έλα ρε δράκε γαμώ τρέλανέ μας!!!
Koιτουσα τα αποτελεσματα του poll…
Διπλο στην Ρωσια σε μια εδρα αηττητη επι 27 αγωνες με τις βολες να ειναι 26-7 υπερ της ΤΣΣΚΑ.
Ρε δρακε τι αλλο θα δουμε πια?
Μπραβο ρε Ολυμπιακε, ετσι γερα με παθος, μυαλο και τσαμπουκα. (συνθημα εβγαλα γαμωτη μου :p)
Όλα θα τα δείτε εκτός απο πρωτάθλημα
Το τόπικ είναι για την Ευρωλίγκα 2007/2008 στην οποία απότι βλέπω συνεχίζει μόνο ο Ολυμπιακός. Ευχαριστώ
ετσι ρε ομαδα !!! μπραβο στο γιαννακη και τις παιχτουρες μας !!!
Έλληνες είμαστε και είναι αυτονόητο οτι θα ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό πιο πολύ.Συγχαρητήρια λοιπόν στον Γιαννάκη και την ομάδα του.Αν και οι Ρώσοι έχουν ομαδάρα,πιστευώ οτι με τον κόσμο που θα μαζευτεί στο γήπεδο θα μπορέσουν τα γαυράκια να προκριθούν.
απορία: Έπαιξε κανένας Ρώσσος χθες?
Μπράβο στο γαυρο για την τρομερή εμφάνιση και με τη διαιτησία κόντρα με τα χίλια. Φαινεται και η μέχρι τώρα δουλειά του Δράκου, όχι μόνο στο χθεσινά αλλα και σε όλα τα τελευταία ματς της Ευρωλιγκα αλλα και στον τελικό του Κυπέλλου που πήγε να μας το τσιμπήσει μέσα απο τα χέρια. Μεγάλη δουλειά η στήριξη του Γιαννάκη σε Μπουρούση, Βασιλόπουλο και φυσικά το κόψιμο του Τζακσον που όσο και να σκόραρε απο μεσα στην άμυνα αποτελούσε μαυρη τρύπα. Μακάρι να πάει καλα με την ΤΣΣΚΑ, η οποία κατα τη γνώμη μου εξακολουθεί να είναι καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή και θέλει μεγαλη προσπάθεια γιατι δύσκολα θα την πιάσει πάλι στον υπνο…
οφ τοπικ:
Με την προσθήκη Σοφο αναμένονται μεγάλες μάχες φέτος στους τελικούς…
ακυρη η συγκριση γιατι εμεις δεν στηριζομαστε μονο στον σπανουλη σε αντιθεση με σας που στηριζεστε στον γκριρ οποτε φυσικο κ επομενο ειναι…
επίσης είσαι λάθος
Πίσω από τον Γκριρ αυτή τη στιγμή, στη θέση 2 είναι ο Ματσιγιάουσκας και χθες είχαμε 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Μούμου, Γκριρ, Γουντς και Βασιλόπουλος)
οκ αλλα δεν ειναι δυνατον να λες ενα παιχτη καλυτερο επειδη εβαλε σε εναν τελικο 28 ποντους …και στο κατω κατω και ο σπανουλης 20 εβαλε
Αυτό ακριβώς! Το γεγονός πως ανεβήκαμε έτσι τον τελευταίο ενάμιση μήνα χωρίς τον Μάτσε δείχνει πως δεν είμαστε ομάδα που βασίζεται σε ένα παίχτη.
Και ποτέ οι ομάδες του Γιαννάκη δεν ήταν τέτοιες.
Στον καθαρα εκτελεστικο τομεα δεν νομιζω οτι ο ΠΑΟ εχει καποιον ικανοτερο.Μη μου πεις καναν Αλβερτη που θελει 47 σκριν και να βγει μονος του…Διαμαντιδης,Σαρουνας,Σπανουλης ειναι καλοι σουτερ αλλα το κυριο τους προτερημα δεν ειναι το σκοραρισμα…Επισης το οτι επαιζε ο Γκριρ την υπολοιπη χρονια ετσι και επι Γιαννακη αλλαξε σημαινει ακριβως οτι δεν αξιοποιουταν σωστα, δε καταλαβαινω πώς το χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα…Οταν η ομαδα ειναι τουρλουμπουκι πως να ξεχωρισει καποιος?Οχι μονο δεν τον βοηθουσε η γενικοτερη οργανωση της ομαδας,αλλα και το πιο πραφανες,επι Γκερσον ειχε επωμιστει ολο το βαρος στον οργανωτικο τομεα που προφανως δεν ειναι και το καλυτερο του…
Μα εγώ δε λέω ότι είναι καλύτερος επειδή έβαλε 28 πόντους σε ένα τελικό. Ήταν απλά ένα παράδειγμα. Επαναλαμβάνω ο τύπος πήγε να κερδίσει μόνος στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ όταν δεν είχε καμμιά βοήθεια από τον προπονητή του(μιλάω για το ματς των ομίλων). Σε όλες της μεγάλες έδρες της Ευρώπης έκανε απίστευτα ματς.
Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Ρίβερς αλλά εμένα μου θυμίζει περισσότερο τον τελευταίο πραγματικά μεγάλο σκόρερ που είδαν τα ελληνικά γήπεδα, τον μεγάλο Αλφόνσο Φορντ.
Καλα δεν υπαρχει λογος να συγκρινουμε τωρα Γκριρ και Σπανουλη. Παιχταραδες και οι δυο…
ε,ούτε στο δημοτικό δεν κάναμε τέτοιες συγκρίσεις…
παιχταράδες και οι δυο,κίλερ και οι δύο.
άλλες αρετές ο ένας,άλλες ο άλλος.
έλεος ρε παίδες.
δεν το λες σοβαρα ειναι τουλαχιστον αστειο ο γκριρ εινι παιχτης μοναδα οχι ππαιχτης ομαδα τι σημαινει πολυ καλυτερος μην ξεχνας οτι ο σπανουλης εβαλε 20 ποντους στον τελικο και μην ξεχνας οτι ο λιλ δεν ξερει αμυνα συγκριτικα με τον σπανουλη επισης ο σπανουληης εινναι καλυτερος πασσερ στατιστικα μιλωντας τωρα απο φου και ως φου ειναι καλυτερος ο παιζω οποτε εχω καβλες λιλ πραγματικα δεν ξερω και θα φανει σε βαθος χρονου και ο ολυμπιακος αμα θελει ποτε να φτασει την παναθα πρεπει να καταλαβει οτι αμα ενας παιχτης σου βαζει 27 ποντους σε ενα ημιχρονο με παρατραβηγμενες ενεργειες κατι σημαινει επισης καποιος συγκρινε λιλ με γκαλη ο λιλ θα φανει οτι δεν ειναι οπαιχτης παιχταρας που θα κανει μια κλαη ολοκληρωτικα χρονια και θα φανει στους τελικους που πονταρω οτι δεν θα βαλει πανω απο 15 ποντους και α του κοπει η φορα
Τετοια χαρα ουτε γαυρος να σουνα
ναι οκ ο ολυμπικος μονο συνεχιζι αλλα ακομα σαν ονομα ομαδας ειναι μακρια απο την παναθα
α επειδη ειμαι αντιολυμπιακος ευχομαι καλη τυχη στην τσεσεκα