Νέες Σειρές Σεζον 2012-2013

Χαμος.

Βαριεμαι να κανω μεγαλο ιντρο. Απλα ειδα αυτο το γελοιο τρεηλερ και ηθελα καπου να το μοιραστω.

Billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island. He has been changed by his ordeal and must hide the truth about the man he’s become while making amends for the actions he took as a boy

CW. Εχει βγαλει ποτε σειρα της προκοπης αυτο το καναλι;

Απο τη νεα σεζον, τη σουμα που μπορειτε να βρειτε εδω, δε μου τραβηξε τιποτα το ενδιαφερον εκτος απο το Revolution, που ειναι το φετινο μου Τερα Νοβα (με τον πολλος χερμανος του Breaking Bad στο καστ) και το Go On, γιατι παιζει ο Matthew Perry (Chandler) που τον αγαπω, και εχει παιχτει ηδη ο πιλοτος που κατεβαινει τωρα.

α και το Elementary, η αμερικανικη απαντηση στο Σερλοκ, που θα το δω για τη φαση και να κοροιδεψω (και μετα να μαρεσει και να πορωθω)

αυτα, μιληστε

παρτε και τα τρεηλερ υποθετω

Revolution

Go On

το ελεμενταρη δεν εχει τρεηλερ.

Βεβαια συνεχιζουμε και περιμενουμε παλιες αγαπες οπως Parks, community, new girl, boardwalk, mad men και καποιες αλλες που σιγουρα ξεχναω. no lifer.

ζω για τη μέρα που ο αγαπούλης θα στεριώσει σε σειρά, το προηγούμενο, Mr Sunshine, ήταν meh με πολύ λίγες καλές στιγμές. αλλά <3 <3 matthew perry για πάντα

Μου φαίνεται πολύ φτωχή η σοδειά μέχρι στιγμής, ΚΑΙ φέτος.

Revolution περιμένω να δω, αλλά κρατάω μικρό καλάθι αν κρίνω κι από τα περσινά. Θα περιμένω να δω κεσκεσέ Last Resort (και Nashville…λόγω ονόματος), αλλά λέω από τώρα: πάλι καλά που έχουμε Homeland.