Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Στημένο ξε-στημένο, τα παντελόνια είναι κατεβασμένα. Εντάξει, δεν πειράζει, αυτός ο Ολυμπιακός δεν θέλω έτσι κι αλλιώς να πάρει πρωτάθλημα. Να πάρει και ένα μάθημα η αλαζονεία της διοίκησης και των παικτών.

εσυ εισαι ολυμπιακος και εφαγες 4 απτην αεκ.Εγω που ειμαι παοκ και τρωω 3,εχω κατεβασμενα παντελονια,ε?Καλα…

όσο είδα, ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει. κατέβασαμε ταχύτητα γιατί θα γινόταν το σκορ τεράστιο.

είδα κ Ξάνθη. όσο είδα, τόσο μπορούν, τόσο παίζουν. δύσκολα η Ξάνθη θα έκοβε βαθμούς όπως κ να έχει.

περιμένουμε το cas μπας κ η ομάδα μας πάρει πίσω αυτό που της κλέβουν.

ο φετινός ολυμπιακός δεν είναι για πρωτάθλημα. περιμένω τους ΑΕΚάρες να μπουν κ να πουν πως γίνεται μια τόσο κακή ομάδα, να ρίχνει τόσα γκολ

Kι εμεις στηνομαστε στον ΠΑΟ αυτη τη στιγμη,για να χτυπησουμε τον κακο γαυρο,αλλα αυτοι ειναι τοσο losers που δεν μπορουν να μας βαλουν και γκολ :lol:
Ο μονος που τρεχει απο μας ειναι ο Κελεμεν,για να μαζεψει την μπαλα πισω απο την εστια του.

Xαχαχα πιο πολύ περπάτημα δν θα μπορούσαμε να ρίξουμε!

Καλά αν δν μας νικήσει ο ΠΑΟ σήμερα, να αυτοπυρποληθεί! :lol:

Αυτο ακριβως!!

¶λλο εμείς :stuck_out_tongue:
Οκ, υπερβολή έγραψα πριν, οι παίκτες του ΠΑΟΚ απλά δεν μπορούν.

Ο φετινός ΟΣΦΠ δεν είναι για πρωτάθλημα, αλλά και την ΑΕΚ - που και καλά είναι - δεν την έχω δει να είναι 5-10 βαθμούς μπροστά που θα δικαιολογούσε την υπεροχή της. Και άσχετα του τι θα γίνει με το CAS, επαναλαμβάνω πως δε σας κλέβουμε τίποτα. Γνωρίζετε από τον Ιανουάριο για τους βαθμούς. Ας κερδίζατε κανένα ματς παραπάνω και ας το πέρνατε. ¶ντε.

Γίνονται και άλλα ματς πέρα από Ξάνθη - Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - ΑΕΚ ?? :-k :-k

οκ τοτε απο την αρχη της χρονιας ο γαυρος να περνει 3 βαθμους παραπανω…σιγα την κλεψια…ισα ισα τοτε θα το ξερουμε και απο την αρχη του πρωταθληματος…

Kαταπληκτική λογική.

Ρε παιδια συγγνωμη.Γινεται να βαζουν στο τειχος τον κιντανα,τον κοντυτερο παικτη του πρωταθληματος???

Αχααχαχχαχαχα κατι μπαουγκ πλακωνονται μεταξυ τους χαχαχαχαχααχ

Ολα στο Κας τωρα…το Σαββατο λεει θα βγει η αποφαση!

Ο Λυμπε τωρα μολις ειπε οτι αν κερδισουμε την Κυριακη τον Αστερα ειμαστε πρωταθλητες,ο νοων νοητο λεει!

η Ξανθη περιμενα οτι θα χανε ανετα , ειτε ηταν στημενο ειτε οχι . Πουτανες παλι εγιναν

Ο ΠΑΟΚ ειναι σιγουρα η χειροτερη ομαδα στο πρωταθλημα φετος , ντροπη ντροπη και παλι ντροπη . Μεγαλη ξεφτιλα . Γκολαρα ο Καλον

Εμεις περιμενα οτι θα νικουσαμε . Δεν ειδα το τελευταιο 10λεπτο που ακουσα οτι ο παπαρας σηκωσε τον Σιμαο να βγαλει τον Εκι , αμεσως εκλεισα την τηλεοραση
πφφφφ…βαρεθηκα με τα κολληματα του μαλακα , δεν παει αλλο

πολλα “περιεργα” αποτελεσματα…1-2 ο Λεβαδειακος στην Τριπολη…χμμμ…

αυτη τη στιγμη ο παοκ παιζει να ναι η χειροτερη ομαδα του πρωταθληματος,αλλα νταξει τους 35 βαθμους δε τους αγορασαμε κιολας…

Ο Λυμπε βλεπει illusions,απ τη πολλη ακουποσυνη μου φαινεται…
Εκτος αμα ξερει απο τωρα την αποφαση…

Θα πω κατι στους ομοδιεταδες μου ΑΕΚτζηδες για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους,εαν χασει η ΑΕΚ φετος το πρωταθλημα δεν θα φταιει καμια διαιτησια,κανενα CAS,θα φταινε οι κακες επιλογες της δοιηκησης, οι κακες εμφανισεις της ομαδας στο μεγαλυτερο διαστημα του πρωταθληματος.Μην αρχισουμε παλι να ριχνουμε τις ευθυνες σε τριτους.Αυτα σε περιπτωση που το χασουμε.

Σημερα εγινε της 4αρας, 4 η ΑΕΚ,4 ο οσφπ,5 ο ηρακλης etc:lol: Tα ματς δεν αξιζουν σχολιασμο απλα επιβεβαιωθηκε αυτο που πιστευμε οι περισσοτεροι και ειπε κ ο Chrisp,

Mεσα επεσες. =D> :bow:

Οι παικτες του παοκ εχουν καταλαβει ποια φανελα φορανε?Λιγο φιλοτιμο ρε παιδια,τι τραγωδια ηταν αυτην…

Τωρα να ελπιζουμε εμεις οι Αεκτζηδες στο CAS η οχι?:-k

ο Λυμπερόπουλος από τα χρόνια του ΠΑΟ, όλο πρωτάθλητης έβγαινε :stuck_out_tongue:

Αμφιβάλλω πάντως ότι θα αλλάξει κάτι με το CAS. Η Καλαμαριά από ότι φαίνεται θα υποβιβαστεί έτσι κι αλλιώς (δε χάνει ελπίζω το έννομο συμφέρον της άρα και το δικαίωμα προσφυγής ε?) και ούτε επανάληψη του ματς έχει νόημα γιατί οι παίκτες της Καλαμαριάς θα είναι και τελείως αδιάφοροι. Καταφέρανε στην ΕΠΟ και στη Σούπερ Λίγκα το φετινο πρωτάθλημα να το κάνουν ακόμα πιο μπάχαλο…

Oχι βεβαια.

H μαλακία είναι ότι τα μαυρισμένα, όταν γίνονται στην ΑΕΚ, στοιχήζουν με απώλεια πρωταθλήματος ενώ όταν γίνονται στον Ολυμπιακό (και γίνονται και κάθε χρόνο και φέτος) απλά η ομάδα σπρώχνεται παίρνει το πρωτάθλημα και ξεχνιούνται.