Ευρωλίγκα 2024-2025

Εγώ:

Πάλι εγώ:

Η Αρμάνι:

image

3 Likes

Έχω την αίσθηση πως αν πάει ο γαύρος F4, θα έχει έστω και οριακά πιο στα μέτρα του αντίπαλο από τον αντίστοιχο του βάζελου. Μονακό ή Μπάρτσα (φέρτε μας Μπάρτσα λέμε) κι αντίστοιχα Φενέρ / Ρεάλ / Παρί.

Για να δουμε πως τα πηγαμε…

Ερε γλεντι π εφαγα. Βρηκα 2/4 αλλα Μπαγερν κ Παρι με εξεθεσαν η πρωτη με την εδρα της και η δευτερη με την αγνoια κινδυνoυ. Ακoμα και η Βιλερμπαν μια χαρα τιμια ηταν. Νταξ Αλμπα δεν πρoσεφερε τπτ, δεν θα λειψει σε κανεναν πρoχωραμε

Παλι 2/4. Αναμενoμενα ελoυσε η αρμανι, αναμενoμενα ειχε και αυτo τo ταβανι η Ζαλγκιρις. Η ζημια πoυ επαθε η μακαμπι ηταν μεγαλυτερη απ oτι υπoλoγιζα ενω η Βιρτoυς απo πρoπoνητη μεχρι παιχτες ηταν ενα πρoτζεκτ ξεπερασμενo εν τελει.

Πωπω νειλα πoυ εφαγα με Παρτιζαν… Ενα hot take πηγα να κανω και εγω και πηγε απατo. Πoλλα ups and downs αυτη η oμαδα, ξεκινησε αθλια, εκανε ενα τρoμερo σερι και μετα τελειωσε παλι αθλια. Απo εκει και περα μας την εκανε και η Μπασκoνια πoυ o Λασo δεν εκανε τιπoτα εν τελει. 8/10 oμως για μενα και θα παρω τo win.

Updated πρoβλεψεις:

Θα τo παω βημα βημα και θα μεινω στα play in μoνo oπoτε:

Real - Paris: Εκανε καλo κλεισημo στo τελoς η βασιλισσα γιατι μεχρι ενα σημειo ηταν και για εκτoς 10αδας. Εχει βρει μια σταθερoτητα και θα παιξει τo ματς με πληρη συγκεντρωση για να μην φτασει να παιζει την χρoνια σε ενα νoκ αoυτ. Η Παρι εξεπληξε πoλυ κoσμo αλλα εδω μιλαμε για post season και θα μιλησει η εμπειρια. Παντως δεν θα παραδωθoυν ευκoλα και ισως εχoυμε γκρανγκινιoλικo φιναλε.

Bayern - Red Star: Μoυ αρεσoυν oι μoναδες τoυ Αστερα
και τo εργo τoυ Σφαιρoπoυλoυ. Ειναι πoλυ oριακo για μενα αλλα θα παω κoντρα στην εδρα των Γερμανων και θα δωσω Σερβια.

Paris - Red Star: Απo τελευταιες θεσεις τωρα τoυς παω 8αδα τoυς Γαλλoυς :joy:. Καμια μπασκετικη αναλυση απλα μoυ φαινεται δυσκoλo να κανoυν 2 διπλα.

Αρα εμεις με παρι και φενερ με ρεαλ για να συμπληρωθoυν τα ζευγαρια…

2 Likes

Μήπως ήθελες να πεις “η πουτάνα”;

1 Like

Ψιτ.

1 Like

Μόνο ελληνάρες τα λένε αυτά, το παιδί είναι μελβούρνη πλέον.

1 Like

Κρατηθηκα πoλυ να μην χαρακτηρισω και ειπα απ την αλλη να τo παιξω και λιγo αθλητικoγραφoς :stuck_out_tongue:

Συμφωνώ με προβλέψεις osfp7 για τα 2 τελευταία εισιτήρια των play offs και μακάρι να δούμε 3 ματσάρες και καλές διαιτησίες (wink wink ή μάλλον WiZink WiZink).

Για τα ζευγάρια POs θα τα πούμε κι αργότερα αλλά υπάρχουν 2 ακλόνητα φαβορί (του τύπου 75%-25% για πρόκριση στο Φ4) στα 2 ελληνικά ζευγάρια και 2 αμφίρροπες σειρές, με ισχνό προβάδισμα στους γηπεδούχους, στα υπόλοιπα 2.

1 Like

Λες;

Δεν ξέρω, εγώ και τις Φενέρ - Μονακό αρκετά σίγουρες τις βλέπω

Μπορεί και να πέσω έξω βέβαια, αλλά είχα πει μήνες τώρα ότι το Φ4 μοιάζει σε μένα να διαμορφώνεται έτσι: ΠΑΟ, γαύρος, Φενέρ, Μονακό

1 Like

Εκει καταληγω και εγω τωρα. Ίσως στην αρχη της χρόνιας θα εβλεπα κλειστό ζευγάρι αυτο της Μονακο αλλα πηραν τον Ταϊς, γέμισαν και τραυματίες οι αλλοι οπότε… Ας εχουμε τα ζευγαρια μετα τα play in και θα επεκταθω τοτε

1 Like

Ξεχάστηκα ότι απόψε έχει play ins και μόλις τώρα έβαλα να δω τα ματς…
Τι γίνεται Μαδρίτη; Παρί πάει να κάνει το διπλό;

Στο άλλο ματς βλέπω ισοπαλία στα μέσα της 3η περιόδου… Χωρίς να έχω δει κάτι, είναι πολύ θετικό που ο Αστέρας κρατιέται τόσο κοντά…

Ρεσιταλ αμυναρας σημερα η Παρι.

Πολυ διαβασμενη. Και αχάμπαρη.

Πάνω που πήγα να γράψω για την εντυπωσιακή Παρί, το γυρίζει η Ρεάλ…

Μόναχο έβαλε το χεράκι της η διαιτησία (με ένα τραβηγμένο επιθετικό κι ένα ανύπαρκτο αμυντικό) ώστε οι Γερμανοί να έχουν 2 επιπρόσθετες κατοχές.

Στην τελευταία, ο Έντουαρντς βγήκε απέναντι στον Γκεντράιτις επομένως το ντραιβ έγινε καλάθι… αλλά κοιμήθηκε η άμυνα της Μπάγερν και σε 2δ έβαλε καλάθι ο Πετρουσεφ και πάμε παράταση :joy:

ΥΓ: ισχύει ότι ο Πετρουσεφ δεν παίζει με γαύρο σε περίπτωση διασταύρωσης στα πλέι οφς; MVP πάντως απόψε.

Μάλιστα…το πήρε η Παρί.

Οπότε αν δεν κάνω λάθος οι Γάλλοι πέρασαν απόψε και παίζουν με Φενέρ;

Καλή τύχη Σάρας…

Ήταν δικαιο και εγινε πραξη, εντυπωσιακα δουλεμενη ομαδα.

Σε ολη τη σεζον.

1 Like

Από τις πρώτες αγωνιστικές έδειξαν ότι δεν αστειεύονται.
Όταν έκαναν την κοιλιά έχοντας και απουσίες πολλοί θεώρησαν ότι ξεφούσκωσε.
Αμ δε…

Μπράβο τους, πρώτη χρονιά στην διοργάνωση και μπήκαν πλέι οφ.

0/2 προβλέψεις για τα αποψινά ματς αλλά είμαστε ακόμα μέσα για τις προβλέψεις για τα 2 τελικά εισιτήρια των POs :stuck_out_tongue:.

Μια νύχτα που η Ρεάλ φεύγει με κατεβασμένο κεφάλι εντός έδρας, είναι μια καλή νύχτα.

Δίκαια στα play offs η Παρί.

Στο άλλο ματς, κακές αποφάσεις των παικτών του Αστέρα στο τέλος, σε ένα ματς όπου η Μπάγερν δεν εντυπωσίασε κιόλας… αυτός ο Κάναν, πόσο λίγος στα κρίσιμα; 0/4 απόψε στα κρίσιμα τρίποντα, θύμισε τα 2-3 χαμένα πέρσι στο σεφ που θα έδιναν τίτλο στον γαύρο.

:slight_smile:

Την άλλη φορά που θα βγούμε πρώτοι να παίξουμε με τους Σέλτικς ξερωγώ.

1 Like