Ευρωλιγκα 2007/2008

ντάξει, αν σκεφτείς πόσους τραυματισμούς έχουν και πόσο έχουν ζοριστεί φέτος μάλλον την αξίζουν που και πού την τύχη

1 ματς εχεις παρει στον ποντο φετος?:slight_smile: Αυτο βεβαια δεν ειναι μονο τυχη,δειχνει και χαρακτηρα ομαδας αλλα ειδικα η χθεσινη φαση με τα follow ηταν απιστευτη:D (Γιατι σηκωθηκαν κι οι 2 σχετικα χωρις πιεση)

Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας οπότε κανένα μάτς δεν έχω πάρει:| τώρα αν ενοείς για ομάδα, δεν είμαι βάζελος, υποστηρίζω μόνο για nba lakers και για ευρώπη λέω ότι υποστηρίζω ΑΕΚ επειδή θυμάμαι αρκετά καλά την ομάδα του 2002 που ήταν απο τις πολύ καλές ομάδες της εποχής:) :wink:

απλά πιστεύω ότι πέρα απο τύχη ο βάζελος έχει και ικανότητα και χαρακτήρα για αυτά τα ματς, τα έχει γυρίσει κατ’ εξακουλούθηση, δεν είναι ματς που νικάει χωρίς την αξία του.

Το 2002 ηταν που το γυρισε η ΑΕΚ τους τελικους απο 2-0 σε 3-2?Πο τι μου τη θυμησες αυτη τη χρονια,το 5ο ματς το ακουγα απ το ραδιο και ειχα παθει σοκ:(

Και οι 3 μεγαλοι ειχαν ομαδαρα τοτε…
RIP Alfonso Ford:(

Ναι, εκεινη η χρονια ηταν. Πηραμε πρωταθλημα μετα απο δεν ξερω και 'γω ποσα χρονια. Κριμα για την ΑΕΚ, εβγαλε τοσους καλους παιχτες τα τελευταια 15 χρονια αλλα εφτασε πολυ χαμηλα τα τελευταια χρονια. Μεγαλο κριμα να μην εχει φιλαθλους και καλη διοικηση. Αν κρατουσαμε ολους αυτους τους Ελληνες και ειμασταν οικονομικα δυνατοι για να χτυπαμε καλους ξενους, τοτε θα ειμασταν μεγαλη δυναμη στην Ευρωπη. Αλλα δεν πειραζει, ειχαμε και 'μεις την ωρα μας κατω απο τους προβολεις. :slight_smile:

Ναι αυτή την ομάδα ενοώ. Αχ, εκείνο το 3-2 ήταν ότι πιο γλυκό:D Απίστευτη φάση!

Βασικά ήταν 32 χρόνια χωρίς τίτλο!

Και ντάξει, τώρα υποτίθεται ξαναχτίζει κάτι απ’ την αρχή. Έχει συμπαθητική ομάδα. Θα δούμε πως θα πάει.

Ε τι να πει και ο Θρύλος; Από την αρχή της χρονιάς είχε εκτός Σεϊμπούτις και το πιο μεγάλο του όπλο (Σόφο), ενώ ο Μάτσε είναι ήδη τόσους μήνες εκτός…

Βασικα δεν πρεπει να εχουμε παιξει ουτε ενα ματς πληρεις φετος.

ωραίες οι εποχές που έδερναν δημοσιογράφους?εύγε.επίπεδο,όχι αστεία.

*Cozy,το θέμα Σόφο,μόνο ατυχία δεν είναι.Ούτε και οι τραυματισμοί του ΟΣΦΠ.Όπου ατυχία βάλε Γκέρσον και τον υπόλοιπο εβραϊκό θίασο που είχε φέρει:wink:

Ναι, μόνο που ο ΠΑΟ έχει και κάμποσα πρωταθλήματα τόσα χρόνια οπότε έχει δείξει έτσι κι αλλιώς ένα χαρακτήρα ώστε να παραπονιέται για τέτοιες καταστάσεις:wink:

Αστεια λογικη.
Δηλαδη επειδη ο ΠΑΟ εχει παρει πρωταθληματα, δικαιουται να γκρινιαζει για τους τραυματισμους ενω οι αλλοι οχι?

Δεν ενοούσα αυτό, ενοώ ότι έχουν μια παραπάνω δκαιολογία μιάς και για την αξία τους έχουν πείσει με τον πλέον έμπρακτό τρόπο.

Ο Ολυμπιακός πότε πήρε τίτλο τα τελευταία χρόνια, ώστε να έχει να λέει ότι έχει Τους παικταράδες και ότι δεν πάει καλά επειδή δεν αγωνίζονται αυτοί? Αλήθεια, και όταν έπαιζε ο Μάτσιγιάουσκας σάμπως πήγαινε και πολύ καλύτερα ο Ολυμπιακός?

Ναι, οταν παιζει ο Ματσε πηγαινει πολυ καλυτερα ο Ολυμπιακος. Παραδειγμα τα περσινα playoff. Φετος στην Ευρωλιγκα σε μ.ο. ειναι πρωτος σκορερ και κλεφτης της ομαδας, ενω δινει και 2 ασιστ και 2,5 ριμπαουντ ανα παιχνιδι. Μη μου λες οτι ναναι…

Δεν ειναι μονο τα στατιστικα του,ειναι οτι οκ ειναι ο Ματσας που στη καλη του μερα θα παρει το παιχνιδι σπιτι του…

@Rudolf:Παρακολουθα και λιγο Συριγο,εκει να δεις επιπεδο…που υποτιθεται οτι ειναι και ο πιο εγκυρος δημοσιογραφος στο μπασκετ και πρεπει να τον σεβονται ολοι και και και…

Ο Συρίγος ξέρει αλλά είναι τραγικά εριστικός. Όταν είσαι δημοσιογράφος και θέλεις να θεωρείσαι αντικειμενικός, πρέπει να είναι και λίγο “διπλωμάτης”. Ο Συρίγος ώρες ώρες χάνει το μέτρο.
Και γενικά είναι αντιπαθητική φυσιογνωμία και δεν έχει χιούμορ. Καμία σχέση με Παντελάρα Διαμαντόπουλο, Παπαδογιάννη, Σκουντή κτλ…

ο Συρίγος junior όμως είναι μια χαρά. Και οι Καρύδας και Ψαράκης…

Απο πλευρας μεταδοσης παντως σχεδον ολοι χαλια ειναι.

Ο Συριγος ειναι εριστικος και υποτονικος.
Ο Συριγος τζουνιορ ειναι σπαστικος.
Ο Καρυδας εχει αθλια χροια φωνης.
Ο Διαμαντοπουλος δεν μπορει να πει το “ρ”.
Ο Ιωαννου (η οπως αλλιως τον λενε) φωναζει σαν ηλιθιος.

Μονο ο Παπαδογιαννης μου αρεσει οπως μεταδιδει. Αντε και ο Σκουντης λιγο…

Παπαδογιαννης,Σκουντης,Καρυδας ειναι θεουληδες ειδικα ο πρωτος γραφει και αρθραρες…Και ο Παντελαρας ειδικα οταν μεταδιδει Θρυλο που του βγαινει και πιο αυθορμητα:D

Edit:ChrisP και ο Σκουντης εχει τα αστεια του:“Σπανουλλλλης με τη μπαλα” :stuck_out_tongue:

Ο Παντελής είναι κορυφή. Εγώ τον πάω με τα χίλια στις περιγραφές.
Στα κείμενα ο καλύτερος είναι ο Παπαδογιάννης.
Σκουντής all-time classic.
Αυτοί είναι για μένα οι 3 καλύτεροι μπασκετικοί.

λες να ξεκινήσω από αύριο να παρακολουθώ Συρίγο?:lol: :lol:
όσο καυστικός κι αν είναι,είναι το στυλ και η άποψή του χωρίς οφέλη και οπαδισμούς.έτσι είναι το στυλ του.

αλλά,και ο χειρότερος όλων να είναι,θεωρείς καλό το γεγονός ότι τον έδειραν…

Παπαδογιάννης,Καρύδας,Σκουντής,Συρίγος…θεούληδες.
και στις περιγραφές ο Μπατής είναι καλός,με πλούσιο λεξιλόγιο,γνώστης του αθλήματος