Εσένα θα έρθω να βρω και θα σου σπάσω το κεφάλι μπαγλαμά.
Αυτοι ειστε οι Ολυμπιακοι!
Ήδη έχουν πέσει τα σχετικά τηλέφωνα σε μάχιμη Θύρα 7 Κυψέλης.
αραξε ρε μαγκα! θα σκασουν οι νταβαδες απο την οριτζιναλ εξαρχειων και δε σε σωζει τιποτα! 8)
Άσε ρε, η Κυψέλη ειναι κιτρινη…
ορίτζιναλ εξαρχείων?
υπάρχει?
Χούλιγκανς των σπρέη γιατί κατά τ’ άλλα πουθενά δεν τους βλέπουμε.
Ντηστρόηερ, των Εξαρχείων είναι καλά παιδιά, τους συμπαθώ πολύ.
Ορίτζιναλ1924, what do you mean, ο σύνδεσμός σας στα εξάρχεια είναι δίπλα στο σημείο που σκότωσαν τον Γρηγορόπουλο.
δεν το ήξερα.
δεν ξερω αν ειρωνευεσαι αλλα εγω δεν τους παω και πολυ. πιο παλια επαιζε και ιδεελογια και σωστος οπαδισμος. πλεον παιζει αρκετη καγκουρια και εχουν κοπανησει διαφορο κοσμο (κυριως μεθυσμενο, τα γνωστα δηλαδη…) που κυκλοφορει με αλλα μπλουζακια.
δεν προκειται ουτε γω να παω με μπλουζα ηλυσιακου κατω…
σημερα ειδα καινουριοα γκραφιτι απεναντι απο το συνδεσμο “λευτερια σε οσους ειναι στα κελια” και τρομαξα!
γενικά οι σύνδεσμοι όλων των ομαδων έχουν ξεφύγει τα τελευταία χρόνια.πιο παλιά ήταν πιο σωστοί.
κρισπ δε σου πάει το οπαδιλίκι άραξε 8)
έλα έλα αυτοί είμαστε, γιατί να το κρύψομεν άλλωστες, ελβετόψυχοι αμερικανοτσολιάδες κατά βάθος όλοι μας! :-k
Ποτε ηταν σωστοι οι συνδεσμοι, τι λετε μωρε;
Εντιτ: Η Οριτζιναλ Εξαρχειων ταιριάζει γάντι με τα γειτονακια της, τους Μεσσολογγιτες. Χουλιγκάνοι οι μεν, χουλιγκάνοι και οι δε αλλά στην κόντρα για “πολιτικους” λόγους (πολιτικους λόγους του κώλου, γελάει ο κοσμος). Έχει φάση όμως που ενώ παίζουν τσαμπουκάδες μεταξύ τους, σε πεσίματα “εξωτερικών” εχθρων (μπατσων ή φασιστοβαζελων πχ) είναι όλοι μια φωνη και μια γροθια…
εννοούσα οτι πιο παλιά δνε γινόντουσαν τόσες γενικευμένες συρράξεις μεταξύ συνδέσμων.ήταν λίγο πιο νορμάλ τα πράγματα.
Post_digital θενκς, άμα μου λεγες ότι μου πάει θα αγχωνόμουν λίγο.
Έλα αφήστε τα αυτά τώρα, έχομεν πιο σοβαράν ζητήματαν που επιζητάν επίλυσην. Που να πάω εφέτος, Sonisphere για όλο το υπόλοιπο μπίλινγκ πλην Maiden για τους οποίους τρέφω εμετικές τάσεις με δόσεις ναυτίας ή Kyuss με τους Space Lords? Φράγκα όπως και χρόνος παίζει για μοναδιαία επίσκεψη στη πρωτεύουσα.
Κυουςς
Για Kyuss το κόβω κι εγώ πιο πολύ καθώς 'θα 'μαι ανάμεσα σε πιο “κοντινά” μου άτομα αν με νοείς. Για sphere παίζει βέβαια ήδη παρέα από 'δω αλλά δε γαμιέτε, έχω ξαναπάει μοναχός σε συναυλία παραπάνω από μια φορά και έχει τη φάση του κι αυτό. Παίζει βέβαια και το χανούμι να έχει άδεια τότε και να πάμε μαζί… :roll:
Προφανώς 3η μέρα ρόκγουεηβ.
Εγώ που μάλλον θα είμαι μόνος και θέλω να πάω 3ήμερο στο κάμπινγκ να πάω?Λέει ή δεν θα την παλέψω?
[B]σαρμιεντο:[/B] ζητώ συγγνώμη απο τον οπαδό της αεκ που χτύπησα παρότι με χτύπησε πρώτος αυτός…κινδύνευε η οικογένεια μου και δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς…αλλά και πάλι δεν ηταν δουλειά μου να απλώσω χέρι πάνω του…ζητώ και πάλι συγγνώμη…!
μαλάκα σαγαπαω…! έλα πάλι λαρισα να βγάλουμε γούστα…