Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

Το καινούργιο πρωτάθλημα ξεκίνησε και το παλιό topic πέθανε.
Ζήτω το νέο topic!!!

Ποιος βλέπετε να σηκώνει την κούπα? Η δικιά μου ψήφος πάει στο μεγάλο επιθετικό Φέλιξ Μπόρχα που μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει βάλει περισσότερα γκολ από ότι ο Λάρα Γκαρσία Ντάνι!!!

Όσο για τους άλλους συνδιεκδικητές…

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού, αναγνωρίζοντας την αξία των ποδοσφαιριστών της, τους έδωσε τη φανέλα που τους αξίζει. Αυτήν του εργάτη στην Εθνική οδό. Το πρόβλημα είναι ότι το συνδικαλιστικό όργανο των εργατών Εθνικής οδού ζητάει από την κυβέρνηση οι μισθοί τους να εξισωθούν με αυτούς των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, αφού αυτοί κάνουν τουλάχιστον σωστά τη δουλειά τους…

Με την ΑΕΚ, κάτι μου λέει ότι θα γελάμε σε όλο το πρωτάθλημα. Ο Τσιρίλο έμεινε (γιούπι!!!) και πλέον πλαισιώνεται από παίκτες όπως ο ΠΑΟ-Τάσος, ο Μαντούκα και ο Ουντέζε (πανηγυρίζουν οι ΠΑΟΚτζήδες…). MVP της φετινής της χρονιάς, θα είναι πάλι ο Γεωργέας :lol:

Δυστυχώς και φέτος Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει στη διεκδίκηση του τίτλου…

Ένας ΠΑΟΚτζης ζήταγε επίμονα στον Sport-fm να παίλουν Led zeppelin. Πείτε, ποιος από εσάς ήταν?

Ε, όλο και κάποιος Ρίμπο θα βρεθεί να το σηκώσει πάλι…
Από το Νοέμβριο φέτος.

Ο Μελισσης.

Δεν σε αντιλαμβανομαι… :–

Ωραίος παίκτης ο Μελίσσης… Ευτυχώς δε τον έβαλα στο δημοψήφισμα!

(Είχα και άλλες επιλογές, αλλά δε μου τις έβγαλε και δε ξέρω πως να τις ξαναβάλω…)

Πολυ ωραιος, τις μισες ευκαιριες που ειχατε το Σαββατο αυτος τις εφτιαξε.

(Κανε edit το αρχικο σου ποστ, νομιζω απο’κει μπορεις. :? )

Ε, λίγο είναι αυτό? ο Οκκάς δεν έφτιαξε καμία!!! :stuck_out_tongue: :lol: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ουτε ο Καστιγιο (περαν του γκολ) αλλα εφαγε τρελη αποθεωση απο τα μιντια. Προωθηση στο φουλ, μην τυχον και κρατησει μουτρα και δεν παιξει στην εθνικη. Ουστ ρε!

Μετά τον τιμημένο Φέλιξ Αμποάγκουε το ελάφι της Άλ Αχλί ήρθε η σειρά να το σηκώσει και ο άλλος Φέλιξ το καγκουρό της Ελ Νασιονάλ…
Μπροστά τους ο αγαπημένος μου Γκαμπριέλ Άλβεζ είναι Φαν Μπάστεν…
Ο Τσιρίλο είναι καλός πάιχτης αλλά τρυφερούλης, ενώ ο Μπίτσκαν είναι ο διάδοχος του Μιχαλάκη στην συλλογή παλτών του ΠΑΟ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. αύριο στις 7…

Τσιρίλο Vs Οκκάς

Κάτι μου λέει ότι θα σκοράρει μέχρι και ο Μπόρχα…

Πολύ αεράτος έρχεται ο μάγκας ΣΕΡΑ…

Η ΑΕΚ μάλλον θα χάσει τιμημένα, την ώρα που εγώ θα είμαι backstage να παίρνω συνέντευξη από κάτι Σουηδόπαιδα. Πάντως η διαφορά μας είναι περισσότερο ψυχολογική και λιγότερο ποιοτική.

Μου αρέσει ο Φερέρ. Από τον Σάντος που ήταν της άποψης “ταμπούρι και μακάρι να μην χάσουμε” τουλάχιστον ο Φερέρ θέλει να παίξει μπάλα. Άλλο που η ομάδα δεν μπορεί…

να ρθω κι εγώ μαζί σου? :smiley:

Απ’ οτι φαινεται ερχεται ο Πριγκιπας για 2,5 χρονια.

Παιδια, μεταξυ μας αυτο, παιξτε 2πλο το ΠΑΟ-ΠΑΟΚ στο στοιχημα. Παιξτε το και οβερ. Τσιγκας (πανω απ’ολα), Τοργκελε (ο Λυκανθρωπος της Ουγγαριας) και Χαραλαμπιδης (ο απιστευτος Κυπριοποντιος) διψανε για εκδικηση.

Προσεχε μη μας βαλεις και 10 γκολ!!! 8O 8O 8O
Χαλαρωσε την Κυριακη θα δουμε. Πολυ μιλας πριν τα ματς και δεν σου βγαινει σε καλο γιατι μετα τρως μεγαλη καζουρα!

Ε γι’αυτο μιλαω. :smiley:

Ωραια τοτε εγω σου λεω πως μπορει να εχουμε υπηρεσιακο προπονητη, μπορει να ειμαστε χωμα αλλα και ετσι σας εχουμε για πρωινο!!! :smiley: :twisted:

Ναι γιατι εχετε προπονητη, εστω και υπηρεσιακο. Ενω εμεις… Χιλιες φορες ο Αναστασιαδης πισω, αυτος επαιρνε κυπελο με Κουτση και Μαρκο τη στιγμη που ο Ρουμανος ο κλεφτοκοτας ζοριζεται με τον Εργοτελη κι ας εχει Ηλιαδη και Ζαγορακη.

Στον Παναθηναϊκο βλεπω κανενα Πετρεσκου που απολυθηκε απο την Βισλα. Παλι σε φτηνη και προχειρη λυση θα καταληξει ο Βαρδινογιαννης αν φαει τον χρονο του (αδικα) με τον Μπαγεβιτς. Ο οποιος θελει να ερθει, αλλα θα ειναι λιγο δυσκολο να ερθει μ’αυτον τον τροπο.

Εγω πισυευω οτι ο Μπαγεβιτς ειναι πολυ καλη λυση, επεισης ειναι πολυ κοντα να ερθει ο ιδιος συμφωνησε με τον Τζιγκερ για 2,5 χρονια και ο Ερ.Αστερας θα σπασει το συμβολαιο του αν ικανιποιηθει οικονομικα, μαλλον θα παρει 300.000 ή 400.000 Ευρα.
Και κατι ακομα: Γιατι ο Ντουμι βαζει τον Αραμπατζη δεξι-μπακ? Δεξι χαφ δεν ειναι κανονικα ο ανθρωπος?