλια , τα trivia και κάμποσα κειμενάκια που ειχε…
ακολουθεί αφιέρωμα για τα καλύτερα ρεφραίνς ε.
Τι εγινε ChrisP, τωρα γκρινιαζουμε ??
Δεν ειναι μονο ο στραβος κι αναποδος ‘ο κολλημενος ο τρουμεταλλος ο Night*Sky’ οταν γκρινιαζε για τις επιλογες ?? :–
Ε, όταν κάποια στιγμή ψηφίσει και αυτό τα ίδια “μπινελίκια” θα ακούσει.
Ψήνομαι να γίνει κάτι τέτοιο… Ένα poll στο forum για να δούμε τι αποτελέσματα θα έχει… Admins Και Moderators ψήστε το…
Για το αφιέρωμα του hammer μπορώ να πω ότι τα μισά σχεδόν δικαίως βρίσκονται μέσα και ένα παράπανο είναι ότι υπάρχουν λίγα κομμάτια απο την δεκαετία του '70…
Όταν είδα το τεύχος στα περίπτερα, με τίτλο “200 καλύτερα τραγούδια”, ψήθηκα να το αγοράσω, έχουν περάσει 3 χρόνια απο την τελευταία φορά που πήρα Hammer και μου είχαν λείψει τα - ωραία ομολογουμένως - αυγουστιάτικα αφιερώματα του.
Ωστόσο μετά πρόσεξα οτι το δημοψήφισμα και οι επιλογές γίνονταν απο τους αναγνώστες, και αποφάσισα να μην το πάρω τελικά. Κακά τα ψέματα, όποιος θυμάται το παρελθόν του περιοδικού μπορεί να θυμηθεί και τα διάφορα δημοψηφίσματα που γίνονταν κάθε χρόνο, για τα πρόσωπα/συγκροτήματα της χρονιάς κλπ, και πως κάθε χρόνο έβγαιναν οι ίδιοι πάνω κάτω.
Θυμηθείτε δημοψηφίσματα mid-nineties, όταν καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς αναδεικνύονταν οι Maiden πχ, ΧΩΡΙΣ να έχουν κάνει κάτι μέσα στη χρονιά! Και αν και στην εποχή του ίντερνετ θεωρώ πως το αναγνωστικό κοινό είναι ελαφρώς πιο ψαγμένο σε σχέση με παλιά, αυτό φαίνεται δεν αρκεί.
Θα πει κανείς, “σιγά ρε φίλε, που είναι το παράξενο που οι κορυφαίες αντικειμενικά μέταλ μπάντες έχουν τόσα τραγούδια στα τελικά αποτελέσματα, αφού είναι οι καλύτεροι”, και θα αρχίσει πάλι η κλασική κουβέντα.