Unreal όχι ρε μη τα λες αυτά. Η άεκ δεν είχε ποτέ πρόεδρο τους Ψωμιάδη και Μελισσανίδη. Όλα καθαρά και ξάστερα.
Αυτό ακριβώς που γράφει ο Καρπετόπουλος πως στοιχειοθετείται δηλαδή?? Εγώ πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία των οπαδών λέγανε πως εάν αποφασίσει το Cas υπερ μας οκ πήραμε ακόμα ένα πρωτάθλημα ενώ εάν αποφασίσει εναντίον μας οκ χάσαμε το πρωτάθλημα. so what? ένα πρωτάθλημα ακόμα είναι…
Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποιο είναι το site που δείχνει όλα τα γκολ κάθε αγωνιστικής?
γκολ μέσα-έξω, νίκες, αγώνες μεταξύ γαυρου κ αεκ, πρώτος σκορερ κτλ κτλ. όλα τα έχει η ΑΕΚ. ο γαύρος είχε μόνο τον Βάλνερ. και τελικά αυτός έκανε την διαφορά.
Πρωτάθλημα είναι, δεν είναι ζευγάρι κυπέλλου, από αυτά τα παιχνίδια μπορείς να πάρεις ή να χάσεις μέχρι 6 βαθμούς το πολύ. Από τα φετινά παιχνίδια μοιραστήκαμε από 3 βαθμούς.
Τα υπόλοιπα είναι επικοινωνιακά παιχνίδια, ας το εξηγήσει καποιος και στον Ρίμπο γιατί σε λίγο θα πάθει ο αντίχειρας του αγκίλωση και θα χρειάζεται φυσιοθεραπεία…
εντιτ: A, επίσης, την διαφορά δεν την έκανε μόνο ο Βάλνερ, την έκανε και ο Χούτος, η “πόρσε”, το ίδιο βράδυ αλλά αυτό προτιμάτε να το ξεχνάτε…
Κανείς;;;
μας κουράζεις.
εγώ ΑΕΚ είμαι, αλλά ο κάρβου έπραξε άριστα μετά από σύμφωνη γνώμη μου. στα αθλητικά μιλάμε για μπάλα, κ όχι για τις σεξουαλικές επιδόσεις των χρηστών. αν δεν μπορείς να το καταλάβεις, μπορούμε να σου δώσουμε μια άδεια, να το σκεφτείς κ να μας απαντήσεις σε δέκα εργάσιμες…
το έχουμε κουράσει πολύ. κ έχουμε κάνει κ πολλή υπομονή. αεκτζήδες κ γαύροι
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Γι’ αυτό:
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΤΩΡΑ! ΟΧΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ… ΤΩΡΑ!:lol:
ρε είναι θεούλης αυτός ^
Δεν έγραψα για καμμία σεξουαλική απόδοση κανενός χρήστη. Οι γραφικότητες συνεχίζονται
εγώ που μπορώ να δω τι έγραψες όμως, διαφωνώ.
ενδ οφ σπαμ. σταμάτα την γκρίνια μεγάλο παιδί
Και γιατί δεν λες σε όλο τον κόσμο εδώ το τί είπα; Μήπως γιατί δεν είπα τίποτα το μεμπτό;
Και γιατί δεν λες σε όλο τον κόσμο εδώ το τί είπα; Μήπως γιατί δεν είπα τίποτα το μεμπτό;;
γιατί είμαι ντροπαλός.
κραπσόδυ σε παρακαλώ σεβάσου το τόπικ. δες κ το πμ. ξεκόλλα
Ok τότε αφού είσαι ντροπαλός εσύ το λέω εγώ. Έγραψα
χεχε. standard.
Γι αυτό “τιμωρήθηκα” με 2 πόντους.
ναι. κ δύο ο άλλος που μας άφησε. το λύσαμε? η απάντηση συνδεόταν με παραπάνω ποστ. σε παρακαλώ άστο. έφαγες πόντους γιατί δημιουργείς συνεχώς θέμα στα αθλητικά
Δεν εχεις αδικο πουθενα βασικα.
Αλλα τι να γινει που η Καλαμαρια παρανομησε?
τπτ.κρίμα τελικά. απλά παραδεχθείτε ότι είχαμε φέτος καλύτερη ομάδα
Ειχατε 1 βαθμο καλυτερη ομαδα.
Παραδεξου κ συ οτι η καλυτερη μπαλα που ειδες φετος απο ελληνικη ομαδα ηταν ο Θρυλος στο τσουλου κ ειμαστε φιλοι.
η σεζόν συμπεριλαμβάνει μέσα και Ευρώπη και Κύπελλο Ελλάδας ξέρεις…