Ο Κόκκαλης φταίει ρε… σοβαρέψου! Μιλάω και δε με προσέχεις!
Τραβηγμένο το ρίσκο με τις 3 αλλαγές. Θα μπορούσε να αλλάξει κέντρο. Αφού οι επιθετικοί δεν παίρνανε μπαλιές. Απορία έχω γιατί δεν πήρε Μαντούκα ή Σέζαρ στην 18αδα ? Ο Μανού είναι για terminate loan.
Δεν ειναι το ιδιο σε καμια περιπτωση. Περα απο την σημασια του καθε αγωνα, καθως και το αποτελεσμα αλλα ΚΑΙ την παραβαση ΚΑΙ τους κανονες. Συν του οτι η ΕΠΟ εξεδωσε δελτιο μια χαρα. Μην τρελαθουμε τωρα.
Λαρισα Αεκ 1-0
Τελικα ολα πληρωνονται…Μιλαω για την σφαγη του α γυρου φυσικα…
3 αλλαγές με τη μία, ούτε στο μάνατζερ.
Και μετά φταίνε οι “παράγκες”.
Το ιδιο ειναι. Αντικανονικη συμμετοχη παικτη.
Αν φταιει η ΕΠΟ η οχι ειναι θεμα των δικαστων να το κρινουν.
Η ΑΕΚ σήμερα δεν άξιζε για τπτ περισσότερο.
Και τους 3 μεγάλους η Λάρισα, όπως και ο Αστερας τους πάτησε. Και μετά θέλουμε ευρώπες παναθεμά μας.
Πρώτο ημιχρονο με Βεροια απόλυτο μηδέν η Πανάθα.
Βλέπεις σε ελάχιστη διαφορά το μεγαλείο (μπάσκετ) και τη μιζέρια (ποδόσφαιρο).
Όσο για την εκδίκαση του Καλαμαριά - Ολυμπιακός νομίζω πως έχω την λύση για την Καλαμαριά.
Θα παίζουν το παιχνίδι συνέχεια, όσες φορές χρειαστεί.
Αν χάνει η Καλαμαριά θα βάζει στο 89΄ τσουπ τον Βάλνερ και βάσει προηγουμένου θα ξαναγίνεται το ματς.
Θα το πηγαίνει έτσι μέχρι να κερδίσει!
8)
Τι εννοεις ακριβως?
Και στα δυο πρωτοι ειστε παντως.
Στο πρώτο εννοώ πως βάζελοι και γαύροι ονειρευόμαστε ευρωπαικές πορείες, όταν απλά αξιόπιστες μεσαίες ομάδες όπως η Λάρισα και ο Αστερας Τρίπολης τους πατάνε χαλαρά. Οι Αεκτζήδες δεν τρέφουν τέτοιες αυταπάτες νομίζω…
Όσο για το δεύτερο, στο μπάσκετ το χαίρομαι να το βλέπω, στο ποδόσφαιρο όχι και τόσο…
Τουλάχιστον αυτό το πράγμα μέσα στη λεοφώρο…
Οσον αφορα στο πρωτο, καθε σοβαρο πρωταθλημα οφειλει να περιλαμβανει μικρομεσαιες ομαδες που στην εδρα τους (αλλα και εκτος) κοντραρουν σοβαρα αλλα και ενιοτε “πατανε” τους μεγαλους. Ετσι ωστε οι μεγαλοι να κρατιουνται συνεχως σε υψηλο επιπεδο και να μην εφησυχαζουν…
ε,αυτό δε γίνεται και στα μεγάλα πρωταθλήματα της ευρώπης?:-k
Προφανως.
Γι αυτο το ανεφερα. Για να δειξω οτι το να δυσκολευονται ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ στην Τριπολη και στην Λαρισα ειναι δειγμα υγειας…
Ελα ρε, αφου εχετε 5 ισαξιες ενδεκαδες και βαθος παγκου!! Δεν θα εχετε κανενα προβλημα!:lol:
Σιγα την καινοτομια του Φερερ![-X Εγω συνεχεια αυτο κανω στο Playstation γιατι βαριεμαι να παταω συνεχεια για αλλαγη!!
Ε, Ζουραφσκι τον λενε τον Θεο και φυσικα εχει παιξει για την… Celtic!!! :drunk: :drunk: :drunk:
Kαλα οντως, βλεπεις απο την μια την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης σ’ενα γηπεδο γεματο με κοσμο και σημαιες να κανει γιορτη (ηθελα πολυ να παω γαμωτο αλλα με ειχαν πιασει απιστευτες βαρεμαρες το πρωι και δεν ειχα και παρεα… ) και μετα βαζεις ΝΕΤ και βλεπεις μια ψυχρη, αδεια και θλιμμενη Λεωφορο που δεν σου εδινε σε καμια περπτωση την εντυπωση πως ετοιμαζοταν να υποδεχτει τον πρωτο της βαθμολογιας Παναθηναϊκο και μαλιστα παραμονες ευρωπαϊκου αγωνα…
Μοναξια και εγκαταλειψη οπως τις εποχες που το ιστορικο γηπεδο ηταν κλειστο και παιζαμε στο ψυχρο και αφιλοξενο ΟΑΚΑ…
ΥΓ: Αληθεια, σ’αρεσε η εικονα της Λεωφορου ΚΑΙ σημερα κυριε Γκοντζο?
ΥΓ2: Πολυ ωραια η εκτελεση απο Ιβανσιτς, μπραβο ρε παλικαρι… Απο αυτους που προσπαθουν συνεχως στα τελευταια παιχνιδια να ανεβασουν τον ΠΑΟ.
Δεν θα σχολιασω τις τραγικα γραφικες δηλωσεις καποιων απο εδω…
Η Λαρισσα ηταν απλα καλυτερη απο την ΑΕΚ η οποια ειχε πολυ μεγαλο προβλημα στην επιθετικη της αναπτυξη και δεν μπορεσε να κανει ουσιαστικες ευκαιριες.
Η διαιτησια ηταν πολυ καλη, οπως ολες πρεπει να ειναι.
Οσοι μιλανε για κλαψα, να ξαναχασουν απο τον Απολλωνα και να ξανακανουν ενσταση γιατι δεν χρησιμοποιηθηκε βαζελινη…
Μπράβο στη Λάρισα. Έπαιξε πολύ όμορφη μπάλα, με κατευθείαν πάσες, όμορφους συνδυασμούς και με Κλέυτον-Βενετίδη ως συνήθως να δείχνουν την ποιότητά τους.
η ΕΝΩΣΗ μετα την μεταγγραφη του καλον: η αεκαρα με αυτη τη μεταγγραφαρα κλειδωνει τον τιτλο !!
χαχαχα:lol: :lol:
τεσπα ειμαστε ολο κ πιο κοντα στον τιτλο !!!ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΝΑΘΑ τωρα που κλειδωσαμε το πρωταθλημαπαμε φουλ για ουεφα
Μόνο μην κάνει αντικλείδια κανείς προσέξτε.
Αντε σε 10’ αρχιζει το ντερμπυ…Να δουμε τι θα δουμε.Ολα ανοιχτα,τριπλη το ματς πιστευω.
Το αγορασα απο supersport.gr για να μην εχω τις κλασικες μαλακιες με τις διακοπες του στρημινγκ και φουλ σερβερς και τετοια.
Παμε ρε Αριαναρα!
Amoroso βασικη(ΝΑΙ ΡΕ) και ο Γκαρσια τραυματιστηκε στην προπονηση(ΟΧΙ ΡΕ),στη θεση του ο Σιστον.
Αντε να δουμε και τον Αμοροζο.8)
O μοντεχρηστος που ειναι παναθεμα τον?
Ακομα για τη φιεστα ετοιμαζεται?