Χμ, η λίστα του Αντώνη έχει πολλά καλούδια. Βρισκόμουν μεταξύ Nightwish, Europe και Velvet Revolver. Ψήφισα το τελευταίο και επειδή μου άρεσε ως σύνολο περισσότερο από τ’ άλλα δύο, αλλά κυρίως λόγω προσωπικού κολλήματος (άσε που μιλάμε και για ντεμπούτο). Πάντως μεταξύ VR και Europe είναι δύσκολη η μάχη. Και οι δύο δισκάρες.
Απο την λιστα θα ψηφισω το Probot και θα προσθεσω το Electric Wizard - We live το οποιο το εχω λιωσει.Δεν εχει βγει απο το πικαπ μου εδω και 2 εβδομαδες!!!
Πιστευω πως θα ηταν καλο να περιμενουμε να κλεισει η χρονια μπας και κυκλοφορησει τιποτα φοβερο τους τελευταιους μηνες.
Οχι οτι θαχω λεφτα για να το αγορασω και να το ακουσω αλλα λεμε τωρα…
Nightwish με χιλια.Για δευτερο θα ψηφιζα Scorpions αλλα το cd των Leave’s Eyes ειναι τελικα πολυ καλυτερο.Για τσεκαρετε τους λιγο εσεις οι οπαδοι των γκρουπ με γυναικεια φωνητικα.Ειναι το νεο γκρουπ της τραγουδιστριας των Theatre of tragedy.
Οι Leave’s Eyes έρχονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη κάποιον από τους επόμενους μήνες.
Οι Velvet όντως έκαναν την έκπληξη επειδή οι περισσότεροι δεν περίμεναν ότι σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα έβγαζαν τέτοιο ανανεωτικό hard rock δίσκο.
Αποφάσισα!!! therion!!! τπτ καλύτερο…ΤΙ? Δεν είναι στις επιλογές???χμμμ…τότε με πολύ δυσκολία velvet revolver, αλλά δε μου πάει να αφήσω το start from the dark gmto