Το θέμα δεν είναι τα 40 ευρώ για να δει κανείς Alice Cooper, αλλα η ευκαιρία του να μπορέσεις να δεις τον Alice Cooper! Κάναμε 14 χρόνια να τον ξαναδούμε απο το 1990 και πληρώσαμε το μηδαμινό ποσό των 35 ευρώ το 2004 για να ζήσουμε ξανά το υπέρτατο show. Αυτό που γίνεται φέτος είναι κατι παραπάνω απο απροσδόκητο. Εγω προσωπικά είχα κλείσει εισιτήρια για 17 Νοεμβρίου Wembley γιατί δεν πίστευα οτι θα τον ξαναδούμε ποτε στην Ελλάδα. Εδώ δίνουμε τόσα για να βλέπουμε τα ίδια συγκροτήματα κάθε λίγο και πλέον δεν μπορύμε να ξεχωρίσουμε την σημαντικότητα κάποιων γεγονότων. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος οι maiden κόστισαν 55 ευρώ, οι scorpions 40/50 ευρώ, Manowar 50 ευρώ. Δεν έχω κάτι με αυτά τα συγκροτήματα αφου αντιθέτως μου αρέσουν πολύ και συνήθως πηγαίνω στις συναυλίες τους. Απλά δεν δέχομαι οτι τα 40 ευρώ είναι πολλά για να δει κανείς το Alice Cooper Show και μάλιστα στην Ελλάδα.
Κοίτα, την προηγούμενη φορά έπαιξε στο Θέατρο Πέτρας που είναι το μισό από το Λυκαβηττό. Οπότε ας πούμε ότι είχε 3.500. Με τη λογική του ότι στην Ελλάδα σχεδόν πάντα η προηγούμενη συναυλία ενός καλλιτέχνη έχει περισσότερο κόσμο, καθώς και αν συνυπολογίσεις το συναυλιακό πανικό και τα λεφτά…να τα τα 3 το πολύ χιλιάρικα. :?
Οι Manowar ειχαν εξαιρετικη τιμη δεδομενου οτι ηταν Festival. Mε ολη την σημασια της λεξης(βλ. πανω απο 5 συγκροτηματα) οχι στυλ Rockwave. Λογικο ειναι ο καθενας για τον αγαπημενο του καλλιτεχη/συγκροτημα να δινει και 100 ευρω που λεει ο λογος, αλλα το ποσες φορες εχει ερθει καποιος δεν νομιζω να πρεπει να καθοριζει και την τιμη του. Αν ηταν ετσι οι Scorpions θα πρεπε να παιξουν τζαμπα φετος.
Ουτε εμενα μου φαινονται παρα πολλα 40 ευρω για Cooper αλλα οχι επειδη οντως δεν ειναι πολλα αλλα επειδη εχω πλεον παθει ανοσια με τις τιμες…
ta 40 eyro den einai para polla alla an to exeis xanadei kai taytoxrona paizoyn alles synaylies kai kaneis to skato paximadi gia na pas e tote arxizeis kai epilegeis einai apla ta pragmata to rock koino stin ellada den einai toso megalo gia na mporei na pigainei se oles tis synaylies opotes les an den eisai megalos fan ayto ton eida den pao …
Πες τα ρε Cooperized!!
…κοίτα, αν δεν προωθηθεί κατάλληλα η συναυλία κ μας αφήσουν στο σκοτάδι σχετικά με το τι θα δούμε, λογικό είναι να μην πάει καλά η συναυλία… Τα “φαντασμαγορικά stage props και η δράση” δε μου λένε τίποτα. Να μου πει ότι θα έρθει ΟΛΟ το σετ με τα σκηνικά, να ρωτήσω κι εγώ κάποιον που πήγε να μου πει… Δηλαδή, αν το αφήσουν στον αέρα κ τελικά δεν φέρει τα σκηνικά με καμμία αστεία δικαιολογία τι μπορούμε να κάνουμε?τίποτα…
Σταματειστε επιτελους το κλαψομουνιασμα.Αν δε γουσταρετε ή αν εχετε αμφιβολιες για το οτιδηποτε απλα δεν πατε 8)
Errrrrr… πολύ όμορφη επιλογή λέξεων…
:lol2: :lol2: :lol3: :lol3:
Ο Alice είναι πολύ ωραίος, το 2004 ήταν γαμάουα (ωραία επιλογή λέξεων κι εγώ, εννοείται! ), και φέτος θα πάμε και ο Λυκαβηττός είναι πολύ πιο κατάλληλος χώρος από το Θέατρο Πέτρας.
Ελπίζω στην κυριολεξία αλοιως … [-X [-X
Αυτό που ανακοίνωσε η Didi περί φαντασμαγορικών stage props στηρίζονται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το management του Alice για την επερχόμενη Psycho Drama Tour. Όπως πάντα το show δεν διαφέρει απο χώρα σε χώρα ανάλογα απο το πόσο “σημαντική” είναι, πολύ απλά γιατι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν γίνονται διακρίσεις. Όχι τίποτα άλλο αλλα το άκουσα κι αυτό για τη συναυλία του 2004 και επειδή είχα πάει και στο Λονδίνο στις 27 Ιουνίου 2004, είδα ακριβώς το ίδιο show με της Αθήνας. Το μόνο κακό για φέτος είναι οτι η συναυλία της Αθήνας είναι η πρώτη της Ευρωπαϊκής περιοδείας και δεν θα έχουμε καμία πληροφορία για setlist ή stage show, εκτός αν προστεθεί σύντομα κάποια άλλη συναυλία πριν απο εμάς. Αυτό ειναι και καλό βέβαια γιατι θα έχουμε την χαρά και την τιμή να δούμε την πρεμιέρα της περιοδείας. Άσε που μπορεί να παίξει και κανένα νέο κομμάτι απο το "Along Came A Spider!
Η τιμή του εισιτηρίου είναι πολύ καλή, εδώ άλλοι δώσανε 30 ευρώ για να δούνε Blind Guardian και 50 για Tool (και εγώ μαζί). Τι να λέμε τώρα ??
Ο Alice θα φέρει όλα τα σκηνικά και θα είναι Full Show μόνο 40 ευρώ, ίσως θα είναι και η τελευταία φορά που έρχεται εδώ οπότε ίσως θα είναι και η τελευταία ευκαιρία για να τον δείτε live εν Ελλάδι, εγώ θα τον ξαναδώ όπως και να έχει.Αυτά τα Live πολύ απλά δεν χάνονται, όπως είπε και ο Cooperize άλλοι φεύγουν εξωτερικό για να τα δούνε, αλλά φαίνεται επιβεβαιώνεται ο κανόνας που λέει ότι όταν έχουμε κάτι δεν το εκτιμάμε. Πιάστε πρώτη θέση καναπέ αράξτε αναπαυτικά ανοίξτε την tv και απολαύστε την Τατιάνα και την Λαμπίρη σε νέες περιπέτειες, εγώ 21/6 θα είμαι στο Λυκαβηττό παρέα με τους άλλους ??. Αμάν πια ο ALICE έρχεται ?.. ΕΛΕΟΣ.
δεν περνάνε και οι μέρες ρε γαμώτο… Φέτος ΔΕΝ τον χάνω…8) 8)
Θα περάσουν Karvou θα περάσουν… που θα πάει…8)
φιλε μου 100000% μαζι σου. πολυ σωστος σε οτι ειπες. το εισιτηριο ειναι λογικο, αφου θα φερει και το stage show απο δω. εξ αλλου λιγοι παππουδες ειναι τοσο γ@μω λαιβ οσο ειναι ο κουπερ.
Αυτό είναι πραγματικά γεγονός. Ακόμα και ο ίδιος κάθε χρόνο γίνεται και καλύτερος. Ειδικά αν τον συγκρίνεις με τη δεκαετία του 70 που μπορεί οι δίσκοι του να ήταν αριστουργήματα αλλα ως προς την απόδοση της φωνής του στα shows δεν ήταν ότι καλύτερο. Ευτυχώς απο το 83 και μετά που ξεπεράστηκε το πρόβλημα του αλκοολ η φωνή του είναι απίστευτη live! Τέτοια 40ετή καριέρα να την βλέπουν οι νεώτεροι για να παίρνουν μαθήματα.
Vasika fetos to vlepw gia ligous giati exoun plakwsei polles ekeines tis meres, pou na paei to xrhma anyway. Alla kai h timh olwn ton synauliwn pezei rolo, dhladh an h Didi eixe kalyterh tarifa kai gia to RW tote oles h synavlies tha eixane megalyterh proseleysh, mazi kai to RW.
Epishs den pisteyw se kammia periptwsh oti to 40ari einai polla gia ton Alice. Einai stis top theseis twn agapimenwn mou kallitexnwn kai exontas ton dei kai live pisteyw oti karaaksizei na ton deite kai mallon tha ton dw kai deyterh fora ton Noemvrio!
Το καλό είναι ότι ο Αλίκης έχει πολλούς οπαδούς, οπότε νομίζω το τριχίλιαρο που είναι οκ για Λυκαβηττό θα το έχει. Εγώ θα είμαι πάντως
Μαλλον θα ειμαι κι εγω. Ψηθηκα.
:lol3: :lol3: :lol3: =D> =D> :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Ιδού ολόκληρη η καλοκαιρινή του περιοδεία:
South America
May 29 Santiago Teatro Caopoican
May 31 Cordoba, Argentina Estadio Juniors
June 1 Buenos Aires Estadio Luna Park
June 3 Sao Paolo Venue To Be Announced
June 5 Belo Horizonte Chevrolet Hall
June 6 Rio de Janeiro Venue To Be Announced
June 8 Curitiba Master Hall
Mexico
June 13 Mexico City Plaza de Toros
June 14 Guadalajara Plaza Nuevo Progreso
June 15 Monterrey Arena
Europe
June 21 Athens, Greece Lycabettus Theatre
June 23 Huttwil, Switzerland Rock Sound Festival
June 25 Florence, Italy Venue To Be Announced
June 29 Borlange, Sweden Peace & Love Festival
July 1 Bucharest, Romania B’estival
Australia
July 6 Sydney Enmore Theatre
July 7 Sydney Enmore Theatre
July 8 Brisbane Convention Centre
July 11 Adelaide Thebarton Theatre
July 13 Perth Burswood Theatre
July 14 Perth Burswood Theatre
July 18 Wollongong WIN Ent Centre
July 19 Canberra AIS Arena
July 21 Launceston Silverdome
U.S.
August 10th Des Moines, IA Iowa State Fair
August 17th Beaver Dam, WI Dodge County Fair
August 19th 2007 Green Bay, WI Radisson Three Clans Ballroom
August 31st Central Wisconsin, WI Central Wisconsin State Fair
September 14th Hutchinson, KS Kansas State Fair
Όλες κι όλες, 5 ημερομηνίες στην Ευρώπη. Και ευχαριστώ να λέμε λοιπόν που έρχεται