Aνεκδιήγητα κακό φινάλε;;
Οκ, από αυτό και μόνο κάτι μου λέει πως η άποψή μου διαφέρει παρασάγγας από την πλειοψηφία και δεν αξίζει να συνεχίσω τον αγώνα αποκατάσταση της τιμής της ταινίας! Αν τελοσπάντων βρεθεί κανείς που να συμφωνεί μαζί μου, ας μην ντραπεί να το δηλώσει
Aυτό που μου κάνει εντύπωση πάντως είναι που οι περισσότεροι σχολιάζουν το τρίωρο ως βαρετό! Εγώ επί μια βδομάδα κάποτε το έβλεπα κάθε βράδυ στο σινεμά με την ξαδέρφη μου και [I]ποτέ [/I]δε βαρεθήκαμε…
ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ καλυτερη ταινια της δεκαετιας(και all time για μενα μαζι με την “τελευταια εξοδο” ) [B]AMORRES PERROS[/B] του Αλεχαντρο Ιναριτου !
Ταινιαρα με πρωταγωνιστη Γκαρσια Μπερναλ (ημερολογια μοτοσυκλετας) .ουσιαστικα προκειται για το αυθεντικο (σκηνοθετικο)concept το οποιο ο Ιναριτου χρησιμοποιησε (σκηνοθετικα,για οσους το χουν δει) και εφτιαξε την πανμεγιστη ταινια 21 grams.
Φυσικα το 21 grams ειχε καλυτερο καστινγκ και ηταν μεγαλυτερη παραγωγη αλλα το Α.P. εχει την αυθεντικοτητα και το γεγονος οτι εχει γινει με μικροτερο μπατζετ την κανει απειρως πιο αληθινη και cult.ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ με τα μπουνια σε ολους και ας θεωρειται δραματικη ταινια(που πολλοι δε βλεπουν)