να βλέπεις τον Φουρνιε με μια σεζον να κλαιει επειδή κάτι λιγοψυχοι 4 φορές δεν μποροούν να παιξουν σε ματς που κρινει ευρωπαικό τιτλο
Έπρεπε να έχει βγάλει τον βενζεκονφ απο τη στιγμή μόνος του σε ριμπάουντ του έφυγε η μπάλα από τα χέρια…τον άφησε και απλά δεν έκανε τίποτα…δίκαιολογιες από Μπαρτζωκα τωρα…εκαψε και τον πιτερς…κακιστο κοουτσαρισμα χωρις αλλαγες .φουρνιε τεράστιος και γουοκαπ τραγικος
Πολλοί παίκτες κατώτεροι των περιστάσεων σήμερα και για τους δύο.
Δεν ξέρω πόση ευθύνη μπορεί να ρίξει κάποιος σε Αταμάν ή Μπαρτζώκα με βασικους παίκτες τους σε τόσο κακή βραδιά. Σίγουρα φταίνε και αυτοί αλλά οι παίκτες βάζουν τα καλάθια και παίρνουν τα ριμπάουντ…
Χωρίς να κάνουν τίποτα το φοβερό, έκαναν απλά αυτά που έπρεπε Φενέρ και Μονακό.
Μικρός τελικός τώρα για τους αιώνιους, ή μάλλον καλύτερα το πιο αδιάφορο και ανούσιο ματς όλης της σεζόν που για κάποιο λόγο υπάρχει ακόμα.
Πάντως τελικός Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα γίνει… έστω και μικρός
Ξεκάθαρη ευθύνη Μπαρτζώκα η σημερινή εμφάνιση.
Πιστεύω πως αξιζει να χειροκροτησουμε αυτους τους υπέροχους προπονητές και τις ωραιες ομαδες που εφτιαξαν. Ομαδες που πανε δικαιοτατα στον τελικό στηριζόμενες στην δουλειά τους κι οχι σε αλητειες, τραμπουκισμους, φράγκα και αφανταστες αλαζονειες. Σπανουλης γίγαντας!
Μπραβο στη Μονακο! Το πιστεψαν, παρεμειναν συγκεντρωμενοι στο πλανο που ειχαν και νικησαν δικαιοτατα! Θεωρω πως υπερισχυει και προπονητικα ο Σπανουλης εναντι του Γιασικεβιτσιους αλλα δε νομιζω πως θα το χασουν οι Τουρκοι φετος. Εχουν παιχταραδες και ειναι και φορμαρισμενοι!
χμμμμ δεν ξέρω , τους είχε σαν σκυλια αταιστα ο Σπανούλης
ευελπιστώ σε ωραίο ματς και το θεωρώ 50-50
για τους αιώνιους ούτε θα το δω ούτε νοιάζει και κανενα πιστεύω το ματς του …τιποτα. Οπως δεν εχω δει και κανενα ποτε μου
Η ευθύνη του Μπαρτζώκα είναι η μόνιμη πνευματική ανυπαρξία της ομάδας στα μεγάλα παιχνίδια. Δεν χρειάζεται καμία άλλη μπασκετική ευθύνη για να κλείσει ο κύκλος του.
Ήρθε ένας παίκτης που μαμούσε και έδερνε για 12 χρόνια στο ΝΒΑ για να βάλει τα κλάματα που ο κόσμος απογοητεύτηκε. Πραγματικά ο Φουρνιέ έσερνε ένα πτώμα σε ανηφόρα σήμερα. Γι αυτό ήρθε, για τα μεγάλα ματς. Και αυτό έκανε. Οι υπόλοιποι ανύπαρκτοι πουθενάδες, αγέλη paw patrol, άψυχα κουφάρια για ακόμα μια φορά.
Τελευταία κατοχή τον άφησαν μόνο του να κατεβάσει τη μπάλα και δεν πήγε ΕΝΑΣ να τον βοηθήσει στον ντάμπλ τιμ που του κάνανε. ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΓΤΧΣ
Σκορπιες σκεψεις.
Ολη την εβδομαδα σκεφτομουν πώς θα διαχειριστω μια πιθανη ηττα σε (μεγαλο) τελικο απο τον Παναθηναϊκο. Πριν 1-2 ωρες αναρωτηθηκα τι διαολο με επιασε να σκεφτομαι με τροπο που εχω αποβαλει χρονια απο τη ζωη μου για τον αθλητισμο και με εκοφτε τοσο πολυ αν μερικοι νεαροι εκατομμυριουχοι χασουν ή κερδισουν. Ελπιζω να επεστρεψα στις εργοστασιακες ρυθμισεις, που σημαινει να συνεχισω να απολαμβανω το θεαμα του μπασκετ και των σπορ γενικα, χωρις να επηρεαζει αν θα φαω ή θα ριξω καζουρα στο γραφειο.
Γενικως με το μπασκετ δεν εχω ακαδημαϊκη σχεση, τα βασικα μονο, αλλα στραβος δεν ειμαι. Κοουτς Μπι, οσες φορες κι αν πας φ4, οσες φορες κι αν το κερδισεις (λεμε τωρα) στο μελλον, λουζερια και γκρινια θα βγαζεις. Κι ο Αλεφαντος γαυρος ηταν, αλλα δεν πηρε ευρωπαϊκο. Στο αποψινο ματς μπορει να ειχαν κλασει μαλλι οι περισσοτεροι, αλλα η ψυχολογια μιας ομαδας ξεκιναει απο τον προπονητη. Παντα. Χωρις κανεναν αστερισκο.
Φοβερο σχολιο του Ρεμπελ παραπανω για Φουρνιε, πασα για να γραψω οτι τα τοτεμ καποια στιγμη τα πελεκας, αν δεν πεσουν μονα τους. Και κανεις δεν πρεπει να ειναι στο απυροβλητο επειδη ειναι αγαπητος στον κοσμο (λεμε τωρα).
Σπαν εξαιρετικος στη μεταμορφωση της Μονακο, αλλα παλι με τα ελαχιστα που καταλαβαινω, βλεπω τη Φενερ να περναει οχι απο πανω της, αλλα απο μεσα της. Σαν να μην υπαρχει. Ποσο γουσταρω τον Τζειμς, αληθεια;
Σαρας και Σπαν ηταν πολυ καλα διαβασμενοι. Δυστυχως δεν μπορουν ολοι να παιρνουν ο,τι αξιζουν και εννοω συνολικα και απο τις 4 ομαδες.
Ο Γιαννακοπουλος θα υπογραψει τελικα τη δεκαετη επεκταση; Γιατι ειδα κατι φωτο και σκεφτηκα ποση πλακα θα ειχε αν ηταν οι Αγγελοπουλοι στη θεση του.
Και εγώ έχω πολλές σκόρπιες σκέψεις επίσης, αλλά επειδή είμαι ουδέτερος από τη μια, αλλά και από την άλλη η απογοήτευση και των δύο πλευρών αναμένεται να μην μετριαστεί άμεσα - ελέω του επερχόμενου πιο μίζερου μικρού τελικού στην ιστορία της Ευρωλίγκας - θα αρκεστώ μόνο στα εξής:
- Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε πάτημα, με τα δύο back to back παιχνίδια, να «εκβιάσω» μια παραγγελία - γίγας από τα KFC και να γουρουνιάσω όπως δεν έχω γουρουνίασει αρκετά χρόνια τώρα
- Προφανώς είμαι ευγνώμων… ε ναι, για το content
Overall πάντως, οι καλύτερες ομάδες πήγαν τελικό και that’s it - οι άλλοι δύο έχουν δουλίτσα το καλοκαίρι.
Η απογοήτευση δεν θα μετριαστεί και για τους δύο αύριο σε ένα παντελώς αδιάφορο ματς.
Την υποχρέωση απλά θα βγάλουν για να μπουν μετά στο αεροπλάνο της επιστροφής.
Τα πιο σημαντικά είναι οι τελικοί που ακολουθούν, όποιος τους πάρει θα έχει μια ηρεμία το καλοκαίρι και πιο καθαρό μυαλό για να κάνει τις όποιες κινήσεις στα μεταγραφικά και δει πώς θα πορευτεί την νέα χρονιά.
Κατά τ’άλλα, ναι τα KFC γαμούν και δερνουν
Αλλά είναι και ακριβά γαμώτο. Θα μου πεις εδώ το σουβλάκι έχει φτάσει στα 4 ευρώ…
Τέσπα, μου έδωσες ιδέα για απόψε, 2 tower με πατατούλες και coca cola
Δάκρυσα με ποστ Lupin.
Αυτό το φάιναλ φορ θα μείνει στην ιστορία για τα memes. Και να φανταστείτε, ο νο1 content creator () είναι σε σιγή ασυρμάτου… μάλλον πήρε παράταση για τους τελικούς Α1 την επόμενη εβδομάδα.
Τα KFC τι καλό έχουν δηλαδή; Ποτέ δεν έτρωγα από αυτά, τα θεωρώ για διάφορους λόγους το ίδιο σκουπίδια με mcdonalds και λοιπά φαστφουντάδικα. 1000 φορές πιτόγυρο από σουβλατζίδικο που γνωρίζεις, παρά τα άλλα.
Ακούω απόψεις…
Κοίτα, είναι πλούσια σε βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) που ενισχύει το ανοσοποιητικό, έχουν αρκετό κάλιο για την πίεση και την καρδιά, καλές ποσότητες μονοακόρεστων λιπαρών και συν τοις άλλοις προλαμβάνουν και την τριχόπτωση για τους άνω των 40
Summary
Μέτρια προς καλά τα θεωρώ προσωπικά τα KFC, κατά τη γνώμη μου υπάρχουν πολύ καλύτερα μέρη για fried chicken. Αλλά εκτιμώ τη μαγκιά που κάνουν με το hash brown στο μπέργκερ.
Πριν 15 χρονια ειχα στηθει εξω απο τα KFC παγκρατι πριν παω 1η ωρα για μαθημα, δηλαδη φαση 7 το πρωι, για να εντοπισω το βαν απο γνωστη αλυσιδα εγχωριων κρεατων που προμηθευε με φρεσκο κοτοπουλακι το μαγαζι.
Συνεπως, για αυτο και για τα 11 μπαχαρικα, KFC στην καρδια μας πανταζης.
Έχουν χαλάσει τα KFC, στους πρώτους δίσκους που είχα πάρει ήταν καλύτερα