Ax o ΠΑΟΚ μας εχει πικρανει φετος…
Προσςπικα πιστεβω πως θα το παρει η ΑΕΚ.
Ax o ΠΑΟΚ μας εχει πικρανει φετος…
Προσςπικα πιστεβω πως θα το παρει η ΑΕΚ.
Ρε παίδες, μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά τι παίζει με τα play-off;
Manson εσύ θα ξέρεις, για διαφώτισε μας!
όχι.
μακάρι να πέσει κατηγορία ο γαύρος
Ta play off θα γινουν μεταξυ του δευτερου και του πεμπτου και θα διεκδικουν τις θεσεις στο champions league kai uefa(που φτασαμε για μια θεση στην ευρωπη:lol: :lol: )
κλασσικα ο δευτερος θα παιξει με πεμπτο και τριτος με τεταρτο,και ο νικητης του καθενος θα παει τελικο και οποιος κερδισει παιρνει θεση για προκριματικα τσουλου,ενω ο δευτερος παει ουεφα και ο τριτος και τεταρτος ουεφα εκτος αμα παρει το κυπελλο καποια ομαδα εκτος αυτων που βγαινουν ηδη ευρωπη και παει μονο ο τριτος ουεφα…Μπερδεμενα πραγματα
Σωστά, είναι η μόνη σου ελπίδα να πάρεις πρωτάθλημα…μου χαχα
παόκη δεν νομίζω ότι είναι έτσι…
κάτι έχω ακούσει ότι θα παίζουν όλοι 6 ματς…
Όποια και να είναι η διαφορά των πόντων;;; Έλεος…
ναι.
επίσης νομίζω ότι θα κρατάνε κ την διαφορά ποντων κ θα παίζουν όλοι με όλους.
εδιτ : πολλή ανησυχία βλέπω πάντως κόζυ…
χοχοχο
Τα πλεηοφ ειναι ομιλος,το ειδα στο Manager.
Ο 2ος και ο 3ος της κανονικης περιοδου ξεκινανε με πλεονεκτημα ποντων,το οποιο νομιζω εξαρταται απο τη βαθμολογικη διαφορα που εχουν απο τους υπολοιπους στο τελος της σεζον.Ο 4ος και ο 5ος ξεκινανε με 0.Παιζουν ολοι με ολους,εντος και εκτος.Ο 1ος του ομιλου αυτου παει τσουλου,ο2ος ουεφα και δεν ξερω αν παει και ο 3ος ουεφα ή αν η αλλη θεση δινεται μεσω κυπελλου.
έντιτ: Δείτε Θέριον… Τα λέει καλύτερα από εμένα και πιο σωστά…
όχι, ο 2ος έχει κάποιο πλεονέκτημα. Δε θυμάμαι αν κρατάνε τους βαθμούς από το πρωτάθλημα ή κάτι τέτοιο, αλλά εχει πλεονέκτημα.
Βασικά, για κάποιο λόγο είχα την εντύπωση ότι ο καθένας απλά παίζει με όλους στην έδρα του και στο τέλος γίνονται πλέι οφ. Τώρα που το σκέφτομαι η επίλυση των Navier Stokes πρέπει να είναι πιο εύκολη…
Το να κρινετε το πρωταθλημα στα play off θα ταν οντως φαντασμαγορικο,αλλα δε νομιζω να επετρεπε τιποτα τετοιο ο κοκκαλης:p
Αληθεια τωρα,ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι για τις θεσεις της ευρωπης.
Αλλα φετος ουτε πεμπτους μας βλεπω να τερματιζουμε παιδια…
Ο πρωταθλητης δεν παιζει πλεοηφ ρε,οι αλλοι 4 παιζουν.Οπως τα λεω εγω ειναι!Το λεει και το μανατζερ.
Στον cozy απαντουσα,γιατι λεει πως ειναι η μονη ευκαιρια του παοκ να παρει πρωταθλημα,αλλα μπηκανε σφινα 2 ποστ πριν ποσταρω…
Και επισης αυτο που λες εσυ ειπα και εγω στην προηγουμενη σελιδα
Ναι ρε,κι εγω δεν απαντουσα σε σενα,απλα διευκρινιζα οτι εχω δικιο :lol:
Βασικά το η μόνη ευκαιρία πήγαινε στον Μόντε που έλεγε ότι θέλει να πέσει ο ΟΣΦΠ.
Ο ΠΑΟΚ δε θα πάρει πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει :lol:
Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εμπλακεί στα play-off και θα είναι η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας στο Champions League.
Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 2, 3, 4 και 5 θα διεκδικήσουν τα ευρωπαϊκά “εισιτήρια”. Ως πιο πιθανός τρόπος διεξαγωγής των αγώνων play-off, είναι το σύστημα χιαστί (2-5 και 3-4). Οι νικητές αυτών των αναμετρήσεων πάνε στον “τελικό” για το Champions League (αγώνας “1”), ενώ οι ηττημένοι για το UEFA (αγώνας “2”). Ο ηττημένος του αγώνα “1” θα συμμετάσχει στο κύπελλο UEFA και αυτός του αγώνα “2” στο Intertoto.
Σε περίπτωση που μία ομάδα η οποία κατετάγη “χαμηλά” στη βαθμολογία, συμμετέχει μέσω κυπέλλου στο UEFA (όπως φέτος η Λάρισα), δεν εμπλέκεται στα play-off. Θα ισχύσει το ίδιο σύστημα, με τη διαφορά ότι ο νικητής του αγώνα “2” κερδίσει τη συμμετοχή του στο Intertoto και ο ηττημένος μένει εκτός Ευρώπης.
Οι αγώνες των play-off θα είναι διπλοί (εντός-εκτός) και δεν υπάρχει περίπτωση να υιοθετηθεί το “μπασκετικό” μοντέλο των δύο νικών (best of three).
Τα play-off θα αποτελούν ουσιαστικά μια νέα διοργάνωση, ακριβώς μετά τη λήξη των 30 αγωνιστικών του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, θα γίνει διαγωνισμός για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και το ποσό που θα εισπραχθεί θα μπει στα ταμεία των 14 (χωρίς τις δύο που υποβιβάζονται) ομάδων της Super League, με βάση τη θέση που κατέλαβαν στην τελική κατάταξη.
Δύο ομάδες υποβιβάζονται απευθείας, ενώ υπάρχει σκέψη ο 14ος της βαθμολογίας της Super League να πάει σε μπαράζ με τον 3ο της Β΄ εθνικής.
Α,τοτε το Μανατζερ λειτουργει αυθαιρετα.
Παντως απ’οτι ειδα ο 2ος της κανονικης περιοδου ξεκινουσε στον ομιλο με 5 βαθμους,ο 3ος με 2 και οι αλλοι με 0.
Αλλα ο τολκκι αντικρουει τα επιχειρηματα μου.
Εντάξει βλακείες. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος το σκέφτηκε και κυρίως ποιοι συμφώνησαν. Παλεύεις μία περίοδο να βγεις τσου λου και μετά έρχεται ο 5ος που μπορεί να τερμάτισε 25 βαθμούς πίσω σου και σε απειλεί; Τι χαζομάρες είναι αυτές;
Μάλλον του Θεριού θα είναι το σωστό.
Γιατί αν ισχύει το από πάνω και πάει πχ ο Αστέρας να αποκλείσει έναν εκ των τριών μεγάλων από το Τσου Λου, ε τότε είναι που θα δούμε τι σημαίνει “Σφαγή από τη διαιτησία”…
Ωραια,τωρα διασταυρωθηκαν αυτα που λεω με τον τολκι.Τσιμπηστε
Αληθεια τι εννοεις τολκι υπαρχει η σκεψη να παιξει μπαραζ ο προ προ τελευταιος?Δεν ξερουν ακομα τι θα γινει:lol: :lol:
To σωστο ειναι του Θεριου.
Λοιπον εστειλα το κειμενο με τις φασεις του Ολυμπιακου στον Καρπετοπουλο και του ζητησα να σχολιασει.
Ελαβα την εξης απαντηση:
Δεν με ενδιαφέρουν οι φάσεις και εχω πολύ δουλειά για να κάθομαι να βλέπω βιντεάκια στο Youtube. Η ιστορία της διαιτησίας είναι απλή: ο προιστάμενος της ελληνικής διαιτησίας είναι ο δικηγόρος του Ολυμπιακού Βασίλης Γκαγκάτσης μονίμως φιλοξενούμενος στην σουίτα του Σωκράτη Κόκκαλη και επιδοτούμενος απο τις χορηγίες της Ηellas On Line, της Πειραιώς (ΠΑΟ) και της Vodafone που όχι τυχαία είναι και χορηγός του Ολυμπιακού. Ως εκ τούτου και όσο ο Ολυμπιακός στηρίζει το συγκεκριμένο (το κάνει τα 11 τελευταία χρόνια) ότι συμβαίνει είναι υποπτο. Αν πάψει να το κάνει, κάθομαι να δω μαζί σου διακόσιες φάσεις που ο Ολυμπιακός αδικήθηκε ευνοήθηκε κτλ. Μέχρι τότε ο Ολυμπιακός ούτε ευνοείται, ούτε αδικείται: απλώς ελέγχει ένα ολόκληρο σύστημα.
Να σαι καλα…
Συμπερασματα:
Οχι για να ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι που διαβαζουμε…
Επρεπε να τον ρωτησω αν θα τα εγραφε ολα αυτα, αν ο Κοκκαλης τον ειχε κανει υπευθυνο Τυπου της ΠΑΕ οπως ειχε λυσσαξει πριν μερικα χρονια.