Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Σκεφτόμουν τελευταία το εξής: Το τροπάριο των δημοσιογράφων πως Ολυμπιακός και ΠΑΟ έχουν μεγάλο πρόβλημα απέναντι σε κλειστές άμυνες μου φαίνεται τελείως ηλίθιο. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά αλήθεια, πόσες ομάδες στην Ευρώπη τα καταφέρνουν περίφημα απέναντι στις κλειστές άμυνες; Όταν 11 παίκτες κλείνονται πίσω από το κέντρο, ε ό,τι ομάδα και να’χεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Ουσιαστικά μόνο από στημένες φάσεις αν κάνεις κάτι μπας και ανοίξει μετά η άλλη ομάδα.
Δηλαδή πάνε κάποιοι να βγάλουμε συχνά άχρηστη μια ομάδα για κάτι που ισχύει για όλες σχεδόν τις ομάδες σε όλη την Ευρώπη. :-k

Με καλη κυκλοφορια της μπαλας και παικτες οπως ο Κοβασεβιτς, ανοιγουν ακομα κ οι κλειστες αμυνες.
Ουσιαστικα ειναι θεμα τεχνικης και αποτελεσματικοτητας. Ετσι πιστευω.

Βασικά, διαφωνώ και νομίζω πώς έχουμε όντως πρόβλημα στις κλειστές άμυνες, απλά να προσθέσω σε αυτά που μόλις είπες, ότι στην Ελλάδα συχνά παρατηρούμε και το εξής φαινόμενο. Τρώει μια από τις μικρές ένα γκολ και αντί να κυνηγήσει την ισοφάριση, συνεχίζει να παίζει κατενάτσιο με τους 11 πίσω από τη μπάλα, για να μη φάει 2ο…

Παιδια οντως τις κλειστες αμυνες τις διασπας πλεον μονο με στημενες φασεις η μακρινα σοοουτ, αφου ειναι πολυ δυσκολο πλεον να βρεθουν παικτες με τετοια τεχνικη καταρτιση ωστε να μπορουν και να δημιουργησουν φασεις μονοι τους, αλλα και να υκλοφορησον την μπαλα. Αν προσεξετε θα δειτε πως τα γκολ που δεν ειναι στημενες μπαλες ειναι αντεπιθεσεις η σουτ οπως ειπα. πολυ δυσκολα μπαινουν γκολ αλλιως, και αυτο συμβαινει σολη την ευρωπη. Παντως ο ολυπιακος ειναι τυχερος που εχει 2 παικτες( λουα^2,γκαλετι) που μπορουν να δημιουργησουν φασεις σε κλειστες αμυνες.

Γίνεται να ξεμπαναριστείς?:-k

Φυσικά και γίνεται. Περίμενε μια εβδομάδα και θα δεις. :roll:

Δειτε λιγο μερικες avant garde ερωτησεις-απαντησεις απο συνεντευξη στον Καμπος

Κύριε Κάμπος, γνωρίζεται τους λόγους για τους οποίους φύγατε από τον Αστέρα;
Δεν γνωρίζω τους λόγους επειδή μόνο οι άνθρωποι της διοίκησης το γνωρίζουν. Δεν μου δώσανε κάποια εξήγηση και απλά μου είπαν ότι πρόκειται να διακόψουμε το συμβόλαιο συνεργασίας. Και αυτό ήταν όλο.

Κόουτς θα πάτε τελικά στην ΑΕΚ;
Φίλε μου όπως είπα και νωρίτερα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Φυσικά η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είναι μεγάλη επιθυμία για κάθε προπονητή να εργάζεται σε αυτόν. Όχι μόνο η ΑΕΚ αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι σύλλογοι εδώ στην Ελλάδα. Είμαι επαγγελματίας και θα περιμένω να δω αν θα μείνω εδώ στην Ελλάδα ή αν θα επιστρέψω πίσω στη Βραζιλία, ή αν θα δουλέψω σε κάποιο σύλλογο της Ευρώπης. Θα δούμε. Αυτά έχει η ζωή και για αυτό θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος για όλα.

Με τι σκεπτικό τον έδιωξε ο Αστέρας?#-o

Ειχε 4 ισσοπαλιες και 2 ηττες στο 2ο γυρο, την στιγμη που εσπερνε στο πρωτο γυρο.
Μαλλον πανε για πρωταθλημα οι νεοφωτιστοι! :stuck_out_tongue:

ρε σεις,εχει παιχτει παιχνιδι στο μπακραουντ.Μιλημενα ειναι ολα,μεταξυ αεκ και αστερα.Να δειτε που θα καταληξει στην αεκ ο καμπος.

Χμ… ¶μα είναι έτσι, να το κλείσουμε το παιχνίδι, να μην τρώει και πόρους από το σύστημα.

Καλά, αν πάει ο Κάμπος και ο Φερέρ (ο Μανουέλ) στην ΑΕΚ θα πέσει πολύ γέλιο…
(αν και μπορεί να φέρουν αποτέλεσμα… ποιος ξέρει; )

Εγω παντως τον Καμπος τον εχω για καραγκιοζακο. Εριξε πολλα λεφτα ο αστερας σε παικτες, λογικο να τα παει καλα…

ο φερερ(ο εμαννουελ) δε φαινεται πολυ λαμογιο?? :lol:

Και μόνο για να δώσεις φιλοσοφία νικητή στον Αστέρα δεν μπορεί νασαι καραγκιόζης.:wink:

Κερδισε ολο το ΠΟΚ κ το μονο που δηλωνε μετα τα παιχνιδια ειναι οτι: “παμε για τη σωτηρια”…

Τι εστί ΠΟΚ?

Ποδοσφαιρικός Όμιλος Κέντρου.

Δλδ παναθηναικος ολυμπιακος αεκ.
Δεν υπαρχει σημερα κατι τετοιο, αλλα εχει μεινει για να μαθαινουν οι νεοι…

Βασικα ηταν κατι αντιστοιχο με την σημερινη ΕΠΟ

Θα φερουν, ο Καμπος ξερει πολυ απο ποδοσφαιρο, δεν αρκουν μονο οι καλοι παιχτες. Ο τροπος που επαιζε αχρηστευε το κεντρο ολων των ομαδων. Δεν βρισκω καποιο σοβαρο λογω που το διωξανε.

Εγώ θα έλεγα να πάρουν κανά φτηνό προπονητή να μείνουν λεφτά για παίχτες. Όποιον και να φέρουνε, δυσκολα τα πράγματα