Μπα. Το πιο αστείο θα είναι να κάνουμε το 5x5, εσείς να φέρετε χ με τον ¶ρη, και να το πάρουμε με 4 βαθμούς και να μην λέτε για Καλαμαριές κτλ!!!
Απ οσο ξερω η Καλαμαρια δεν εχει προσφυγει ακομα σε καποιο διεθνες δικαστηριο η στη FIFA. Ας το κανει πρωτα και βλεπουμε…
Oχι με συγχωρεις δεν το θυμαμαι,νομιζω οτι ολα τελειωσαν φετος για την ΑΕΚ και αν εχει καποιες ελπιδες αυτες ειναι μαθηματικες.Κριμα παντως που γεμισαν τον κοσμο με μεγαλες προσδοκιες και τωρα βλεπει πως ολα ηταν μια φουσκα.
πολυ σωστος και στα δυο .
δεν χαθηκε το πρωταθλημα απλα φοβαμαι μη μας γ@μηθει η ψυχολογια τωρα και χασουμε κι αλλους βαθμους…η αεκ κατι μπορει να κανει…εστω ενα Χ ρεε. ο τζιολης μιλαμε μεγαλος αχρηστος …μεχρι και γω ξερω πολυ καλυτερη μπαλα απο αυτον…
γαυροι εσεις ειπατε μονο μπασκετ , τι εγινε τωρα?
σορρυ κιολας πιστευεις οτι ο ντεμης δεν εγαπαει την αεκ η οτι την πηρα για να φαει λεφτα
ημαρτον
Εσυ αυτο καταλαβες? Κι εγω αγαπαω την ΑΕΚ αλλα αυτο δεν λεει απο μονο του τιποτα,αλλο κομματι το αν αγαπαει την ΑΕΚ και αλλο κομματι αν μπορει να την κανει μεγαλη ομαδα, υπαρχει διαφορα.
Λεμε και ξελεμε, τρεχει τιποτα?
ναι τρεχει γιατιι στο τελος και ποδοσφαιρο και πρωταθλημα τα τετοια μου θα παρετε ρεεε :lol: :lol:
δεν γινεται αλλιως , 100 χρονια ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
σεμνά…
Να το παρετε το πρωταθλημα, στα τετοια μου.
Αλλα να πανηγυρισετε οπως πρεπει με ροζ φανελιτσες…
ναι ρε φιλε ροζ φανελιτσα ειμασταν οι πρωτοι τρεντυ στην ελλαδα
ακριβως τι εχει η ροζ φανελα …ισα ισα…ασε που μας την αντιγραψατε μετα απο πολλααααααα χρονια οταν ιδρυθηκατε…
- Κοκκινο διαφορετικο του ροζ.
- Μια χαρα ειναι το ροζακι, συμφωνω, γιατι δεν εχει λοιπον τετοιο χρωμα η επετειακη σας φανελα?
Καταπληκτικη η πασα του Διγκοζη στο δευτερο γκολ της Ξανθης.
Η βαθμολογικη διαφορα της 3ης ΑΕΚ απο τον 5ο Αστερα ειναι 15 βαθμοι. Οση δηλαδη και η διαφορα της 4ης Ατλετικο απο την 18η Σαραγοσα στην Ισπανια. Αυτο θα πει ανταγωνιστικο πορωταθλημα. Αλλα ετσι ειναι εδω περα, οποτε χανει βαθμους μια ομαδα του ΠΟΚ απο καποια μικρομεσαια γινεται χαμος, λες και απαγορευεται…
Δες και τον βαθμολογικο πινακα των αντιστοιχων πρωταθληματων σε Βραζιλια και Αργεντινη!
Αυτοι οι Θεσσαλονικεις πολυ κομπλεξικοι ρε παιδι μου. Διαμαρτυρονται λεει γιατι οπαδος του Ολυμπιακου εβγαλε τα λεφτα της μεταγγραφης του Σισιτς. Εδωσε λενε πεναλτυ μουφα στον Λεβαδειακο και 9 κιτρινες και μια κοκκινη στην Καλαμαρια. Πω πω κομπλεξ
ρε που κολλάνε αυτα?? έλεος δηλαδή…
Mε διαφορα οι καραγκιοζακηδες της αγωνιστικης που περασε, ειναι ο Μαζαρακος και ο Καραγκουνης.
Ο ενας γιατι ειναι καημενος και δεν ξερει μπαλα, ανικανος μεχρι το κοκκαλο.
Ο 2ος γιατι αναφερεται σε ενα φαουλ το οποιο εγινε φασεις πριν το 2ο γκολ της Ξανθης, αντι να σχολιασει την αγωνιστικη ανυπαρξια ολης της ομαδας του μεσα στο γηπεδο. Δεν ειναι το ποδοσφαιρο breakdance…καταλαβες Καραγκουνακο?
¶ργησα λίγο, αλλά να πω ότι αξίζαμε με τα χίλια τη νίκη. Η ΑΕΚ δεν υπήρχε καν. Αλλά έτσι όπως ήρθε και με τον Αμορόζο να βαριέται να κάνει βήμα, ευχαριστημένοι να’ μαστε με το Χ.