Νύχτες Πρεμιέρας 2014 (17-28 Σεπτεμβρίου)

Την άλλη βδομάδα ξεκινάει το φεστιβάλ. Όλες οι ταινίες αναλυτικά και με περιγραφή εδώ, ενώ το πρόγραμμα είναι εδώ

Εγώ τώρα έχω βγάλει χαρτί και μολύβι για να αποφασίσω ποιες ταινίες θέλω να δω. Πείτε καμιά ιδέα για ταινίες που έχετε στα υπόψη :slight_smile:

Mια γρήγορη που έριξα θα προσπαθήσω να πάω στην καινούρια Φίντσερ και 2-3 Ζουλάφσκι σίγουρα. Θα το εξετάσω λεπτομερώς αύριο ώστε να πάω μέσα στην εβδομάδα για εισιτήρια, φεύγουν και στα μπαμ τα άτιμα.

Από αυτές που γνωρίζω ότι θα παιχτούν, σίγουρα με ψήνει η ταινία του Nick Cave. Θα μελετήσω, βέβαια, το πρόγραμμα να δω τι άλλο παίζει.

Με ψηνει…Το κορίτσι που εξαφανίστηκε, Beautiful Noise, 20.000 Days on Earth…

Και εμένα με ψήνει αυτή του Nick Cave!!! Από τα μουσικά και το Beautiful Noise πρέπει να είναι ενδιαφέρον.

Αυτό με τον Nick Cave είναι sold out και επομένως θα περιμένουμε να το κατεβάσουμε. To ίδιο ισχύει και για την ταινία του Fincher.

Μέχρι τώρα είδα το Beautiful Noise και το The Drop, ενώ έχω κλείσει και για τα Ciencias Naturales, Palo Atlo και Heaven Adores You.

Με ψήνουν βέβαια και πολλά άλλα όπως : Σήμερα θέλω να γυρίσω μόνος μου, My arcitect, excision, Qui Vive, '71, Rover

Έλα ρε, έγινε sold-out; Έχει και δεύτερη μέρα όμως, το ερχόμενο σ/κ.

Την Πέμπτη και το Σάββατο προβάλλεται το Finding Fela!, ντοκιμαντέρ για τον Fela Kuti. 'Εγκυρες πηγές λένε ότι είναι από τα καλύτερα μουσικά της σεζόν, για να δούμε…

γαμησε το 71, μετα τα πρωτα 10 λεπτα συνεχεια στη τσιτα
μας εβγαλε τη ψυχη βεβαια το ιντεαλ αλλα μπραβο τους που μας δωσανε τα τζαμπε εισητ στο τελος:ok:

Angel, αν δε βαριέσαι, δώσε με μια όσο γίνεται πιο γενικόλογη αναφορά το πολιτικό στίγμα της ταινίας. Για ενημερωτικούς λόγους βασικά, να με βοηθήσεις να αποφασίσω αν θέλω να το δω ή όχι - επειδή είδα πριν λίγο το τρέηλερ και τη φοβάμαι λίγο, άσε που έχει παραγίνει κάπως το κακό με Βρετανούς να γυρίζουν ταινίες για την Ιρλανδία.

To Gone Girl εγινε sold out?

κοιτα οπως ειναι φτιαγμενη η ταινια θα μπορουσε καλιστα με μικρες αλλαγες να ταιριαξει σε οποιαδηποτε συρραξη σε οποιοδηποτε μερος της γης. Θελω να πω δηλαδη οτι δινει ελαχιστα στοιχεια για το background του ιρλανδικου ζητηματος. Η προσοχη ειναι στραμμενη στον στρατιωτη που μια μερα λενε στη μοναδα του οτι πρεπει να πανε στο Μπελφαστ λογω της εκρυθμης καταστασης, τους δειχνουν ενα χαρτη και τους λενε “αυτοι ειναι οι κακοι αυτοι ειναι οι φιλοι μας και φυγαμε”. Θεωρω οτι σ ενα βαθμο γινεται ηθελημενα αυτο ωστε καποιος που δεν εχει ιδεα για το ιρλανδικο ζητημα να “ταυτιστει” με τον στρατιωτη που επισης ειναι ασχετος με το θεμα και στη προσπαθεια του να επιβιωσει σ ενα χαοτικο περιβαλλον δε γνωριζει ποιος ειναι φιλος και ποιος εχθρος.

Καποιες ελαχιστες γενικολογες πολιτικες αναφορες που εχει ειναι για να πει πχ οτι στις ταξεις του ιρα υπαρχουν διαμαχες μεταξυ των θερμοαιμων νεων στελεχων και των παλιων

Η ταινια ειναι κυριως δρασης στο στυλ Γκρινγκρας, με τα συνεχομενα γεγονοτα που δε σ αφηνουν να παρεις ανασα.

OK thanx, αρκετά κατατοπιστικό ποστ.

^ Πηγές λένε να μην το δεις, θα εκνευριστείς. ;p Πήρε τη Χρυσή Αθηνά πάντως.

Κατά τα λοιπά,

Άντε Γεια.

Μαλάκα.

Αυτό.

σε λιγες μερες ξεκιναει

Με τις δωρεαν προσκλησεις για ανεργους τι παιζει ακριβως;
Πας εκει τη μερα που λενε και οποιος προλαβει φαση;

23 ξεκινάει λόγω εκλογών και τελειώνει 4 Οκτώβρη. Και αν θυμάμαι καλά, πας στον Ιανό στον πάγκο του φεστιβάλ στο καφέ με κάρτα ανεργίας και ζητάς προσκληση για την ταινία που σε ενδιαφέρει. Λογικά, μετά πας στον κινηματογράφο της προβολής και την ανταλλάσσεις με εισιτήριο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να πας αμέσως μετά την πρόσκληση ή την ώρα της προβολής, ρώτα τους και θα σου πουν. Ίσως θα μπορούν να σου πουν και που δεν μπορείς να πας ελέω sold out. .

Γενικά φεύγουν πολύ γρήγορα. Εγώ σήμερα προμηθεύτηκα κάρτα 10 προβολών :slight_smile:
Επιπλέον, έμαθα ότι οι κάρτες των 5 προβολών εξαντλήθηκαν ήδη.