Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Πολυ πολυ καλυτερος ο Παναθηναϊκος. Η πιο πληρης ομαδα του πρωταθληματος καταρχας. Κατα δευτερον, εχασε τα αχαστα, εβαλε δυο γκολαρες (ενα γιουχου στον Μαντζιο), επαιξε με την μπαλα κατω, εκοψε σχεδον ολες τις επιθεσεις της ΑΕΚ και γενικα θα μπορουσε να ειχε βαλει κι αλλα 2 γκολ. Μετα και τις γκελες του Ολυμπιακου τον θεωρω μεγαλο φαβορι για το πρωταθλημα.
Για την ΑΕΚ δεν θα μιλησω γιατι θα με πουν αντιΑΕΚτση. Ας μιλησουν οι εφημεριδες της:

πάντως στην αρχή του 2ου ημιχρόνου η αεκ πίεσε αρκετά και είχε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσει …

την φάση με την κόκκινη του δέλα τελικά την έδειξαν ???

ή δεν την πήρε κανένα ριπλέι … :? :? :? :? :?

Την κράζουν γιατί δεν έχουν αντιληφθεί τι είναι και ούτε θέλουν να αντιληφθούν δυστυχώς

ΥΓ Τελικά είναι μεγάλη ηδονή να σου ξύνει ο γαύρος την πλάτη πολύ μεγάλη θα έλεγα…

Ο Παναθηναικος ανωτερος σχεδον σε ολη τη διαρκεια του ματς,αξιζε την νικη!
Στεκομαι σε 5 σημεια
Τραγικος ζεραλδο αλβες…
Ο Μαντζιος σημερα εδειξε οτι ειναι μπαλαδορος
Επισης η φαση του Μπλανκο θα μπορουσε να ειχε αλλαξει το ματς
Ο Εντογιε θα επρεπε να ντρεπεται
Και επισης ο παναθηναικος θα επρεπε να ειχε τελειωσει το ματς στο τελος οταν ανοιχτηκε η Αεκ κ εχασε 3 κλασσικες ευκαιριες!
Αυτα τα λεει ενας ΑΕΚΤΖΗΣ:)
Οποτε κυριοι κ δεσποινιδες παρακαλουνται να βγαλουν τα πρασινα/κιτρινα/κοκκινα/μαυρα γυαλια τους:p
Πις:p

Αντε, νιωθεις για λίγο οτι νιωθουμε εμεις τοσα χρονια… :stuck_out_tongue:

Η ΑΕΚ εδειξε και παλι οτι ειναι ομαδα των ντερμπι! :stuck_out_tongue:

Ο φετινος ΠΑΟ δειχνει σκληρη ομαδα και μου φαινεται ο καλυτερος απο το 2002. Η αποβολη του Δελλα παντως ηταν ψιλομουφα…

ναι τώρα που ξαναείδα το ριπλει μάλλον δεν ήταν τίποτα αλλά ελπίζω πως θα υπάρξει και κάποια καλύτερη εικόνα … (ναι καλά …)

Οι δηλώσεις του Δέλλα δεν ήταν άκυρες? 8O Τι παει να πει"περι μένουμε να δούμε το ριπλέι?" Δεν ήξερε τι εκανε κ ηθελε μια 2η γνώμη?? Ελεος… Πάντως δεν κανει τιποτα, θεατρακι του μαύρου ηταν. ο επόπτης εχει μυωπία μάλλον χαχαχαχα:p

Φροντηστηριον “η Λεωφορος”!!!:lol:

Δικαια νικη της ομαδας που καποιοι λεγανε οτι θα βγει φετος 4η…

Ετσι μη μας υπολογιζετε αλλο να γουσταρουμε. Παμε μωρη αρρωστια. Στο β γυρο παμε να παραδωσουμε και ιδιαιτερα στο ΟΑΚΑ.

Οταν πρεσαραμε στο α ημ ειχε πολυ γελιο που οι παιχτες της ΑΕΚ δεν δινανε μια σωστη πασα απο το καλα πρεσαρισμα…

εμενα απ’τη στιγμη που εχασε ο Ολυμπιακος το Σαββατο, δεν με ενδιεφερε τοσο το αποτελεσμα του ντερμπυ. στο πρωτο ημιχρονο πεθαμενη η ΑΕΚ, δικαια προηγηθηκε ο Παναθηναικος, παλι καλα που βαλαμε γκολ απο στημενη φαση(μονο ετσι γινοταν) πριν το τελος του ημιχρονου. στο δευτερο πιστευω ημασταν καλυτεροι μεχρι να βγει ο Δελλας και μπορουσαμε να ειχαμε ισοφαρισει(αα ρε Μπλανκο…). νομιζω πως η αποφαση του διαιτητη για τον Δελλα δεν ηταν σωστη παντως…ελπιζω για τρανταχτη απαντηση στο ΟΑΚΑ.

Να κι ενας που λεει την αληθεια. Ολους τους αντι-Ολυμπιακους τους ενδιαφερει πρωτα να χανει ο Θρυλος και μετα να κερδιζει η (οποια) ομαδα τους…

βασικα εγω θεωρω τραγικο να λενε οτι ειχε η καθε ομαδα απο ενα ημιχρονο…ελεος…στην αποβολη του σριτς εκανε κατι γιομες κ μια ευκαιρια με τον μπλανκο για 5 λεπτα κ μετα τι ??? τι εκανε η αεκ που της ανηκει κ ενα ημιχρονο…ισα ισα εμεις ειχαμε περισσοτερες ευκαιριες , κρατησαμε μπαλα κ γενικα ημασταν καθ ολη την διαρκει του αγωνα πολυ ανωτεροι απο την αεκ…

δεν ξερω πως το εννοεις το αντι-Ολυμπιακος, αλλα αν σημαινει οτι βαρεθηκε καποιος να παιρνει πρωταθλημα καθε χρονο αυτη η ομαδα, τοτε ναι, λεω την αληθεια.

απ’οτι εμαθα επεσε ξυλο στα αποδητηρια μεταξυ Δελλα-Εντοι και ο δευτερος τις εφαγε (αυτο ελειπε :stuck_out_tongue: ) αληθευει??

Λοιπον, ενα-ενα για να μην χαθουμε!:stuck_out_tongue: Οι Αρκαδιοι Θεοι τιμωρησαν την υπεροψια και την υβρη ορισμενων που τολμησαν να ειρωνευτουν και να χλευασουν τον ΠΑΟ στην μοναδικη του ηττα σε ολες τις διοργανωσεις απο την ΤΕΡΑΣΤΙΑ (και εγω δεν το λεω ειρωνικα…) ΟΜΑΔΑΡΑ της ιστορικης Τριπολαρας! Οταν ειχαμε χασει και μεις απο τον Αστερα η αληθεια ειναι πως ειχα εκνευριστει με το ποδοσφαιρο που ειχε παρουσιασει ο ΠΑΟ σ’εκεινο τον αγωνα αλλα τελικα μαλλον δεν ηταν λαθος του ΠΑΟ αλλα ειναι η Ομαδαρα του Αστερα που δεν αφηνει κανεναν υπεροπτη να περασει απο την Τριπολη!! THIS IS TRIPOLIIIII REEEE!!!:metal: Yβρις-Νεμεσις-Καθαρσις!

Ε, δεν ειμαι κομπλεξικος, απλως Αρκας…:smiley:

Τωρα για το ΠΑΟ-ΑΕΚ οκ, για μενα ηταν ψιλοαναμενομενο. Η ΑΕΚ στα τελευταια παιχνιδια δεν επειθε ενω ο ΠΑΟ εδειχνε μια ελαφρα βελτιωση και τουλαχιστον ειχε μια σταθεροτητα και σοβαροτητα που ελειπε χρονια… Κατα τη γνωμη μου δεν επρεπε να δωθει κοκκινη στο Δελλα αλλα τη στιγμη που υπηρξε διενεξη με τον Εντοϊ επρεπε να παρουν απο μια κιτρινη ο καθενας. Στην τελικη τι θα αλλαζε? Παλι δεν θα εβγαινε? Που ακριβως αδικηθηκε η ΑΕΚ?:-k Η δευτερη κιτρινη στον Σεριτς σωστοτατη αλλα εχω αμφιβολιες για την πρωτη. Δεν μπορω ομως να καταλαβω κατι ενα 24ωρο τωρα που διαβαζω αναλυσεις επι αναλυσεων. Η ΑΕΚ αν παιζει 10 εναντιων 10 θεωρει οτι εχει μειονεκτημα? Στην τελικη, σκορ κυνηγαγε και επρεπε να βγει μπροστα. Ηταν πιο σημαντικος σε αυτο ο δικος της αμυντικος απο αυτον του ΠΑΟ? Αν το κορακι ηταν ακριβοδικαιο παλι θα ειχε βγει ο Δελλας (2 κιτρινες) αλλα ο Σεριτς ισως και να επαιζε…
Τεσπα, μιζεριαζω τωρα και τσαντιζομαι!!:stuck_out_tongue: Αρκετα καλος ο ΠΑΟ (οχι ομως σε ολο το παιχνιδι αλλα και παλι μονο μια φαση εκανε η ΑΕΚ οταν “κατσαμε”) αλλα εγω ως χουλιγκανος και πορωμενος ειμαι δυσαρεστημενος μονο με το 2-1… :smiley: :smiley: :smiley:

[SIZE=“4”]ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!:lol: [/SIZE]

εγω πιστευω οτι αδικιθηκε η ΑΕΚ επειδη κατα τη γνωμη μου και απ’οτι μπορεσα να δω δεν υπηρχε καμια διενεξη απο Δελλα σε Εντοι. υπηρχε μονο το φαουλ που εκανε ο δευτερος και επρεπε να παρει κιτρινη ειτε γι’αυτο ειτε για το θεατριλικι. ο Δελλας απ’οσο μπορουσα να διακρινω απλα ισως να τον “χλευασε” επειδη δεν σηκονωταν…

Τι να κανω που καθε χρονο εχω την καλυτερη ομαδα? :dunno:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

βασσικα πιστευω οτι ο ολυμπιακος δεν ειχε τα τελευταια χρονια καμια ομαδαρα απλα ηταν καλυτερος απο τους αλλους δυο κ σιγουρα πιο αποτελεσματικος…τωρα για φετος πιστευεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα???

[QUOTE=rock;243884]βασσικα πιστευω οτι ο ολυμπιακος δεν ειχε τα τελευταια χρονια καμια ομαδαρα απλα ηταν καλυτερος απο τους αλλους δυο κ σιγουρα πιο αποτελεσματικος [QUOTE]

επεισης τα τελευταια 10 χρονια ο ολυμπιακος επαιρνε διακριτικα τν π…λο απο το champions league ενο αεκ και παναθιναικος συνεχιζαν!!φετος βεβαια που τ παει κλα ο ολυμπιακος στο ch l καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι ν τ πας καλα και στο πρωταθλημα και στ ch l(γι αυτο ειναι και 4ος)