Ο Εργοτελης οχι, αλλα οι περισσοτερες ομαδες ναι. Η διαφορα υπαρχει γιατι οι παικτες διαλεγουν παιχνιδια. Και λιγα λογια για τον Παντο, σημερα καταπιε οποιον πολυδιαφημισμενο παικτη βρεθηκε μπροστα του…
Δεν διαφωνω αλλα στα περισσοτερα ασχημα του παιχνιδια του Ολυμπιακου φετος δεν εφταιγε σε καμμια περιπτωση αυτο.
Συμφωνω οτι διαλεγουν παιχνιδια, αν μπορουν να κραταν μια ισορροπια σε αυτο τοτε ειναι το καλυτερο δυνατο.
Ελα, το σχολιο μου ηταν για τα λεγομενα του, οχι για την αγωνιστικη του αξια που πιστευω οτι ειναι ιση με του Γεωργεα. Τωρα δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο ή κακο…:-k
Πάντος>>>>>>>>>>>>Γεωργέας
Άν ο γαύρος πάρει τελικά τους 3 βαθμούς από την Καλαμαριά παίζει να μην ξανασχοληθώ με πρωτάθλημα… Σκέτη αηδία κατάντησε! :thumbdown:
Πραγματι.
Αηδια να εφαρμοζονται οι νομοι…
Καλά το ότι ζείτε στον δικό σας κόσμο το ξέρουμε αλλά κάθε φορά ξεπερνάτε τον εαυτό σας. Δηλαδή ποιος νόμος εφαρμόζεται; Με ποιον νόμο η ΕΠΟ έβγαλε δελτίο στον Βάλνερ;
Δεν ξερω. Ρωτα την ΕΠΟ.
Αυτο που ξερω ειναι οτι απαγορευεται να παιξει παικτης σε 3 διαφορετικες ομαδες μεσα σε μια σεζον…
δηλαδη εσυ θεωρεις “αντρικη” αυτη την ενεργεια της ομαδος σου?
πιστευω οτι κανεις οπαδος-φιλαθλος, δε θα ηταν περηφανος για την ομαδα του σε τετοια περιπτωση.
τουλαχιστον σιγουρα κανεις παοκτσης!
Δεν ειμαι ουτε περηφανος ουτε ντροπιασμενος. Αντιλαμβανομαι την κινηση ως προστασια στα οικονομικα συμφεροντα της ΠΑΕ…
Αμα θελω να το παιξω “αγνος οπαδος” παω και βλεπω ματς της Αθηναϊδας η του Ερμη Ερμιονης…
ναι αλλα μη μας λες οτι πρεπει να εφαρμοζονται οι νομοι και τις λοιπες μπουρδες…
απλα ο δικηγορος της ΠΑΕ βρηκε μια ‘τρυπα’ στην οποια στηριζεται και ισως βγαλει κατι καλο
δε νομιζω να το εκανε ομως αν ηταν ο Παναθηναικος…
Δεν βρηκε καμια τρυπα. Ο κανονισμος ειναι σαφης. Οποιος δεν τον καταλαβαινει ειναι ειτε χαζος ειτε κακοπροαιρετος.
Ο Παναθηναϊκος καποτε (και τοτε ΟΝΤΩΣ μεσω μιας τρυπας του νομου) μεθοδευσε τη διαλυση του Πανιωνιου για να παρει ελευθερο τον Σπυρο Μαραγκο.
δλδ αν παρεις τους 3 βαθμους,θα νιωθεις δικαιωμενος? ασχετα με τα παιχνιδια που κανει καθε διοικηση για το οικονομικο της συμφερον.
εγω,(πιστευω)εσυ και ο καθενας,γουσταρουμε να νικαμε στο χορτο και οχι με τετοιους φουστικους τροπους
Αντε παλι.
Σου ξαναλεω, δικαιωμενος δεν θα νιωσω αλλα ουτε και ξενερωμενος. Και το πρωταθλημα, ναι θα το πανηγυρισω κι ας το παρουμε με 1 βαθμο διαφορα μονο. Δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να νιωθω ενοχες για τη μαλακια που εκανε η Καλαμαρια…
Απλα αντιλαμβανομαι πληρως οτι η Σουπερ Λιγκα ειναι εταιριες. Σαφως και γουσταρω η ομαδα μου να νικαει στο χορτο, αλλα να γινονται σεβαστοι και οι κανονισμοι. Αν εγω χρησιμοποιουσα τιμωρημενο παικτη αυριο εσυ δεν θα εκανες ενσταση? Οι οπαδοι της Χαποελ οταν σας απεκλεισε (με το πρωτο ματς στα χαρτια) δεν θα επρεπε να χαιρονται?
Η διαφορα ειναι οτι τοτε ουτως ή αλλως η Χαποελ τον ειχε παρει φαλαγγι μεσα στο γηπεδο…
Το θεμα ειναι οτι το Ευρωπαϊκο αθλητικο δικαστηριο και η ΦΙΦΑ αλλα λενε και αυτα περι “σαφεστατου νομου” ειναι κολοκυθια τουμπανα.
καλα θες να μ’ανεβασεις την πιεση? ο ΜΟΝΟΣ που δεν εφταιγε ηταν ο Απολλων! στην ΕΠΟ γινεται η δουλεια
και φυσικα δεν εχει καμια σχεση αυτο που αναφερεις με την κοντρα ΟΣΦΠ-Απολλων.
Απλα παραδεξου οτι στο Ελλ. ποδοσφαιρο ισχυει ο νομος του μεγαλου και του μικρου ψαριου…
Φέτος η Βέροια αποκλείστηκε στο Κύπελλο από την Πρέβεζα στα χαρτιά, μετά από ένσταση του Απόλλωνα Καλαμαριάς ο οποίος επιπλέον ζητούσε το μηδενισμό της Βέροιας στο Πρωτάθλημα για αντικανονική συμμετοχή παίκτη στο Κύπελλο. Τι εννοείς ακριβώς?
Σε καθε ποδοσφαιρο ισχυει αυτο.
Αν σου ανεβαινει η πιεση, ξερω πολυ καλα χαπια.
Αυτο με την ΕΠΟ αν ισχυει, δεν θα ειχε γινει θεμα. Δεν ξεκαθαριζεται απο καπου με σαφηνεια. Τελος παντων, οπως και να χει, οποια και ναναι η αποφαση, ο θιγμενος θα προσφυγει στα ευρωπαϊκα δικαστηρια. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακος παντως ελεγαν οτι εχουν παρει γνωμε απο εγκριτους νομικους οτι αν παει το θεμα εκει, ο Ολυμπιακος δικαιωνεται σιγουρα. Θα δειξει…
Α μπραβο, τωρα συμφωνουμε. Τα πραγματα ΔΕΝ ειναι ξεκαθαρα και αυτο ειναι το λαθος σου στο οτι σε ολα τα ποστ σου το παρουσιαζες σαν βεβαιη παραβαση της Καλαμαριας και οτι βαση κανονισμων θα επρεπε ο Ολυμπιακος να παρει το ματς στα χαρτια. Πιστευω οτι θα τραβηξει αρκετααααααα ακομα.
Δηλωσεις Κονσεισαο:
“Ο μοναδικός στόχος με τον κόσμο στο πλευρό μας κιόλας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό. Διαφορετικά αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό εντός συνόρων και αλλιώς εκτός συνόρων. Τον έχω αντιμετωπίσει με την Πόρτο και μπορώ να σας πω ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη είναι μικρής εμβέλειας ομάδα. Εμφανίζεται όμως καλός για την Ελλάδα. Εξακολουθεί να είναι ισχυρή ομάδα, πιστεύω όμως ότι δεν υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων και πώς αν παίξουμε όπως μπορούμε θα τον κερδίσουμε”
Το καινουριο αγαπημενο παιδι των Παοκτσηδων.
Δες το ματς Ολυμπιακος-ΠΑΟΚ που εγινε πριν 4-5 μηνες και αμα εντοπισεις την τεραστια διαφορα μεταξυ παοκ και ολυμπιακου,τοτε εισαι μεγαλος μαγκας.
Εγω παντως ειχα δει εναν Ολυμπιακο,που με σπωξιμο και απτο διαιτητη ισα ισα επικρατησε 2-1…