Ελληνικό Πρωτάθλημα 2006-2007

Δεν είδα κανέναν αγώνα σήμερα λόγω supesport αλλά δεν ένιωσα ότι έχασα και κάτι.

+1. Σιγα μην εχανα το απογευμα μου.

Έτσι και αλλιώς είναι από τα χειρότερα πρωταθλήματα των τελευταίων χρόνων

Οχι απλως δεν εχασες… Αλλα κερδισες πολλα … Ο,τι κι αν εκανες εκεινη την ωρα…

Βασικά εγώ πιστεύω ότι έχασες μία εξαιρετική ευκαιρία να γελάσεις με τα χάλια του ελληνικού πρωταθλήματος.Αλλά μην ανυσήχεις από ότι φαίνεται δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι όποτε δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις και εσύ την ευκαιρία να δείς κάτι ανάλογο…

Ρε καριολη Μπουσι, σε περιμενουμε του χρονου στη Λεωφορο! Ευχομαι να κανεις και κει τα ιδια καραγκιοζιλικια εκτος και αν εισαι τοσο μεγαλη αδερφη που θα κοτεψεις οταν δεν θα εχεις καποιο κορακι να σε προστατευει…

Ωραια, εγινα αρκετα κακος και μοχθηρος:twisted: ας παω τωρα να φαω κανα γιαουρτακι!! :slight_smile:

Πλακα-πλακα αν τωρα παει κανας χουλιγκανος και ανοιξει το κεφαλι του Μπουσι ή καθε Μπουσι για να βγαλει τα σκατα που εχει μεσα (οχι οτι το δικο του θα εχει λιγοτερα…) θα φταιει αυτος ή ο καθε κορακας που επιτρεπει σε κατι τετοιους να βγαζουν 90λεπτα χωρις να σεβονται συμπαικτες-αντιπαλους-φιλαθλους?? 'Η μηπως θα ειναι αμοιρη ευθυνων η ΠΑΕ στην οποια ανηκει ο καθε τετοιος παικτης ή ο “καθως πρεπει” προπονητης του που τον καλυπτει χωρις ιχνος ντροπης ή ενοχης??? Λεω εγω τωρα… Δεν φταινε για ολα οι οπαδοι και οι εφημεριδες.

Μην ξεχάσεις να δεις και και Μπομπ Σφουγγαράκη!!! :stuck_out_tongue:

Όταν εγώ λέω ότι ο Κόκε είναι τεράστιος παίκτης… Τι goalara έβαλε πάλι! Το άτομο θα έπαιζε με άνεση βασικός σε οποιαδήποτε ομάδα της Α εθνικής και όχι μόνο… Ξέρει πολλά καντάρια μπάλλα!

:smiley: :smiley: :smiley:

:yahoo:

Και αν δεν κανουμε βλακειες στα 2 εντος εδρας ματς που μας μενουν,την τσακωσαμε την 4η θεση.
ΑΝΤΕ ΑΡΙΑΝΑΡΑ!

Μπραβο στον Αρη! Για 2η σερι Κυριακη δεν ειδα ουτε μια φαση και νιωθω καλα!!!

αντε βρε αρηηηηηηη!!!πωπω φετος πεταξαμε τα κολληρια κ βλεπουμε μπαλα!!:smiley:
Αντε την κυριακη ολοι γηπεδο με την καλαμαρια:!:

:bow: :bow: :bow:

:bow2: :bow2: :bow2:

:rockon:

:thumbdown:

:ban:

:lol3: :lol3: :lol2: :har: :har:

:lol: :lol: :lol: Είσαι φασίστας,αντιδημοκρατικός και προκατειλημένος…Ουστ :wink:

Όπως είμαστε αυτή τη στιγμή, βγαίνει Ουέφα ο ΟΦΗ και μένουν εκτός Ευρώπης ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ και πέφτει η Λάρισα, ενώ Ηρακλής και Κέρκυρα παραμένουν… Ας δούμε τι θα λέει η σούμα στο τέλος…

Έλα μωρή ΑΕΛΑΡΑΑΑΑΑ!!!

Λοιπόν εντυπώσεις από το πρωτάθλημα: Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Τουλάχιστον απαλλαγήκαμε από την Κέρκυρα. :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

Καλά από αυτήν και να μην απαλλασσόμασταν δε θα είχε για μένα διαφορά. Το σημαντικό είναι που έφυγαν ομάδες από την Αθήνα που δεν έχουν οπαδούς :thumbup: