Ο Κόκκαλης φταίει ρε… σοβαρέψου! Μιλάω και δε με προσέχεις!
Τραβηγμένο το ρίσκο με τις 3 αλλαγές. Θα μπορούσε να αλλάξει κέντρο. Αφού οι επιθετικοί δεν παίρνανε μπαλιές. Απορία έχω γιατί δεν πήρε Μαντούκα ή Σέζαρ στην 18αδα ? Ο Μανού είναι για terminate loan.
Δεν ειναι το ιδιο σε καμια περιπτωση. Περα απο την σημασια του καθε αγωνα, καθως και το αποτελεσμα αλλα ΚΑΙ την παραβαση ΚΑΙ τους κανονες. Συν του οτι η ΕΠΟ εξεδωσε δελτιο μια χαρα. Μην τρελαθουμε τωρα.
Λαρισα Αεκ 1-0
Τελικα ολα πληρωνονται…Μιλαω για την σφαγη του α γυρου φυσικα…
3 αλλαγές με τη μία, ούτε στο μάνατζερ.
Και μετά φταίνε οι “παράγκες”.
Το ιδιο ειναι. Αντικανονικη συμμετοχη παικτη.
Αν φταιει η ΕΠΟ η οχι ειναι θεμα των δικαστων να το κρινουν.
Η ΑΕΚ σήμερα δεν άξιζε για τπτ περισσότερο.
Και τους 3 μεγάλους η Λάρισα, όπως και ο Αστερας τους πάτησε. Και μετά θέλουμε ευρώπες παναθεμά μας.
Πρώτο ημιχρονο με Βεροια απόλυτο μηδέν η Πανάθα.
Βλέπεις σε ελάχιστη διαφορά το μεγαλείο (μπάσκετ) και τη μιζέρια (ποδόσφαιρο).
Όσο για την εκδίκαση του Καλαμαριά - Ολυμπιακός νομίζω πως έχω την λύση για την Καλαμαριά.
Θα παίζουν το παιχνίδι συνέχεια, όσες φορές χρειαστεί.
Αν χάνει η Καλαμαριά θα βάζει στο 89΄ τσουπ τον Βάλνερ και βάσει προηγουμένου θα ξαναγίνεται το ματς.
Θα το πηγαίνει έτσι μέχρι να κερδίσει!
8)
Τι εννοεις ακριβως?
Και στα δυο πρωτοι ειστε παντως.
Στο πρώτο εννοώ πως βάζελοι και γαύροι ονειρευόμαστε ευρωπαικές πορείες, όταν απλά αξιόπιστες μεσαίες ομάδες όπως η Λάρισα και ο Αστερας Τρίπολης τους πατάνε χαλαρά. Οι Αεκτζήδες δεν τρέφουν τέτοιες αυταπάτες νομίζω…
Όσο για το δεύτερο, στο μπάσκετ το χαίρομαι να το βλέπω, στο ποδόσφαιρο όχι και τόσο…
Τουλάχιστον αυτό το πράγμα μέσα στη λεοφώρο…
Οσον αφορα στο πρωτο, καθε σοβαρο πρωταθλημα οφειλει να περιλαμβανει μικρομεσαιες ομαδες που στην εδρα τους (αλλα και εκτος) κοντραρουν σοβαρα αλλα και ενιοτε “πατανε” τους μεγαλους. Ετσι ωστε οι μεγαλοι να κρατιουνται συνεχως σε υψηλο επιπεδο και να μην εφησυχαζουν…
ε,αυτό δε γίνεται και στα μεγάλα πρωταθλήματα της ευρώπης?:-k
Προφανως.
Γι αυτο το ανεφερα. Για να δειξω οτι το να δυσκολευονται ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ στην Τριπολη και στην Λαρισα ειναι δειγμα υγειας…
Ελα ρε, αφου εχετε 5 ισαξιες ενδεκαδες και βαθος παγκου!!
Δεν θα εχετε κανενα προβλημα!:lol:
Σιγα την καινοτομια του Φερερ