το σημερινό δεν είναι φορουμ,nightmare lp διπλά πλατινένιο είναι.
ήμαρτον παιδιά
καποιος μεταφραστης?
χάθηκε στη δουλειά του
καργια κουρουνεν
κωστή χώσε κ άλλο.
ζόρικα με Λάρισα. αν περάσουμε κ από εκεί, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα.
έμαθα οτι δεν παίζουν οι λουαγκαλέτιδες… χμ χμ χμ
@τολκι:το πεταξε το ακυρο, δεν αντεξε αλλο…
νιώθω άσκημα για την ομάδα ε,κατάλαβε με
κωστή νταξει κ εγώ κουράστηκα…
άσε εμάς τους γαύρους να τα πουμε ρε συ
Παιδια αυτο το σαββατοκυριακο θα δειτε μπαλα.
Παιζει ο Αμοροζος.
Τσακ τσακ.Τσουκ.Τσακ.
Γκολακια.
Μου θυμίζει το “Αυτό το χρόνο θα ακούσετε μουσική!” :lol:
Ομορφο το τοπικ σημερα, να το παρακολουθω πιο συχνα.
Oτι πρεπει για σκισιμο! :naughty:
Ποια ειναι η ομαδα που εχει ντροπιασει την ελλαδα στην ευρωπη? που εκανε φετος νικη πρωτη φορα στο τσ. λ.? ποια ειναι η ομαδα που ειτε παιζεις μ αυτην ειτε με την ρεαλ πρεπει να σαι σοβαρος ? (:lol: ) … ε αυτη ειναι ο κρισπ και ο τολκι
Μάγκες δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά το πρωτάθλημα αποκτά ποιότητα. Ο ΠΑΟΚ πήρε τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο (μεγάλη μεταγραφή και γαμώ τις απαντήσεις στον συμπολίτη Άρη για τον Αμορόζο) και η Λάρισα είναι κοντά στον Ζουράφσκι της Σέλτικ!!!
Βασικα αν κλεισει αυτη η μεταγραφη,η ΑΕΛ κανει το απολυτο μπαμ.Ο Ζουραφσκι ειναι παρα πολυ καλος παικτης.Και δεν τον παιρνει δανεικο,αλλα ακουγεται για συμβολαιο 2,5 χρονων.
Μεταγραφή που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα του ελληνικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Λάρισα, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Ματσέι Ζουράφσκι, όπως μετέδωσε πρώτος ο SuperΣΠΟΡ FM 94,6! Η ομάδα της Θεσσαλίας απέκτησε με τη μορφή αγοράς τον Πολωνό επιθετικό από την Σέλτικ. Οι “βυσσινί” θα υπογράψουν με τον 31χρονο επιθετικό συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2,5 ετών.
Δηλαδη ηρθε απο ενας μεγαλος σε καθε μεγαλη ομαδα στην ελλαδα.Επισης ο αστερας εκανε μπολικες μεταγραφες απο τι εμαθα…
H Λαρισα κλεινει τον Ζουράφσκι απο την Σελτικ για 2μιση χρονια!!!Τεραστια μεταγραφη…
Τι λετε τωρα ρε!8O Δηλαδη θα πρεπει να τον “πουλησω” και γω απο το πρωταθλημα Σκωτιας που παιζω…?