Οκ, θα το πάρει ο Ολυμπιακός!
Αμα σου λεω οτι εισαι μικρος…
Εγω μιλαω για το πως πηρε απο τον Πανιωνιο ο ΠΑΟ τον Μαραγκο…
Αμα δεν ειναι της παρουσης, τοτε μη μιλας για “τη μεγαλυτερη γελοιοτητα που εχεις δει ποτε στα χρονικα”.
Αστέρας Τρίπολης είσαι? Μόνο από αυτόν έχουμε χάσει ως τώρα και τη Ρεάλ Μαδρίτης…
Εγώ μιλάω για τη μεγαλύτερη γελοιότητα που έχω δει ΕΓΩ φίλε μου… Όπως ακριβώς το λες.
(εμμέσως παραδέχεσαι πως και το δικό σας τώρα γελοιότητα είναι… κάτι είναι κι αυτό… )
dyingfreedom άν δεν ξέρεις να διαβάζεις θα σου υπενθυμίσω εγώ τον τίτλο του topic:
“Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008”
καλά είναι έτσι ή να το συλλαβίσω κιόλας;
Ναι, ξέρω, αυτά ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ τουλάχιστον…
Αν δεν θες να καταλαβεις οτι μιλαμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ποδοσφαιρο οπου οι εταιρειες οφειλουν να προστατευουν τα οικονομικα οφελη τους, δεν φταιω εγω.
δηλαδή ο ΠΑΟ δεν πρέπει να δέχεται την πορεία στους 4 το '96 γιατί στα χαρτιά αποκλείστηκε η Δυναμό Κιέβου? Whatever… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…
Δεν έχω καμιά αντίρρηση επ’ αυτού. φυσικά και όλα γίνονται για τα λεφτά και ακόμα φυσικότερα τώρα μιλάμε για εταιρείες. Ας είμαστε όμως λίγο ρεαλιστές και ας κατακρίνουμε τις μικρότητες, αυτό λέω εγώ.
Αυτό λέμε. Τα περι Καλαμαριάς πού κολλάνε εφόσον έχει βγεί απόφαση;;;
Κανείς δεν είπε οτι είναι ηθικά σωστό. Αλλά εφόσον είναι κανονισμοί, που πρέπει να ισχύουν γιατί είναι γελοιότητα;
Άλλο φρούτο πάλι αυτό… Τί έχετε πάθει και πετάτε άσχετα; Η Δυναμό αποκλείστηκε επειδή πήγε και της έριξε λάσπη ο Παναθηναϊκός; Τότε θα υπήρχε αντιστοιχία… Ο Παναθηναϊκός πού ακριβώς αναμείχθηκε στην υπόθεση;
Τεσπα η βαθμολογια λεει:
ΟΣΦΠ 48 (21 αγ.)
ΠΑΟ 46 (20 αγ.)
ΑΕΚ 42 (20 αγ.)
Μεχρι την 12η αγωνιστικη που παμε στο ΟΑΚΑ, εχουμε Αστερα εντος, Βεροια εκτος, Ατρομητο εντος και Λεβαδειακο εκτος. Συν την Καλαμαρια εκτος αν ισχυσει η πρωτοδικη αποφαση. Ευκολο προγραμμα σχετικα. Ο ΠΑΟ απο την αλλη εχει εξω ΑΕΚ, Ατρομητο (το αναβληθεν) και Ξανθη. Οχι και τοσο ευκολο. Οποτε να λεμε οτι το πρωταθλημα τελειωσε ειναι μαλλον ατοπο. Αρκει να ξυπνησει ο Λεμονης και οι παικτες…
Έχει βγει αλλά εκκρεμούν οι εφέσεις… Τέλοσπάντων.
Γελοιότητα ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ εννοώ. Και συμπεριφορά ΜΙΚΡΗΣ ομάδας… Που πήγατε και σκαλίσατε μιά υπόθεση για να πάρετε 3 βαθμούς τσάμπα και βερεσέ. ΕΣΕΙΣ δεν τα κάνατε όλα;
(επομένως δεν κρίνω τη νομικότητα της απόφασης κλπ)
Τι εύκολο πρόγραμμα ρε συ.
Με την μπάλα που παίζει η ομάδα και έτσι όπως κατεβαίνει να χτυπήσει τα ματς, μόνο εύκολο δεν είναι.
Δύσκολο να ξυπνήσουν μάλλον.
Το προγραμμα τυπικα ευκολο ειναι. Παιζουμε με 4 ομαδες του “κατω μισου” της βαθμολογιας. Αν αποκλειστουν απο την Τσελσι θα ξυπνησουν. Αλλιως δεν το βλεπω…
Παντως ουτε ο ΠΑΟ παιζει καμια μπαλα της προκοπης για να πεις οτι μπορει να ξεφυγει ανετα…
κάτσε να νικήσει αύριο πρώτα και βλέπουμε…
Πραγματι εχει καλο προγραμμα ο Ολυμπιακος… Βαση βαθμολογιας και προγραμματος εξακολουθει να ειναι φαβορι για μενα.
Sorry που είμαι εκτός, 1 - 1 δεν ήρθε ο Ολυμπιακός?
κριμα…και παντα σεβομουν το νικοπολιδη…πραγματικα κριμα γτ πρωτη φορα οι οπαδοι του παοκ ηταν αψογοι αλλα οχι και οι παικτες…οσο για την κινηση του ζαγορακη μετα στα αποδυτηρια διδασκει ηθος στους βουλγαρους και τους βουλγαροκτονους…
Τον Νικοπολιδη γιατι επαψες να τον σεβεσαι?
Επειδη επιασε το πεναλτι? Ή επειδη εδωσες ενα λινκ που δεν διασαφηνιζει ποιος ξεκινησε και τι ακριβως εγινε…?
Ο Ζαγορακης εχει προβει και αλλες φορες στο παρελθον σε “μαθηματα” ηθους με ανακοινωσεις κτλ…
Παντως οσον αφορα τα βιντεο και την σειρα με την οποια τα εχεις ποσταρει, ο Κονσεισαο φαινεται να ορμαει στον Νικοπολιδη. Αλλη φορα μπορει να πατησει κανα τακλιν στο γονατο την ωρα του αγωνα, μωρα παιδια ειμαστε?
Η Αθηνα φταιει!
Συγνώμη που διακόπτω, ήθελα να πω αυτο.
Τσακωθείτε για εφέσεις και πέναλντι τώρα.