Ευρωλιγκα 2007/2008

Κι οπως φαινεται καποιοι στο δημοτικο δεν εμαθαν καν σημεια στιξης. :slight_smile:

αχχχαχαχααχαχαχαχααχχααχαχ

Κάνε μια επανάληψη γιατί δεν καταλαβαίνω Χριστό.

Ρε παιδιά κάποιο παλικάρι είπε ότι ο Γκριρ του θύμησε Σπανούλη στα καλύτερά του και εγώ απάντησα ότι αυτά που κάνει ο Γκριρ δεν τα έχει κάνει ο Σπανούλης, που είναι το πρόβλημα; Και άμα αυτές οι συγκρίσεις είναι για το δημοτικό, τότε με αυτή τη λογική τα poll για καλύτερους τραγουδιστές, συγκροτήματα κλπ γιατί είναι;;;

Για το προνηπιο…

73-83 ηττα για ολυμπιακο που δεν τον πηγε και η διαιτησια καλα ωστοσο οι ρωσοι εδειξαν τα δοντια τους.

Ε δεν ηταν τοσο η διαιτησια οσο η ευστοχια της CSKA και το οτι καναν αθλιες επιθεσεις οι παικτες του Ολυμπιακου.Πολυ καλος ο Μπλακνει,ενω και ο Πριντεζης προσπαθουσε αρκετα,αλλα με ατομικες προσπαθειες κι αυτος.
Οι Ρωσοι παιξαν πολυ καλη αμυνα,στη ρακετα ειδικα,και σχεδον οτι βαρουσαν στο 3ο δεκαλεπτο εμπαινε(6/7 τριποντα),οπου και πηραν τη διαφορα.Η πλακα ειναι οτι ηταν πολυ αστοχοι στις βολες…

Θα παρουμε την προκριση με στυλ.
Οπως το '97! :slight_smile:

Πλακα πλακα ξεκωλωθηκαν οι αλλοι.
Και η διαιτησια παντα κοντρα, εχουμε συνηθισει πια…

Δεν ξενερωνουμε ποτε λεμε!

καλά οι άλλοι ότι βαράγανε, εμπαινε μέσα. το κακό ειναι οτι δεν μας δινανε τπτ φαουλ οι βρωμοδιατητες και μας μας φορτωνανε για πλακα ρε γμτ. και κατι βηματα δεν τα δινανε, τραγικη διατησια οσο το θυμαμαι. ομαδαρα η τσσκα δεν λεω, αλλα μπορει να μας νικησει και χωρις αυτους.

Εντάξει και εμείς τους αφήσαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Αν ο Λάγκτον βρει ρυθμό τότε απλά δεν τον σταματάς με τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τον Σίσκα άλλά και για τον Σμόντις. Και οι διαιτητές βέβαια μας έκοψαν κάθε ελπίδα για να γυρίσουμε το παιχνιδάκι με τα ανύπαρκτα φάουλ που σφύριζαν. Πάντως η ΤΣΣΚΑ άξιζε περισσότερο τη νίκη.

κωλόφαρδοι και οι Ρώσοι ρε:lol: :lol: :lol: :lol:

81-56 ηττα για ολυμπιακο, νταξει…

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 41-29, 61-50, 81-56

Αναμενομενη για οποιον ειδε τα πρωτα 5 λεπτα του αγωνα, μπηκαμε εντελως αψυχα στο γηπεδο.

βρε ερημιά απ’τους μπασκετόφιλους ολυμπιακούς σήμερα…:roll: :roll:

Εδω σχεδον δεν κατεβηκαν οι παικτες να παιξουν, θα μπουν οι φιλαθλοι να γραψουν?

ούτε καν ο πυραμίδας να θάψει Γκριρ ξέρω γω…

:lol: :lol: :lol:

Το μάτς δεν μπόρεσα να το δώ παρά στο τέλος (δηλαδή 5 λεπτάκια) οπότε για το πώς και ποιος έφταιξε δεν μπορώ να ξέρω.

Πότε έθαψα τον Γκρίρ? Άλλο δεν είναι θεός άλλο είναι άχρηστος.

Τεσπά, ο Ολυμπιακός απλά έχασε την ευκαιρία στο γήπεδο του και έτσι γύρισε στο ρόλο του αουτσάιντερ, οπότε ήταν δύσκολο έτσι κι αλλιώς. Του χρόνου πάλι, που πιστεύω θα είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα.

Παντως δεν πιστευω πως μπορεσε ο Παναθηναϊκος να φυγει αυτος ο παιχταρας ο Σισκα… Μαλλον μικρη ρητρα του ειχαν βαλει…!

Μικρη δεν ηταν (1,2 εκ ευρω νομιζω) αλλα το προβλημα με τις ρητρες ειναι οτι αν εχει ο αλλος να τα δωσει τοτε τον χανεις τον παικτη σιγουρα.

Ναι και 'γω καπου στο 1 εκατ. θυμομουν οτι ηταν αλλα εκ του αποτελεσματος μου φαινονται παλι λιγα!

απ’τις μεγαλύτερες γκάφες του ΠΑΟ που έχασε τέτοιο παίκτη,αλλά αν θέλει και ο άλλος να φύγει δεν μπορείς να κάνεις τίποτα:(