Ελληνικο Πρωταθλημα Ποδοσφαιρου 2007/2008

Ξέρεις πανεύκολα σε αυτό το ματς μπορείς να ξαναχάσεις την πρωτιά αν δεν προσέξεις και φυσικά αν νομιίζεις ότι καθάρισες από τώρα. Αμ δε που είναι ετσι. Ζόρικο πολύ τπο ματς και δεν βλέπω να το σκέφτονται ακόμα. Ακόμα στον απόηχο του ντέρμπυ. Για να δούμε αν τα Χριστούγεννα θα είμαστε ακόμα πρώτοι λοιπόν.

Σάμη ωριμάζεις ποστ με το ποστ… Μου λείπει ο παλιός τσουκαλοεαυτός σου…

(πλάκα ε)

Ναι αλλάζω από Τάκης Τσουκαλάς σε Μπάμπη Χριστόγλου… χαχα :lol:

μεγάλη γκάμα έχεις

Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αυτό που είπε ο κρις εννοώ.
Εμείς 6, εσείς 5,5.
¶μα έλεγα ότι μας αδίκησε ο διαιτητής θα ήμουν ηλίθιος.
Και το λέω 3η φορά. Δεν είπα ότι παίξαμε μπαλάρα.

Ας την διευρύνω με κύριο Πρόεδρο, Θέμο, Περρή, κτλ κτλ

Πλάκα κάνουμε…

2 μήνες εκτός ο Λεντέσμα, ε… δεν ανησυχώ. ο κάρβου μου έχει πει τα καλύτερα για τον πάγκο του ολυμπιακού. πάντα πίστευα στον Νε. τώρα θα δικαιωθώ

ο Νε θα παίξει στην ομάδα όσο και γω… Ετοιμάζεται για φούντα κ ο Σέλουκ τσινάει ο αλήτης με το παλτό που μας φόρεσε.

ρε όχι καλός είναι. είσαι άδικος. μπατάω θαβμαστικό

Ρε θα σε καρπαζωσω οπως ο Οβελιξ τους Ρωμαιους!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

είσαι λοιπόν κ εσύ από αυτούς που πολεμάνε τον συρτάκη κ τον πάγκο του γαύρου? ντροπή. ξαναπατάω θαβμαστικό γιατί αργούν

Στη θέση του Λεντέσμα, μπορούν να παίξουν οι:

Στολτίδης
Τοροσίδης
Άντζας
Κατσικογιάννης
Πατσατζόγλου (αν και τραυματίας αυτή τη στιγμή)

Το ότι κανείς δεν παίζει τη θέση όπως ο Λεντέσμα, δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν παίκτες να τον αντικαταστήσουν. Είναι το ίδιο με τον Δέλλα. Κανείς στην ΑΕΚ δεν παίζει τη θέση όπως αυτός. Σημαίνει τίποτα αυτό?

Επιπλέον, η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα έχει πλησιάσει πολύ και ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα με λεφτά. Και όχι μόνο με λεφτά, αλλά με πάρα πολλά λεφτά…

τα λεφτά δεν κάνουν τον άνθρωπο. η καλή καρδιά μετράει

Ρε καντε τον μπαν να ησυχασουμε!!!
Εχει καταντησει πιο γραφικος κι απο εμενα :stuck_out_tongue:

ελπίζω να μη τσιγκουνευτείς στο ρόκινγκ πάρτυ και να μας κερνάς όλους:p

Να μας δείξεις και τη μεγάλη σου καρδιά!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μια που μπήκα ας κάνω αυτό για το οποίο με αγαπάτε!

Η ΑΕΚ είχε μια εντελώς ανούσια κατοχή μπαλας (την οποία δε λες υπεροχή) και εκτός της κεφαλιάς του Ριβάλντο δεν απείλησε σε καμμία άλλη περίπτωση τον Ολυμπιακό. Αντιθέτως ο Ολυμπιακός ύστερα από τον αναπάντεχο τραυματισμό του Λεντέσμα αποδιοργανώθηκε κάπως αλλά υπνώτισε την ξεκούραστη ΑΕΚ. Έκανε φυσιολογικά 4-5 ευκαιρίες (2 μάλιστα καλές) εκ των οποίων η μία μετουσιώθηκε σε γκολ. Δλδ διαφορά ποιότητας παικτών θα έλεγα.

Βέβαια πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε για κούραση 2 παιχνιδιών την εβδομάδα. Τότε τι να πουν οι άγγλοι με 2 και 3 παιχνίδια τη βδομάδα;

Νίκη οπωσδήποτε με τη Λάρισα, διαφορετικά είναι ανούσια η νίκη επί της βασικής μας διεκδικήτριας τίτλου…

Είχα πάει στο Ατρόμητος - ΠΑΟΚ και βαρέθηκα τη ζωή μου. Συν τοις άλλοις γαμήθηκα και στο κρύο…

Θρύλε είσ’ αρρώστια στην καρδιά

τέτοια ποστ κάνεις και

πως να μη σου χαϊδεύω τα μαλλιά μετά

Ελληνικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου…πονεμένη ιστορία…πάλι ένας από τους 3 της Αθήνας θα το πάρει φέτος (εγώ ψήφισα άλλος :stuck_out_tongue: )Είμαι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ αλλά δεν πετάω στα σύννεφα…από του χρόνου βλέπουμε…ποτέ δεν ξέρεις 8)

Σωστά το λέει και η διαφήμιση του τζόκερ άλλωστε

"Κι αν σου κάτσει?? "

:lol: :lol: :lol:

Χωρίς λεφτά δεν πάει μπροστά…

Μην πάρετε τον Μπελούσι. Είναι καλός γαμώτο.