Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Σοβαρότητα έδειξε ο ΠΑΟ σε ακόμα ένα κρίσιμο ματς και κατάφερε να πάρει το βαθμό.Το πέναλτι ήταν μούφα,αλλά δεν ήταν και καμιά περίπτωση που βγάζει μάτι,οπότε μένει μόνο η ξενέρα του γκολ από μούφα πέναλτι,δεν περίμενα να ισοφαρίσει ο ΠΑΟ,δεν το έχει κάνει και πολλές φορές φέτος.Η ΑΕΚ έχει πιο “δύσκολα” ματσίδια και μάλλον θα καταλήξει 3η.Τον ΠΑΟ τον φοβάμαι στα εντός με μικρές ομάδες και σε ενδεχόμενες ισοπαλίες.Ο γαύρος είναι ευρωπαϊκή ομάδα φέτος,δεν μετράνε οι εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα,δεν τις κρίνουμε.
Αυτά.Απ’την 3η θέση και κάτω ασχολούνται μόνο στην ΕΤ3.:slight_smile:

στο ελληνικο πρωταθλημα μονο απο 3 θεση και κατω παιζουν μπαλα

εγώ είμαι οπαδός,δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος

οπαδος=χωρις σκεψη

ρουντολφ εισαι υπαλληλος???γενικα το ρωταω…

ο ρούδολφ δεν είναι υπάλληλος, μαντράχαλος είναι.

βοήθησα?

η αλήθεια είναι ότι την κριτική σκέψη that’s why και rock (radio gold,classic rock) δεν την πλησιάζω.
είμαι υπάλληλος πλέον,λυπάμαι.και μανδράχαλος

και οπως παντα με χιουμορ…

Άλλο οπαδός άλλο φίλαθλος…:slight_smile:

Κριμα ρε ΑΕΚ, με μουφα πεναλτυ και παλι τζιφος. Ειλικρινα απο χθες εξακολουθει να με πειραζει απο χθες που δωθηκε αυτο το πεναλτυ, ασχετως αν πιστευω κατι παρομοιο με αυτο το 50% και 50% που ειπε ο Μοντε. Επιτρεπω στο ΠΑΟ να κανει ενσταση για τον ματς.
Αλλα ρε παιδια, να μας βαλει γκολ ο ΠΟΥΣΤΙΓΚΑ??? Θα τον κανουμε και ποδοσφαιριστη αυτον στο τελος. :stuck_out_tongue:

Edit: ΕΠΙΚΕΣ οι στιγμες που μαρκαραν 2-3 παιχτες τον Σεζαρ στην γραμμη και τους εκανε κοσκινο.

Και ο ποστινγκα δεν ειναι τυχαιος ρε συ, απλως δεν εχει μπει στο κλιμα οπως και 1002 αλλες μεταγραφες ιανουαριου οπως ο μπελουσι, αμοροζο, κονσεισαο κτλ…

Περα απο την πλακα ειναι καλος παιχτης και μου εκανε εντυπωση οταν τον εκλεισε ο ΠΑΟ αλλα οσα ματς ειχε παιξει φετος ηταν τραγικος και με μας βρηκε να καρφωσει τεμαχιο…!#-o
Καλα, ο Μπελουτσι ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι υπερεκτιμηθηκε οικονομικα και την προσφορα του Αμοροζο την κρινω ηδη θετικη. Για τον Κονσεϊσαο τωρα θα πρεπει να περιμενουμε λιγο…

οπαδος = φανατισμος=εμποδιο στην καθαρη σκεψη δεν βρισκω το λογο να με ειρωνευεσαι:wink:

Οπαδος και φανατισμος ειναι συνωνυμα ε.

ο οπαδος ειναι φανατισμενος…

Και ο φανατισμενος ειναι οπαδος:lol:

επειδη ειμαι οριακα απο το να αρχιζω να βριζω αποχωρω απο την κουβεντα σας

Εισαι οπαδος δηλαδη.

ελα ρε μεγαλε την ορεξη ου εχω…τελος

Ακομα εδω εισαι κακε χουλιγκαν?