Δηλαδή εσύ γουστάρεις τη στείρα επίδειξη τεχνικής? 7λεπτά και βάλε κομμάτια με τα 3-4 λεπτά ατελείωτα σόλο? Τι δυναμική έχει αυτό ρε φίλε? Αμα έχεις ρίξει τόσο πολύ τις απαιτήσεις σου εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο.
Το θυμάμαι κι εγώ το τεύχος που λέει ο Chrisp και ήταν όντως πολύ ωραίο, το είχα πάρει και στις διακοπές θυμάμαι. Θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα για τους αντίστοιχους πιτσιρικάδες να έβλεπαν τι έπαιζε την δεκαετία που μας πέρασε, απορώ πως δεν το σκέφτηκαν…
LOL, το paranoid 4o? :lol: νταξ, καλό χιτάκι, αλλά ούτε στα 50 καλύτερα sabbath.
To θυμάμαι κι εγώ εκείνο το αφιέρωμα στα 90ς. Τότε το’χα μάθει σχεδόν απ’έξω.
Πριν κάνα-δυο χρόνια το ξέθαψα και το ξαναδιάβασα. Είχε ελλείψεις πολλές τελικά αλλά δικαιολογημένα ίσως.
Καλύτερα θα’ταν να έκαναν ΤΩΡΑ ένα πλήρες αφιέρωμα στα 90ς.
ναι βασικά αντί να είναι τα καλύτερα κομμάτια και είναι τα καλύτερα χιτακια…
Κυλιεμαι στα πατωματα με τις αρλουμπες που γραφεις ε. :lol2:
Ναι φιλε, ασε, που να καταλαβω τωρα τους βαθυστοχαστους στιχους, τις μεγαλοπρεπεις συνθεσεις των 10 λεπτων και την progressive δομη των τραγουδιων. Ειναι πραγματικα δυσκολο να αποκωδικοποιησω τους δισκους που αναφερεις. :lol2::lol2::lol2:
Και μην μου πεις για ‘‘ευστοχη απλοτητα’’ και ‘‘catchy κομματια’’…
Σιγα μην δωσουμε και respect στον ορισμο του Απολυτου Τιποτα, στην φανερωση του Κενου στην μουσικη, στην μετατροπη του Μηδεν σε τραγουδια. :lol:
Στάνταρ σου χει φάει γκόμενα κάνα έμο με μπλούζα σλίπνοτ.
Σιγα μην γουσταρα ‘‘γκομενα’’ που τελικα να καταληξει σε σλιπνοτάκι ρε.
εγώ λέω πως μπήκε άμμος στην τσουτσούνα και τώρα υπάρχει πρόβλημα!
Καλά όλοι έτσι λέμε, “ποτέ δε μου άρεσε πραγματικά”, “δε κοιτάω τέτοιες” κτλ αλλά στο βάθος ξέρουμε και οι δύο ότι είναι αλήθεια. Γι αυτό σ’ άρεσε και το Snuff.
Εμένα δε θα με χαλούσε
[SPOILER]
:cold::cold::cold:
[/SPOILER]
Έτσι…είσαι απόλυτα σωστός, αν γινόταν ένα αφιέρωμα σε βάθος για τα οος, και σε πιο υπόγεια πράγματα, θά’τα για όλους μας οδηγός…τώρα αυτό είναι μόνο για ξεφύλλισμα και για να περνά η ώρα, χωρίς νά’χει να πει τίποτα το καινούριο:):!:
night*sky, είσαι τόσο ΤΡΟΥ που στο τέλος καταντά ΦΩΛΣ.με αυτά πο γράφεις φαίνεται πόσο μαύρα μεσάνυχτα έχεις από τη μουσική των slipknot και των κάθε slipknot.ποιός μίλησε για απλότητα να ‘ούμ’?το iowa το έχεις ακούσει?δηλαδή αν λες αυτές τις συνθέσεις απλές και catchy, τότε τη μουσική της πορφυρής δόξας τι τη λες,ε?
υπερβατική? επικοινωνία με τα θεία? νοτ οφ δις γουόρλντ? Κάτι τέτοιο τέλος πάντων…
κατά τ αλλά, καλά τα λές για iowa. \m/\m/
άλλο το τι συναισθήματα μπορεί να σου δημιουργεί.απλά μιας και τέθηκαν αυτά τα κριτήρια, λέω ότι οι crimson glory είναι πολύ πιο απλοί και catcy από τους slipknot του iowa.
Πιθανόν, ανάλογα και σε τι ήχους είναι εξασκημένο το εκάστοτε αυτί. Δηλαδή και το Iowa, μπορείς να πεις ότι είναι ένα catchy death metal album
αυτό ίσως μπορώ να το πω.
ΑΥΤΟ δε μπορώ να πω:
:lol::lol:
Εντάξει για τον ναιτσκάι, είναι emo οι slipknot…
Νομίζω ήρθε η ώρα για ρινγκ. Η τώρα η ποτέ
τώρα! τον έχω!
8)
Ω ρε μαλάκες, όχι πάλι η ίδια ιστορία με τους Σλίπνοτ. Εγώ φταίω που το πρωτανέφερα. Λοιπόν για να προσπαθήσουμε να το λήξουμε: οι Σλίπνοτ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ αλλά δε χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε σχετικά με το “γιατί” ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ, είναι απλά ο τρόπος που τους βλέπουμε με βάση τα γούστα μας και τί μεγαλώσαμε ν’ ακούμε στα μαίταλς, κι εσείς με τη σειρά σας που νομίζετε ότι ΓΑΜΑΝΕ δε χρειάζεται να τους υπερασπίζεστε συνεχώς και να λέτε “μα ναι δε σας αρέσουν, ΟΚ αλλά παραδεχτείτε τουλάχιστον ότι ΓΑΜΑΝΕ” γιατί αυτό δεν πρόκεται να γίνει ποτέ. Φίλοι;