εχω ξενερωσει απιστευτα με το πιο ‘‘συναρπαστικο’’ πρωταθλημα των τελευταιων ετων…
Προσβαλλω χρηστες επειδη ειπα τον ΟΣΦΠ πορνη; Εσυ τι κανεις με τι λεξη ΜΠΑΟΥΓΚ; Για την πορεια της ομαδας μου μιλαω οταν και οπου θελω να μιλησω. Ετσι κι αλλιως η κουβεντα εχει ξεφυγει απο τα αγωνιστικα εδω και πολυ καιρο. Και δεν φταιω εγω γι αυτο. Και το οτι δεν πηγε η ομαδα μου καλα αγωνιστικα δεν σημαινει οτι δεν μπορω να καυτηριαζω ποσο καλα πηγε ο γαυρος εξωαγωνιστικα.
Η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να μένει μακριά από τον κύριο στόχο του για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.
Ο Μίκαελ Νίλσον συνηθίζει να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Έτσι, όταν κλήθηκε από το σουηδικό Τύπο να συνθέσει την δική του λίστα με τους πέντε πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της Super League δεν δίστασε να συμπεριλάβει στις τρεις πρώτες θέσεις ποδοσφαιριστές του “αιώνιου αντιπάλου”.
Μάλιστα θεωρεί κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Αναλυτικά το Τοp 5 του Σουηδού διεθνή.
-
Αντώνης Νικοπολίδης
“Διατήρησε με μεγάλη άνεση τη θέση του πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη σεζόν της καριέρας του” τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος του Παναθηναϊκού για τον διεθνή πορτιέρο… -
Βασίλης Τοροσίδης
-
Παρασκευάς Άντζας
-
Νίκος Σπυρόπουλος (Χρήστος Πατσατζόγλου)
-
Γιώργος Καραγκούνης
Οριστε ο διαλογος του σκορδα στην Αθλητικη Κυριακη με τον Παπαδημητριου(πουρουπουπου), μα για ποσο
ηλιθιους μας περνανε για ποσο…:thumbdown: :thumbdown:
Ποτε η Δημοσιογραφια ξεπερναει τα ορια
Ο κ.Παπαδημητριου δημοσιογραφος στην τηλεοπτικη εκπομπη “Αθλητικη Κυριακη” στην ΝΕΤ κατα τη διαρκεια της ανεφερε οτι “Εχω την πληροφορια οτι ο Μπαγεβιτς θα ειναι ο νεος προπονητης του ΠΑΟ το καλοκαιρι.” Φυσικα οι παρισταμενοι προσπαθησαν να διασκεδασουν τις εντυπωσεις οτι υπαρχουν φημες αλλα δεν ειναι σιγουρο ακομη και ο ρεπορτερ του ΠΑΟ ανεφερε οτι το μονο που ειναι σιγουρο ειναι οτι ΠΑΟ και Μπαγεβιτς θα καθησουν στο τραπεζι των διαπραγματευσεων μετα το τελος των αθλητικων υποχρεωσεων. Ο κ.Παπαδημητριου διευκρινησε οτι ο Μπαγεβιτς θα ειναι προπονητης του Αρη μεχρι και τον τελικο κυπελλου οπως αλλωστε αναφεραι ο κυριος Σκορδας στην συνεντευξη τυπου μεσα στη βδομαδα. Ακομη στη μεταδοση των φασεων απο τον αγωνα Αρη - Οφη ο κ. Παπαδημητριου ανφερομενος στον Μπαγεβιτς ειπε ναι ειναι προπονητης του Αρη ακομη. Φυσικα το ολο θεμα προκαλεσε την τηλεφωνικη παρεμβαση του Προεδρου του Αρη Λαμπρου Σκορδα με την παρακατω στοιχομυθια:
Παπαδημητριου: - Εχουμε τηλεφωνικη παρεμβαση απο τον κυριο Λαμπρο Σκορδα απο την Παε Αρης
Σκορδας - Μενω εκπληκτος απο την δημοσιογραφικη σας συμπεριφορα κυριε Παπαδημητριου οταν αναφερεται οτι βαση πληροφοριας που εχεται ο κυριος Μπαγεβιτς θα ειναι ο νεος προπονητης του ΠΑΟ το καλοκαιρι. Ειναι δυνατον να αναφερεστε σε ενα προπονητη μιας ομαδας ο οποιος εχει συμβολαιο για αλλα δυο χρονια οτι θα παει σε αλλη ομαδα.Αυτο δειχνει οτι δεν σεβεστε ουτε τον προπονητη ουτε την ομαδα με την οποια εχει συμβολαιο.
Παπαδημητριου -Οι πληροφοριες μου αυτο λενε. εγω προσωπικα σεβομαι τον Αρη και το εχω αποδειξει…
Σκορδας - Πως δειχνεται σεβασμο την στιγμη που αναφερεται ανηθικη τακτικη προσεγγισης προπονητη που εχει συμβολαιο απο αλλη ομαδα ειναι δυνατον;
Παπαδημητριου -Δηλαδη αν γινει επαφη μεταξυ ΠΑΟ και Αρη δεν μπορει να υπαρξει μια συννενοηση για το θεμα;
Σκορδας - Μα τι λέτε τωρα μιλατε σοβαρα;
Παπαδημητριου - Ε δεν μπορει δεν ειναι απιθανο να γινει κατι. Αλλωστε μην ξεχνατε οτι ο ΠΑΟΚ μας εχει κανει επιθεση για το παιχνιδι στο δευτερο γυρο με τον Αρη για τις αμφισβητουμενες φασεις για μεροληψια υπερ του Αρη και τωρα λετε οτι δεν τον σεβομαστε;
Σκορδας -Αυτο παλι τι σχεση εχει; Πρωτα μιλατε ανηθικα και τωρα λετε ασχετα πραγματα;
Παπαδημητριου - Σας γυριζω πισω το χαρακτηρισμο δεν μπορειτε να με λετε ανηθικο …
Σκορδας - Πως αλλιως να χαρακτηρισω αυτη τη συμπεριφορα οταν προαγεται τετοιες καταστασεις θεωρωντας οτι ειμαστε κατοικοι απο τα Γκραβανα και αντιμετωπιζεται μια ομαδα και το λαο της καταρακωνοντας καθε ηθικη και δεοντολογια…
Παπαδημητριου -Δεν σας θεωρω κατοικο απο τα Γκραβανα προς θεου. Παντως αν εγω ειμαι ανηθικος ειστε πολυ λιγος…
Σκορδας - Εγω λιγος , δεν ντρεπεσται κ.Παπαδημητριου και εχεται παρεκτραπει…
Παπαδημητριου - Εσυ παρεκτρεπεσται γιατι ειστε εν ευθυμια…Διακοπτουμε την επικοινωνια για να συνεχισουμε παρακατω…
Λιγο μετα υπηρξε τηλεφωνικη παρεμβαση του κ. Τσακιρη προεδρου του Πανιωνιου.
Παπαδημητριου -Καλησπερα κ.Τσακιρη.
Τσακιρης -Καλημερα. Οπως παντα πρεπει να παει 1:00 για να δειξτε και τον πανιωνιο που να μην ειμαστε και 5οι.
Παπαδημητριου -Υπερβάλεται.
Τσακιρης -Καθολου.Ηθελα να καταθεσω οτι συμφωνω με την θεση του κυριου Σκορδα , διαφωνω για το τροπο με τον οποιο ειπωθηκε.
Παπαδημητριου - Μα δεν υπηρξε κατι μεμπτο απο μερους μας.
Τσακιρης - Μα ειναι δυνατον να μην ειναι μεμπτο η αναφορα πληροφοριας για επικειμενη συνεργασια την στιγμη που υπαρχουν συμβολαια. δεν ειναι μεμπτη η αναφορα ειδησεων που στοχο εχουν τον εξαναγκασμο του φιλαθλου κοσμου να διαβαζει το τρισελιδο ρεπορταζ εφημεριδων για τους 3 μεγαλους της αθηνας;
Παπαδημητριου -Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μας.
Τσακιρης -Το αποτελεσμα ειναι αυτο.
Παπαδημητριου -Εμεις; Που προβαλουμε ολες τις ομαδες;
Τσακιρης -Δεν το εχουμε αντιληφθει αυτο.
Παπαδημητριου - Μα πως δεν ειχαμε φερει τις προαλες τον Τζιμπουρ πιο παλια τον Λινεν
Τσακιρης -Ετσι νομιζαμε και μεις γι’αυτο τον στειλαμε αλλα τελικα μαλλον το κανεται για να συντηρειτε το ρεπορταζ για τα μεταγραφικα των 3 μεγαλων.
Παπαδημητριου -Μας αδικειτε, αλλα τουλαχιστον εσεις εχεται ποιοτητα και επιπεδο…
καλα δεν του χουν μαθει οτι δεν πρεπει να λεει τετοια πραγματα ?!
Πραγματικα τα σιχαματα της ερτ δεν αξιζουν αλλες κουβεντες…
αν νομίζεις ότι εγώ προσβάλλομαι όταν λες την ομάδα μου πόρνη κάνεις λάθος. Για την προσωπική επίθεση που εσύ και ο Paotzis κάνατε σε χρήστη του φόρουμ μιλάω.
Προς όλους: Ο Paoktzis θα είναι ξανά μαζί μας σε 2 μήνες γιατί ήταν η πολλοστή φορά που έκανε μήνυμα προσβλητικού χαρακτήρα. Αν τυχόν θέλουν κι άλλοι να βρίζονται στο ΜΟΥΣΙΚΟ μας φόρουμ, για τα αθλητικά, εμάς δε μας πειράζει. Ένας ενεργός χρήστης λιγότερος θα είναι για εμάς…
Mαλιστα. Ο moderator του φορουμ σε πληρη συνεπεια με τις πρακτικες της ομαδας που υποστηριζει βαζει “ποντους” ποινης σε χρηστη (crabsody) ο οποιος δεν εγραψε οτιδηποτε προσωπικο για κανεναν χρηστη του φορουμ. Προφανως ο φιλος χρηστης Paoktzis αν λεγοταν Ολυμπιακτζης η Κοκκαλοτσιρακι θα ηταν μαζι μας τωρα
Προφανώς και έχουν δίκιο Σκόρδας και Τσακίρης.
Όντως είναι αστείο να θες να δεις τα γκολ και να περιμένεις να πάει 1:00. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί και με ποια λογικά παρουσιάζουν την Αθλητική Κυριακή το φοβερό αυτό τρίο Παπαδημητρίου - Κατσαρός - Καραμανλή. Ούτε άποψη έχουν, ούτε “γράφουν” στην κάμερα, ούτε καλοί δημοσιογράφοι είναι, όλη την ώρα σαρδάμ και λάθη, οι ερωτήσεις τους είναι αστείες, πολύ μπλα μπλα και από ουσία τίποτα.
Πανουτσοκαρπετόπουλοι και ξερό ψωμί.
προφανώς… για αυτό αλλάξε το nickname σου όσο είναι καιρός!:lol: :lol: :lol:
Όσοι τα είδαν τα ποστς που διέγραψα τα είδαν. Δε τα γέννησα από το μυαλό μου, δυστυχώς για εσάς… Ισχύει ό,τι είπα και προηγουμένως για όλους τους χρήστες. Υπάρχουν φόρουμ αν θέλετε που μπορείτε να βρίζεστε για τη μπάλα. Το rocking όμως σίγουρα δεν είναι τέτοιο…
Διάβασε το εξώφυλλο της SportDay για να ησυχάσεις
'Οσοι τα ειδαν τα ποστς που διεγραψε ο karvou αν θελει ας γραψει τι διαβασε. Να δουμε τι προσβλητικο για αλλο χρηστη του φορουμ εγραψα και πηρα 2 ποντους.
Nα πας στο CAS να στους σβησουν!
Το μονο θετικο χθες ειναι που επεσε ο Ατρόμητος…:lol:
Γιατι ειναι θετικο που επεσε ο Ατρομητος και οχι ο Λεβαδειακος?
Γιατι ειναι αθηναικη συνοικιακη αχρηστη ομαδα.Και κλαδευτηρια.
Κι εγω χαρηκα που επεσε
Οποτε προτιματε μια ομαδα που παιζει στα ισια με ολους να ειναι στην Β΄ Εθνικη και μια αλλη ομαδα με προεδρο-κουμπαρο και περιεργες (οπως λενε ΟΛΟΙ) σχεσεις με τον Ολυμπιακο να ειναι στην Α’.
Αβυσσος η ψυχη του Ελληνα οπαδου.
By the way, οι Φενταγιν του Ατρομητου ειναι οι 2οι καλυτεροι οπαδοι που εχουν ερθει στο Καραϊσκακη μετα απο αυτους της Λαρισας.
Η αιωνια κοντρα Νεας Σμυρνης-Περιστεριου βλεπεις…:!:
Α, ετσι το δεχομαι! :lol: