21/12 Λέσχη Καλλιδρομίου Χειμερία Νάρκη, Ήλιος Θανάτου, Zvarna, Terror Detonator

](http://s201.photobucket.com/user/anexparagogh/media/xeimeria.png.html)[/IMG]

[CENTER]
“Τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Λέσχη Υπογείως στη Καλλιδρομίου 94 αντιμετώπισε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα 11 χρόνια της ιστορίας της. Μέσα από δυσκολίες μαζευτήκαμε, εργαστήκαμε πάρα πολλές ώρες και μέρες και, με χρήματα από τις ταλαιπωρημένες μας τσέπες, ξαναφτιάξαμε τη Λέσχη από την αρχή. Θέλουμε τη βοήθεια όλων για να συνεχίσει η Λέσχη δυναμικά όπως πάντα. Ας στηρίξουμε τα Live και τις κατά καιρούς εκδηλώσεις. Η ώρα έναρξης που θα αναφέρεται στην αφίσα θα ισχύει αυστηρά. Ας στηρίξουμε το Bar της Λέσχης και όχι την τσέπη του καθόλου φιλικού ψιλικατζή στη γωνία. Ας κρατήσουμε το χώρο καθαρό, διότι είναι μεν αυτοδιαχειριζόμενος αλλά όχι αυτοκαθαριζόμενος. Ας τιμήσουμε το κουτί οικονομικής ενίσχυσης στην είσοδο. Είναι προϋπόθεση της ύπαρξης και της αυτονομίας μας.”
Λέσχη υπογείως στη Καλλιδρομίου 94.[/CENTER]

Για να κλείσει γαμηστερά η χρονιά.

Θα έχουμε από νωρίς τη λέσχη μιας και θα γίνει και παζάρι δίσκων. οπότε σας περιμένουμε και για καφεδάκι με χαλαρή μουσική. Περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες.

liveαρα ελπιζω να ειμαι εκει ουτε που θυμαμαι ποτε ειδα χειμερια ναρκη, ειμαι και στα θενκσ του 7":stuck_out_tongue: Επισης πολυ ωραια τα λενε τα παιδια για την καθαριοτητα.

εμείς καλά τα λέμε αυτοί που δεν μας ακουν δεν ξέρουμε γιατί δεν μας ακούν! :slight_smile:

21/12 στις 21:12 …2112, ομως, απο που θα ακουσουμε;;; :lol:

Επειδη το βραδυ θα 'μαι Λαστ Ντραηβ, τι ωρα θα ξεκινησει η φαση για καφεδια και παζαρι;;; Για να δω αν προλαβαινω.

Λογικά κατά τις 5 και μισή θα είμαστε εκεί. Σε περιμένουμε!

Καλημέρα Παίδες.

Το Σάββατο 21/12 όπως γνωρίζετε έχουμε το Live Χειμερία Νάρκη, Ήλιος Θανάτου, Terror Detonator, Zvarna με το οποίο κλείνει δυναμικά η φετινή χρονιά στη λέσχη.
Ο χώρος θα ανοίξει από τις 17:30 και θα είναι ελευθερα τα distro/Label καθώς και οι μπάντες (όχι μόνο οι μπάντες του συγκεκριμένου Live) να φέρουν τη Πραμάτεια τους.

Εννοείται πως κάποιος μπορεί να φέρει φανζιν, αυτοκόλλητα, ποιήματα, πίνακες και οτιδήποτε θέλει αρκεί να σχετίζεται με αυτό που αντιπροσωπεύει ένας τέτοιος χώρος.

Οπότε σας παρακαλούμε όλους για τη συμμετοχή σας. Σας περιμένουμε όλους μπάντες και distro για καφέ, μπύρα, μακριά γαΐδούρα κτλ… από νωρίς.

Χαιρετώ.