Ευρωλιγκα 2007/2008

Απρόσμενα καλός ο γαύρος, απίστευτα απαγοητευτική η ΤΣΚΚΑ. Και ωραία καρφώματα ο Γούντς. Πολύ καλό δείγμα δουλειάς.

[COLOR=“Red”][B]ΠΑΡΤΟ!

[SIZE=“3”]ΠΑΡΤΟ!![/SIZE]

[SIZE=“5”]ΠΑΡΤΟ!!![/SIZE]

[SIZE=“7”]ΠΑΡΤΟ ΝΑ ΧΕΙΣ!!![/SIZE][/B][/COLOR]

Σσσσσσσσσσστ, όσο νυχτώνει…

[FONT=“Arial Black”][SIZE=“4”]74 - 76[/SIZE][/FONT]

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΩΠ ΠΩ ΤΙ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΩΡΑ. ΚΟΛΑΣΗ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Μέσα στο σπίτι τους, με απίστευτα εχθρική διαιτησία( τραγελαφικό το 5ο φάουλ Βασιλόπουλου), με απίστευτη άμυνα σε περιόδους και τρομερή ψύχη. Μπράβο τους!

Γουντς παιδιά.

¶ντε μωρή ομαδάρα!!!

Είναι τεράστιος παίχτουρας ο ΓΟΥΝΤΣ. Δεν ξέρω εάν θυμάστε τη φάση που ο Παπαλουκάς κάτι του λέει και στα καπάκια ζητάει μπάλα και του σκάει τρίποντο στη μαπα. Μετά στα καπάκια κάρφωμα και μετά τρίτη συνεχόμενη προσπάθεια αλλά έχασε το σουτ…Ηγετική μορφή σήμερα 8)

Ρε αχρηστε Γκριρ, τι επιθεση ηταν αυτη η τελευταια? Γιατι σουταρες αντι να γυρισεις την μπαλα?

ΟΛΟΙ ΣΕΦ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!!!

2008=1997=Ρωμη=Μαδριτη

ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗ:bow2: :bow2: :bow2:

Πόσο όμορφα είναι τα πράγματα όταν μια διοίκηση παρέχει καλούς παίκτες σε έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή ε?

πόσο μάλλον όταν ξέρει να διαχειρίζεται το υλικό αυτό να λες…

όπως είπα και Cozy, το καλό από την περίοδο Γκέρσον είναι πως οι παίκτες μας είναι ξεκούραστοι και αυτό φαίνεται :stuck_out_tongue:

Έλα μωρή ομαδάρα!!! Πάτησε κάτω την αρκούδα στο ΣΕΦ και κάνε μας περήφανους ξανά!!!

Νταξει, αμα περασουμε απο τσσκα παμε ανετα για ευρωλιγκα…Αρκει να μην το γ@μησουμε στο τελος.

Αφού τα καταφέρανε μπράβο τους. Πολύ καλό μάτς, απέδωσαν και οι επιλογές του Γιαννάκη, οπότε όλα καλά. Να δούμε και μεθαύριο τι θα γίνει.

για Γκριρ άλλαξες άποψη ή πρέπει να πετάξει και να τρώει τσίλι πιπεριές σε έρημο?

Τεράστια βραδιά, από τις μεγαλύτερες στην ιστορία μας στο μπάσκετ.

Την Πέμπτη όλοι (όσοι προλάβουν…) μέσα!
Εγώ πάντως θα είμαι. 8)

Τι να αλλάξω άποψη? Καλός είναι, παικταράς όχι. Το ότι τώρα παίζει καλά δεν ακυρώνει το πως έπαιζε την υπόλοιπη χρονιά. Τώρα απο εκεί και πέρα, αν διαφωνείτε, το ίδιο μου κάνει. ΥΠομονή και θα δούμε ποιος έχει δίκιο.

Εγώ ξέρω ότι αν ο Γκριρ ήταν Έλληνας δεν θα τον είχαμε βγάλει μονάχα νέο Γκάλη αλλά νέο Τζόρνταν(δεν κάνω συγκρίσεις, αλλά κάτι Συριγοβασιλακόπουλοι μας έχουν κάνει να αμφισβητούμε ότι έρθει από την άλλη άκρη του Ατλαντικού).
Ο Γκριρ έπι Γκέρσον έκανε ότι ζήταγε ο προπονητής του. Έπαιρνε τη μπάλα και προσπαθούσε να σκοράρει μπροστά σε όλη την αντίπαλη ομάδα. Το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι σκόρερ μας. Αυτά τους ζητούσε ο Πίνι αυτά έκαναν. Όσο για την άμυνα: επι Γκέρσον ούτε ο Βασιλόπουλος δεν προσπαθούσε, θα προσπαθούσε ο Γκριρ;

Ο Γκριρ στα τελευταια ματς εχει παιξει οπως ο Σπανουλης στα καλυτερα του. Τον Σπανουλη τον καναμε θεο και λεγαμε οτι παει στο NBA κλπ, και τον Γκριρ μας τον λενε οι βαζελοι αμπαλο. (εννοειται πως θεωρω και τους δυο παιχταραδες)

Για εμένα ο Γκριρ είναι πολύ καλύτερος παίκτης από το Σπανούλης. Ο Σπανούλης ούτε σε τελικό κυπέλου έβαλε 28 πόντους σε ένα ημίχρονο, ούτε έπαιξε σε ομάδα χωρίς κανένα σύστημα και ταυτόχρονα έκανε τέτοιες εμφανίσεις. Ο Γκριρ στον επιθετικό τομέα έπι Γκέρσον έκανε απίστευτα πράγματα. Παρόλα αυτά δεν αμφισβητώ ότι ο Σπανούλης είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης.