Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Συμφωνώ για τα περισσότερα, αλλά όχι σε αυτά που λες για τον ριβάλντο και τον καφέ. Στο 1ο ματς στο καραισκάκη τον βρίζανε το ριβάλντο και μη μου πεις απλά οτι αλλοι τον χειροκρότησαν, γιατι το αρνητικό ειναι που μένει και όχι το θετικό. Τον καφέ επίσης εμείς τον διώξαμε και μάλιστα και με τη στάμπα του loser οπότε κι αυτός κατι χρώσταγε. Για τα υπόλοιπα όπως σου είπα συμφωνώ. Μεταγραφή προέδρου γίνεται να κάνουμε? :lol:

Ικανό τον έχω τώρα να μου φέρει κάνα Ματζουράκη ή κανα Αλέφαντο… #-o

Τον Αλέφα τον βλέπω στην Μπάρτσα σαν αντικαταστάτη του Ραικαρντ άρα ξέχνα τον!!!:lol:

Η χρονιά για την ΑΕΚ πλέον είναι πετυχημένη. Νίκησε τον Ολυμπιακό :stuck_out_tongue:

Καμμιά ένσταση θα γίνει για αυτό το ματς ή θα το αφήσουν έτσι?

Νιωθω τετοια οργη με τη σταση του ριμπο που θελω οπου ειναι αυτη τη στιγμη να τον βρω και να τον σαπισω στο ξυλο. Για τον καφε δεν με νοιαζει, μια ζωη αμπαλος ηταν και θα ειναι

Γιατι ρε φιλε νιωθεις οργη για τον ριμπο, με το ιδιο νομισμα σας πληρωσε,δλδ η σταση των οπαδων του οσφπ
απενταντι στο ριβαλντο ηταν σωστη που του ελεγαν “οι μεγαλοι παικτες παιζουν σε μεγαλες ομαδες”,η η σταση του κοκκαλη απεναντι του ηταν αυτη που επρεπε?Πολυ καλα εκανε ο ριμπο.:roll:

Καλά έκανε ο Ρίμπο. Όταν ο Μέγας Σώκρατες τον έφτυνε σαν να ήταν παιχτάκι ήταν εντάξει δηλαδή; Ή όταν όλοι οι βλάκες τον γιούχαραν στο Καραϊσκάκη;
Εγώ δεν του κρατάω καμία κακία. Και λίγα έκανε…

Η χθεσινή δεν είναι εμφάνιση ομάδας που αξίζει πρωτάθλημα. Είναι η χειρότερη εμφάνιση του Ολυμπιακού εντός Ελλάδας από τα πέτρινα χρόνια και μετά. Και ως προς το σκορ ο Ολυμπιακός είχε να ηττηθεί με πάνω από 3 γκολ διαφορά από το πρώτο παιχνίσι τηε περιόδου Κοσκωτά στι Σέρρες το 1987. Οι περισσότεροι εδώ μέσα δεν θα το θυμάστε καν εκείνο το παιχνίδι, κάποιοι δν θα είχατε καν γεννηθεί.
Τα τελευταία χρόνια όλη η Ελλάδα είχε συνηθίσει να ρίχνουμε τέτοια σκορ στους αντιπάλους μας και όχι να τα τρώμε.
Βέβαια το πρωτάθλήμα δεν κρίνεται από ένα ντέρμπυ και τα πολλά γκολ δεν δίνουν περισσότερους βαθμούς. Αλλά η συνολική εικόνα φέτος, και ειδικά στον δεύτερο γύρο που παλιότερα η ομάδα έπαιρνε μπροστά και καθάριζε μας έχει όλους ξενερώσει.
Δεν νομίζω όμως και πως κάποιος από τους ανταγωνιστές μας έπαιξε καλύτερα φέτος συνολικά. Αν το πάρουμε δεν θα νιώσω πως αδικείται κάποιος, αν το χάσουμε δεν θα γκρινιάξω για άδικίες σε βάρος μας αφού δώσαμε δικαιώματα με τις εμφανίσεις μας.
Πιό πολύ με απασχολεί πως δεν φαίνεται κανείς στην διοίκηση να έχει καταλάβει τι πήγε στραβά φέτος…

Συμφωνώ με τα όσα έγραψε γενκά ο Ζουγκλάου με εξαίρεση τα όσα λέει για το πέναλτυ χθες, γενικά δεν θέλω να σφυρίζονται έτσι εύκολα τέτοιες φάσεις, είμαι υπερ του “ανδρικού παιχνιδιού”. Αφού δεν τέντωσε χέρι ας μην το έδινε…

Σωστος.Κι εγω μια απο τα ιδια.Γι’αυτο εχω παψει να ασχολουμαι με το μπασκετ :stuck_out_tongue:

To ώμος με ώμο ισχύει όταν κυνηγάνε και οι 2 την μπάλα. Ο Παπασταθόπουλος δεν κυνηγάει τη μπάλα αλλά πάει κάθετα προς την πορεία της γιατί κυνηγάει τον Γκαλέτι. Πέναλτυ είναι καθαρό. Ευτυχώς δε το βάλαμε γιατί με την απόδοση μας δε δικαιούμασταν ούτε το γκολ της τιμής. Ελάχιστοι παίκτες μας έπαιξαν για τη τιμή τους χθες (Γκαλέτι βασικά, Τζόλε που προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά δε μπορούσε και δεν κακίζω τον Ντάρκο γιατί όπως ήμασταν δε μπορούσα να περιμένω κάτι από αυτόν). 3 από τους 13 δεν είναι λόγος για να άξιζε η ομάδα το γκολ της τιμής…

Πεστα…

H εμφανιση του οσφπ θυμιζει αρκετα την εμφανιση της ΑΕΚ στο οακα το 1-4 απο τον ΠΑΟ που εχανε 0-3 στο 25-30’.

ακόμα και το πιο εξτρίμ σενάριο του χθεσινού αγώνα να ζητάγαμε από κάποιο ΑΕΚτζη να κάνει, το 3-0 στο ημίχρονο, χαμένο πέναλτυ Τζόλε και 4-0 μετά με αλλαγές Κονέ και Παυλή δε θα του πέρναγε καν από το μυαλό…

Να βγει ο κυριος Σωκρατης στο τηλεφωνο!
Ειπε οτι θα το παρει πανω του το πρωταθλημα…

Φυσικα κατα τον Πρωταθλητη φταινε οι αλητες οι παικτες και ειναι “πολυ λιγος” ο κ. Σεγκουρα. Μηπως αυτος που μας τον φορεσε φεσι ειναι ακομα λιγοτερος? Λεω εγω τωρα…

Ντάξει όσον αφορά τις εφημερίδες τι να πούμε…εγώ μετά την αποπομπή του Λεμονή και τις κωλοτούμπες τους( των δημοσιογράφων), ορκίστηκα στον εαυτό μου να μην τους ξανασκάσω ούτε ένα ευρώ. Δεν μας φτάνει που διαλύουμε μόνοι μας την ομάδα μας , έχουμε και τα λαμόγια… Α στο μεταξύ ο κυρ Σάββας που είναι ρε παιδιά? Τον είδε κανείς?

Γιατι σκας?
Αφου θα το παρετε το πρωταθλημα…

Αν και εμείς χτες παίξαμε πολύ καλύτερα από ότι ο ΠΑΟ στο περσινό ντέρμπι. Δεν έχω ξαναδεί τόσες κλασσικές ευκαιρίες σε ένα ματς από μια ομάδα + τα γκολ.

Πολύ παλτό ρε σεις ο Μπελούτσι. Χίλιες φορές η Μόνικα.

Πάντως θα το πάρουμε γιατί εχουμε Τον Παίχτη:

[SIZE=“6”]ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!!![/SIZE]

Είδα το ουμπερπόστ του μόντε και θέλω να πω πως γι αυτό τον αγαπώ.
Στους υπόλοιπους γραφικούς γαύρους, το αεκΑΚΙ δε σας χάλασε.

Εμένα χάλασε μόνο που δεν σας σφήνωσε άλλα 2 να μη λέτε για νεκραναστάσεις…

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: