Του Κνολ δεν ειναι πεναλτι γιατι βρηκε στο σωμα πρωτα. Κατα τ’αλλα οτι να ναι φαουλ εδινε, ηλιθιες καρτες, πεναλτι Βυντρα-γκολ Δημουτσου, γαμησε τα.
Ο Κνολ ειναι γαματο μπακ και ηταν ο καλυτερος του αγωνα απο ΠΑΟΚ. Κατα τ’αλλα το ματς ηταν ενα 0-0 ματς ελληνικου πρωταθληματος. 1-2 φασεις απο καθε ομαδα.
Χμ το οτι ειναι παοκτσης και τον πας πολυ δεν αλλαζει κατι.
Eιναι μεγας Καραγκιοζης και ειναι τραγικο που τον βαζουν να μας τα πρηζει σε ολα τα ματς του παοκ.Ο παοκ αυτο και ο παοκ εκεινο,εχει και την σπαστικη αυτη φωνη,για μαπες ειναι.
Ο Βρυζας γιατι παιζει ακομα μπαλα?
Πω ναι, αυτόν τον Μίνο θέλω να τον αρχίσω στις φάπες!! Δεν τον παλεύω με τπτ
Μινος Μινος Μινος Μινος!!!:lol: :lol:
Είδα πρώτο ημίχρονο Σκώληκες κ 20 λεπτά από το δεύτερο του Βάζελου. Συμπεράσματα :
Α. Ο Γκαλέτι είναι ο καλύτερος παίκτης που παίζει στο πρωτάθλημα μας
Β. Ο Λουαλουα είναι φοβερός, αλλά αν πέσει σε διαιτητή που σφυράει δεν ξέρω αν θα βγάλει 20λεπτο σε παιχνίδι
Γ. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός (αλήθεια στεναχωριέμαι πολύ) πρέπει να βρει μια διοικητική θέση για τον πρώην ποδοσφαιριστή Πατσα, όπως κ η ΑΕΚ μάλλον για τον Αλεξόπουλο. Μαρκάρισμα μόνο με face-to-face σπρώξιμο είχα να δω από ένα 5Χ5 μια φορά…
Δ. Επίθεση παίζει κανείς στον Ολυμπιακό? ο Ντάρκο γιατί γυροφέρνει εκεί γύρω? Γιατί παίζει γενικά?
Ε. Ο Λεμονής για τον κάκιστο ολυμπιακό του β ημιχρόνου δήλωσε πως έφταιγε “το χορτάρι”. Αν φύγει, θα τον έχουν φάει οι εφημερίδες?
ΣΤ. Πολύ στρωμένη ομάδα ο σκώληκας για άλλη μια φορά. in nebegleras we trust. ζόρικα θα περάσουμε από εκεί μέσα
Ζ.οι μέσοι του ΠΑΟ τρώνε σίδερα.
Η. αν αθροίσεις τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ κ του γαύρου μπορείς να βγάλεις άθροισμα μεγαλύτερο του 1?
Επίσης : αύριο η ΑΕΚ αν πάει για πρωτάθλημα πρέπει να πάρει το ματσάκι διαδικαστικά, έστω κ με 0,5-0.
Ανεκαθεν…
αγόρι για τον λεμονή δεν μας λες…
[ul]
[li]Αν η οπισθοχωρηση ειναι εντολη προπονητη τοτε εχει λαθος τακτικη…
[/li][li]Αν δεν ειναι τοτε υστερει στην πειθαρχια…
[/li][/ul]
Οι αλλαγες ηταν σωστες, το στησιμο επισης. Για τον Πατσα εισαι υπερβολικος (αλλα οχι εντελως λαθος), ο Κοβασεβιτς οντως ειναι για ματς στο Καραϊσκακη…
Και η Μπαρτσα εχει φερει 2 Χ εκτος, διωξτε τον Ραϊκαρντ…
από το στόμα σου κ στο θεού το αυτί. τι να τον κάνουμε τον διαχειριστή?
φέρτε μουργίνιο ρε !!!
βασικά ρε γμτ έχω κολλήσει με ντάρκο.ο κύπριος είναι καλύτερος! ο ντάρκο δείχνει να βαριέται πολύ κ είναι πολύ βαρύς…
Στη γκρίνια δεν παίζεσαι λέμε :roll: σε κάθε αγώνα πάντα θα το κάνεις…μήπως είσαι προκατηλειμμένος γενικά; :-k
Ο Κυπριος ειναι εμφανως ανετοιμος. Εγω ηθελα Νουνιες, Λουα Λουα διδυμο αλλα δεν…
Εντιτ: Αμα ερθει ο Μουρινιο στην Μπαρτσα, δεν ξανασχολουμαι!
ο νούνιεζ που τον είχα δει στα φιλικά καλύτερος μου φάνηκε από τον παρκαδόρο. τι γίνεται?
α όχι είπαμε ο Λεμονής έχει σχέδιο…
Μήπως ξεχνάς ότι ο Ολυμπιακός είναι νέα ομάδα; :-k
Μα ηταν αθλιος ο διαιτητης. Καταφερε να παιξει 50-50 αδικωντας και τις δυο ομαδες.
Αν παει ο Μουρινιο στην Μπαρτσελονα θα γινει η πιο αντιπαθητικη ομαδα εβερ.
Το τοπ του Λεμονη ηταν η Ξανθη. Απο κει και πανω δεν το σηκωνει.
παντως μια χαρα που ειχε οταν εκανε δηλωσεις με τον οφη τη περασμενη βδομαδα:lol: :lol: :lol:
Ε δικο τους ειναι το Καραϊσκακη, οσο θελουν το κοβουν το χορτο.
Κάτω τα χέρια από τον κόουτς! Μαζί του πήραμε και το τσαμπιονς λιγκ και το πρωτάθλημα!
Εντάξει πρόπερσι και όχι πέρσι… αλλά ρώτα όποιον Καταλανό θες… “δε ξεχνάμε!” αυτό θα σου πει…
Εμένα μου είναι πάρα πολύ συμπαθής,ακόμη και όταν χάνουμε… όχι και να τον διώξουμε επειδή έφερε δύο φορές χ…
Ο Μουρίνιο είναι αντιπαθέστατος…βγαίνει και δηλώνει …είμαι ο καλύτερος προπονητής,εγώ είμαι και κανείς άλλος δεν είναι… καβάλα στο καλάμι πάει…και δεν έχει και καμία θέση στη Μπάρτσα, ο περσινός προπονητής της Τσέλσι!! Δε ξεχνάνε λέμε οι Καταλανοί…
Αν ο Μουρίνιο πήγαινε στη Μπάρτσα … θα σταματούσα να θαυμάζω τον πρόεδρο Χουάν…
on topic…
Δεν έχω ιδέα ποιος θα το πάρει το ελληνικό πρωτάθλημα…:-s
Και δεν είδα και τους αγώνες σήμερα γιατί είχα αγώνα…
Ρε ειδατε το 2ο γκολ του Ατρομητου? 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Τραγικη η διαιτησια.Αυτα τα λαθη δε γινονται ουτε σε παιδικα πρωταθληματα και μπροστα στα ματια του διαιτητη και του βοηθου
(SportDay / Γιώργος Χελάκης)
Ο Ολυμπιακός προκάλεσε τη μοίρα του κι αυτή αποδέχτηκε την πρόκληση στο 93’. Είκοσι λεπτά νωρίτερα η μπάλα βρέθηκε απρόσμενα στην αγκαλιά του Νικοπολίδη, όταν όλοι νομίζαμε ότι ήταν ήδη στο βάθος της εστίας του.
Ο,τι δεν πέτυχε ο Φελίπε το κατάφερε ο Αουρέλιο με τη βοήθεια που πήρε από το κεφάλι του Μήτρογλου. Να συμφωνήσουμε, λοιπόν, ότι χρειάζονται σύστημα και προγραμματισμός για να παίρνεις τα παιχνίδια εκτός έδρας. Αν το σύστημα είναι «κλεινόμαστε πίσω και περιμένουμε την κόντρα επίθεση», τότε προβλέπει (το σύστημα) μόνο την αρχή και το τέλος. Χρειάζεται και κάτι για το ενδιάμεσο. Για παράδειγμα, κράτημα της μπάλας, κυκλοφορία της προκοπής, κάποιο κεντρικό χαφ που να κερδίζει μέτρα με κάθετη κίνηση. Αυτά απουσίαζαν χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Αρης τα είχε. Κίνηση παντού, ακραίους μπακ που ξέρουν μπάλα, επιθετικούς που βγαίνουν στον κενό χώρο.
Σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού το αποτέλεσμα θα ήταν άδικο για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Του Μπάγεβιτς, βέβαια, που δεν έκλεισε τους Αρειανούς στο καβούκι τους, δεν έκανε στενόκαρδους υπολογισμούς. Στο γήπεδο φάνηκε ότι ο Αρης ήταν καλύτερη ομάδα από τον πρωταθλητή. Απλώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν στις τάξεις τους ορισμένους καλύτερους παίκτες, όπως ο Γκαλέτι, ο Νικοπολίδης, ο Αντζας κι ο «φρου φρου κι αρώματα» Λούα Λούα. Αν οι μεγάλοι παίκτες έκαναν απαραίτητα τις μεγάλες ομάδες, οι προπονητές θα ήταν άχρηστοι. Για να μην είναι, πάει να πει ότι έχουν την υποχρέωση να παίρνουν τους παίκτες και να τους κάνουν ομάδες. Το να έχεις κατά νου δύο συστήματα και να τα αλλάζεις ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα είναι κάτι, δεν είναι το παν. Ισως το κατάλαβε ο Τάκης Λεμονής και προχωρήσει παρακάτω. Το κέντρο-σουρωτήρι, στο οποίο κάνουν πλάκα οι χαφ του Αρη, θέλει γενική επισκευή εν όψει Βέρντερ. Οκτώ έγραψε το κοντέρ κόντρα στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Τα κεφάλια μέσα, σκέψη και περισυλλογή. Διότι όλοι οι προπονητές δεν είναι σαν τον Μάουρερ. Πρώτος και καλύτερος ο ανυπέρβλητος -για τα ελληνικά δεδομένα- Μπάγεβιτς. Θέλει δρόμο για να στρώσει ο Ολυμπιακός. Το είχε πει ο ίδιος ο Λεμονής μετά την «εξάρα» επί του ΟΦΗ. Και τώρα, το ερώτημα για δυνατούς λύτες: παίρνουμε τον Ολυμπιακό και του αφαιρούμε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι. Τι μας μένει; Απάντηση: μια μέτρια ομάδα που αγκομαχά να νικήσει ακόμα και μέτριους αντιπάλους.
άκοπα μια μέτρια ΑΕΚ έριξε 4. έπρεπε να φάει 1 όμως. συνεχίζουμε