Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ…
φαβορί η ΤΣΣΚΑ,ακολουθεί η άψογα οργανωμένη Σιένα κατά την ταπεινή μου άποψη…ίδωμεν
Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ…
φαβορί η ΤΣΣΚΑ,ακολουθεί η άψογα οργανωμένη Σιένα κατά την ταπεινή μου άποψη…ίδωμεν
δυσκολο να πεις καποιον φαβορι…ολες οι ομαδες αξιζουν να παρουν τροπαιο…τεσπα ελπιζω να γινουν ματσαρες…
Η Σιενα δειχνει να γινεται η πρωτη φιναλιστ.
Ο ΜακΙνταϊρ εχει ξεκωλιαστει!
Edit: Το γυρισε η Μακαμπι. Ομαδα με στοφα.
Ωραίο ματς και απίστευτο come-back της μακάμπι. Η Σιένα πλήρωσε εμμονή στα τρίποντα και “άνοιγμα” άμυνας όταν άρχισε να αγχώνεται.
απιστευτη ανατροπη της μακαμπι…
μακαμπι - τσσκα στον τελικο…
Πολυ ωραια ματς και τα δυο.
Αν η ΤΣΣΚΑ δεν ξεκωλιαστει απο την αρχη, θα δουμε εναν πολυ καλο τελικο πιστευω.
Πάντως είναι φοβερό πως η ΤΣΣΚΑ κέρδισε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι παίζοντας ουσιαστικά στο ρελαντί (εμένα έτσι μου φάνηκε τουλάχιστον). Μόνο ένας παίκτης της έκανε μεγάλο παιχνίδι (¶ντερσεν), τα υπόλοιπα μεγάλα όπλα είτε φορτώθηκαν με φάουλ από νωρίς, είτε δεν είχαν την συνηθισμένη ευστοχία (Σμόντις, Σίσκα, Λανγτον). Και πάλι όμως…
Ναι οι καριοληδες, με μας ξεκωλιαστηκαν μονο! :lol:
Οντως η ΤΣΣΚΑ το πηρε στο ρελαντι, φανηκε σαν να κανει συντηρηση δυναμεων για τον τελικο.
καλα αφού δεν πήγε χτες τελικό η ταου δε ξερω αν θα το παρει ποτε. μπορουσε χτες,αλλα και παλι δεν τα καταφερε. βασιλισσα χωρις στεμα θα την λεμε αυτν…
Aρχίζει όπου να ναι ο τελικός.
Πάμε ρε Θοδωρή!!!
Πόσο ακόμα να παίξει ο γερόλυκος ο Sharp? 37 έφτασε κ πάλι αυτός τους ξελάσπωσε στον ημιτελικό
Ματσαρα γινεται!
42-41 η ΤΣΣΚΑ στο ημιχρονο.
μακαρι να ειχε και αναλογη συνεχεια.πολυ ευκολα η csska. δεν απειληθηκε καθολου στο 2ο ημιχρονο.καλα τον ζηση τον εχουν για δεξιο παγκοτριφτη?θα προτιμουσα σιενα αντι για μακαμπι.μου φαινεται θα ειχε κοντραρει καλυτερα την csska
συμφωνω για σιενα…ο ζησης δεν ειναι και παγκοτριφτης αλλα τον γυαλιζει λιγο !
ενταξει καλο ματς…η ΤΣΣΚΑ η βαλισσα της ευρωπης !!! δικαια…
τι κριμα που δεν ειμασταν κι εμεις εκει…τεσπα του χρονου.
Του χρονου η Ευρωλιγκα ειναι του Θρυλου.
εχεις πει πολλα καλα αλλα αυτο ειναι το καλυτερο …
Το καλυτερο θα ειναι οταν σε εναν χρονο σηκωνει την κουπα ο Βασιλοπουλος.
το πηρες αποφασισε επιτελους οτι ειναι ΠΑΝΑΘΑ και θα ρθει σε μας το καλοκαιρι ?? μπραβο…
η σιενα θα το παρει
Να το παρει επιτελους η Ταου η καταραμενη!
Δίκαια η ΤΣΣΚΑ…
Ταου??? Όχι ρε! Μισούμε τους Ισπανούς στο μπάσκετ. Αλήτες.