Rfo το ότι ο Μπάγεβιτς είχε κλείσει με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο και όχι επινόηση. Το ότι υπήρχαν και άλλοι λόγοι που οι Αεκτζήδες τον έβριζαν όπως για παράδειγμα συναισθηματικό δέσιμο, προφανώς και υπήρχαν αλλά δεν βρήκα λόγο να κάτσω να γράψω για αυτούς. Πάντως ο Δώνης έχει συναισθηματικό δέσιμο με την ΑΕΛ και επίσης δηλώνει πως δεν έχει κάνει συζητήσεις και πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα… Εάν η απόφαση του Cas βγει αύριο θετική για τον Ολυμπιακό, ο Δώνης θα έχει ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της βδομάδας. Θυμίσου το.
Αυτο ηθελα να γραψω γαμωτο!
Στα τετοια μου το ΚΑΣ και τα πρωταθληματα, να πανε να γαμηθουνε ολα!
Σημερα εκλεισε την καριερα ενας απο του πιο ωραιους τυπους των ελληνικων γηπεδων και τα φερε ετσι ετσι η τυχη ωστε να το κανει στο Καραϊσκακη που δυστυχως δεν προλαβε να αγωνιστει με την φανελα του Θρυλου.
Ο Ηλιας απο το 1997 εως και το 2000 για τρεις σεζον ηταν ενα κομπιουτερ στο κεντρο του Ολυμπιακου και οσοι ζησαμε τη μαγικη πορεια του 1998/99 ξερουμε οτι χωρις αυτον στο κεντρο τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο δυσκολα.
Μετα δυστυχως επεσε στη σκια του Ζε Ελιας και του Καρεμπε, αλλα ποτε δεν γκρινιαξε, ηταν παντα εκει να βοηθησει οποτε του ζητηθηκε. Στον Ηρακλη ηταν παντα απο τους ακρογωνιαιους λιθους της ομαδας. Ποτε δεν προκαλεσε αντιπαλο, επαιζε παντα δυνατα αλλα οχι αντιαθλητικα και ηταν παντα απο του πιο γαληνιους και φιλοσοφημενους ποδοσφαιριστες στην Ελλαδα.
ΗΛΙΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.
Ρε ο Πουρσανιδης 6 σεζον δεν ηταν σε εμας? :-k
Ναι, μιλησα για τις χρονιες που ηταν βασικος.
Ο Ηλιας απο το 1997 εως και το 2000 για τρεις σεζον ηταν ενα κομπιουτερ στο κεντρο του Ολυμπιακου και οσοι ζησαμε τη μαγικη πορεια του 1998/99 ξερουμε οτι χωρις αυτον στο κεντρο τα πραγματα θα ηταν πολυ πιο δυσκολα.
οφ τοπικ
δεν αμφισβητω οτι δικαια περασε ο ΟΣΦΠ στους 8 αλλα ο ομιλος ηταν ευκολος
ισως μενει η πικρα που φτασατε 5 λεπτα απο τα ημιτελικα…τελος παντων
Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως το μπλουζάκι έγραφε για την ακρίβεια “Ο Ιησούς ευχαριστεί για τα 4”, γιατί το Jesus ήταν το υποκείμενο της πρότασης!!!:lol: :lol: :lol:
Ον τόπικ:
Ας το δώσουν στην ΑΕΚ! Εντάξει, στη δικιά μου λογική το παράτυπο-παράνομο δε μπορεί να είναι το ηθικά σωστό, αλλά ειλικρινά τόση κλάψα και γκρίνια δεν έχω δει ξανά… Πλέον είμαι βέβαιος. Η πιο κλαψιάρα γυναίκα πρέπει να είναι και ΑΕΚτζού!
Απ ολο το ποστ αυτο βρηκες να σχολιασεις?
Αθανατη ελληνικη μιζερια.
Συμφωνώ σε όλα όσα λες πλην του ότι το πρόβλημα του ΑΕΚτζή ήταν το ΠΟΤΕ έκλεισε ο Μπάγεβιτς.Εξάλλου ο Ολυμπιακός ήταν τότε εκτός πρωταθλήματος. Το πρόβλημά του ήταν το γιατί έφυγε, που πήγε και τι είχε υποσχεθεί.
+1 στην πρόταση Karvou. Και θα σταματήσει η γκρίνια από τους αεκτζήδες και θα σταματήσει την κλάψα ο Λύμπε και θα πετύχουμε στα πλέι οφ τους βάζελους να βγάλουμε το άχτι μας
Πειτε μου και μενα που δεν ειδα,τι παιχτηκε με Σκορδα και τους αλητες αθηναιους πολεμιους του Αρη?
ε τι να κανω? αυτο μου εκανε κλικ…
τι θες να πω “μπραβο στον Πουρσανιδη μπλα μπλα μπλα…συμφωνω με οσα λες μπλα μπλα μπλα” ?
σιγουρα του αξιζουν μπραβο
τελος παντων
Αν και δεν είδα πως τον κλείσαν τον Σκόρδα, φαντάζομαι καταλαβαίνετε πως ο Σκόρδας είναι κάφρος. Εγώ τον κατατάσσω στο στυλ του Ελληνιάδη του Ολυμπιακού
ΟΚ.
Φαντασου τωρα λοιπον ποστ αντιστοιχο για τον Βαζεχα που θα αναφερεται και στο γκολ στο Αμστερνταμ και να πεταγεται ο γραφικος γαυρος να λεει “μα τοτε ο Αγιαξ εχασε 5 κλασικα τετ-α-τετ και ο ΠΑΟ κατα λαθος κερδισε”.
Αυτο που ειπες ηταν χοντρη βρισια και θα πατησω θαυμαστικο.
ο καθενας μπορει να λεει την αποψη του
ετσι και σε μενα μου φανηκε αυτο το “μαγικη” αφορμη να το σχολιασω
Πού είναι το περίεργο. Ο Χριστός ευχαριστεί το Ρίμπο το …Θεό.
Εντάξει μωρέ ένα κόμμα έλλειπε, θα τέλειωσε η κλωστή.
Όντως τόση κλάψα έχω να δω από τον καιρό του Δούρου.
Πανω απο ολα ειναι ο Σκορδας καφρος, εφοσον (δεν) ειδες πως τον κλεισαν. Στην 7η Δημιουργική ημέρα ο Θεός καταπαύει από των έργων Του στη Γένεση, και ομοίως, στο 7ο Σάλπισμα της Αποκάλυψης “τελειώνει το μυστήριο του Θεού”
Ο Σκόρδας και ο Τσακίρης μετά είχαν απόλυτο δίκιο. Ντροπή ήταν αυτό που έγινε και αίσχος από όποια οπτική και αν το δει κανείς. Κρίμα όμως που δεν ήταν κάποιος πιο άνετος με τα λόγια να κάνει ρόμπα εκείνη τη στιγμή τους δημοσιογράφους της ΝΕΤ… Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες αλλά δε τις άρπαξαν
Η πορνη της Ευρωπης πηρε αλλο ενα “καθαρο” πρωταθλημα στην Ελλαδα. Μια ομαδα πολυ “χειροτερη” του Λεβαδειακου πηγε εκει που της αξιζε στη Β εθνικη. Ολα μελι γαλα για την Σουπερκλικα. Σημερα ειναι μια επαιτιος που της ταιριαζει να γιορταζει. Και εις ανωτερα
Τι ψαχνεις να βρεις φιλε μου?
Δυστηχως η σαπιλα δεν εχει τελειωμο…