Xαλι μαυρο ο θρυλος ε.Πραγματικα δε βλεποταν…
Μπααα.
Ωραιο ματσακι!Ανωτερος μου φανηκε στα σημεια ο παο αν και το γκολ που εβαλε ηταν μουφα!Σημασια εχει οτι ειμαστε στην κορυφη!!
Ο αρτσουμπι δεν επαιζε σημερα
Τι να πω ρε γαμωτο… Δεν ειναι δυνατον… Πολυ κριμα… Επρεπε να το παρει η παναθα… Καντε ταμα ρεεεε…
xoxo. σωστά. τον νούνιεζ εννοούσα. τον θαβαμε μαζί με το θεριό
Παίξαμε καλύτερη μπάλα και χάσαμε πολλές κλασσικές ευκαιρίες…δεν την περίμενα ομολογώ τέτοια εμφάνιση και ας μην ήρθε το αποτέλεσμα…τι να κάνουμε…:roll:
Ο Ιβανσιτς έπαιξε εξαιρετικά:!:
ανωτερη η παναθα- αν και ατυχη μιας και χασαμε χιλιεςδυο !!μια ερωτησ προς τους γαυρους που ηταν ο γκαλετι σημερα???ο τοροσιδης(συνεχεια επεφτε-ζηλεψε ο καραγκουνης)ο τρελουα λουα???ο κοβασεβιτς???
Ένα από τα συναρπαστικότερα ντέρμπι των τελευταίων ετών μεταξύ των δύο <<αιωνίων>> μόλις τελειώσε
ισόπαλο 1-1.
Παναθηναικός και Ολυμπιακός μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς με την Πανάθα να κερδίζει τις εντυπώσεις
Και εις άλλα με υγεία παιδιά το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και θα το πάρει ένας εκ των δύο προαναφερομένων
απο το ισοζυγιο των ευκαιριων δυσαρεστηυμενος πρεπει να ειναι ο παο…απο την συνολικη εικονα του ματς αξιζε την νικη τελικα…σιγουρα το καλυτερο ματς του παο φετος… ο ολυμπιακος εχει μονο εντεκα παιχτες με παγκο ανυπαρκτο και σε περιπτωσεις ελλειψεων εχει προβλημα…πραγματικα ειναι αστειο να εισαι βαζελος να φευγεις με χ απο καραισκακη και να εισαι και ξενερωμενος στο τελος…μεγαλυτερα κερδη του παο?
1)η πολυ καλη εμφανιση
2)το πλεονεκτημα σε περιπτωση ισοβαθμιας στην πρωτη θεση με τον ολυμπιακο
μέχρι κ ο Χριστόγλου τώρα, μέσα στα κλάματα, λέει πως ο βάζελος ήταν καλύτερος
δώστε ένα μαντίλι του λεβέντη να σκουπιστεί σπάραξε η καρδιά που το είδα έτσι το παλικάρι
φαντάζεσαι στο τέλος να μετρήσει κάτι τέτοιο ??? 8O 8O 8O
Ο Ιβανσιτς εξαιρετικος!
Ενταξει ο Ολυμπιακος χωματακι μου φανηκε για να ειμαι ειλικρινης. Απλως ειναι μεγαλη μαλακια αυτο που εγινε. Τι να κανουμε…
Ενταξει πιστευω οτι στο πεναλντι εγινε κατι παρομοιο με την Ξανθη. Αν θυμαμαι καλα ο Μπαρκογλου ηταν φρεσκος στον αγωνα αφου μολις ειχε μπει κι ετσι τωρα με τον Παπαδοπουλο… Γενικως ειμαι της αποψης οτι δεν πρεπει παικτες που δεν εχουν ζεσταθει ακομα να χτυπανε πεναλντι… Καλυτερα Ιβανσιτς, Καραγκουνης…
μριν λιγα χρονια ετσι δεν πηρε πρωταθλημα ο ολυμπιακος αν δεν κανω λαθος??στην ισοβαθμια…
τεταρτη η παναθα θα τελειωσει κατι που αρχισε η παναθα αλλα για να μιλησουμε σοβαρα ο παο εχασε κυροως εξαιτιας του ζοσε πεσειρο.βγαζεις σαλπι(παρολο την κουραση)και βαζεις τον ντεφορμε τα τελευταια 3 χρονια παπαδοπουλο και σαν μην φτανει αυτο τον βαζεις να κανει και το πεναλτυ αντι να αφησεις τον ιβανσιτς να το κανει…ε και σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου ο παπ δεν εκανε και τρομερα πραγματα πολυ σβουρα πολυ παραπονο αλλα απο ουσια μηδεν!!1
εγω νομιζω ο πεσειρο οτι εστησε αριστοτεχνικα τον παναθηναικο και οτι τουλαχιστον στην μαχη των παγκων νικησε κατα κρατος τον λεμονη…
o λεμονής είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου κ λίγα το λόγια σου
καλα ωραια το στησε το ματσακι( ο λεμονης αστειος αλλαξε συστημα κατα την διαρκρια του αγωνα)αλλα πιστευω ηταν λαθος ο παπ!!1διαφωνεις???
Πάντως ο χαμένος ήταν ο Βαρούχας!