21 Ιούνη ο Alice Cooper στο Λυκαβηττό

Σωστό! και έχουμε και τους Tull την επόμενη ημέρα,θα είναι ένα πολύ καλό διήμερο.
Και τα 40? δεν είναι τόσο τραγικά, πέρυσι αν θυμάμαι καλά η ταρίφα για τις καλοκαιρινές συναυλίες ήταν 50 (Zappa plays Zappa, Toto, Purple)

Για Purple ήταν όντως 50. Για τους άλλους δύο ήταν όμως 35 Ευρά αν θυμάμαι καλά :wink:

Gia TOTO itan sigoura 35 pantws.

[SIZE=“4”]22 και σήμερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!![/SIZE]

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :bow: :bow: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Στις 21 ιουνίου ο θεός ξεκινάει την περιοδεία του και επιλέγει ως πρώτο σταθμό την αθήνα…ας προσκυνήσουμε…και το προσκύνημα ειναι σε προσιτή τιμή…40 euro…εγώ πάντως θα προσκυνήσω!!!

Ο βασιλιάς του shock rock Alice Cooper επιστρέφει στην Ελλάδα στις 21 Ιουνίου. Με αφορμή το μεγάλο αυτό γεγονός, το Ελληνικό fan club του Alice Cooper ? The Greek Nightmare, σας καλεί σε ένα μεγάλο party που θα γίνει προς τιμήν του. Το πρόγραμμα της βραδιάς θα περιέχει σπάνια videos, karaoke, live tribute show και δωράκια για τους τυχερούς! Σάββατο 9 Ιουνίου στο Glam Bar, Δεκελέων 40 στο Γκάζι . Ώρα έναρξης 22:00, είσοδος ελεύθερη. Με την συνεργασία της Didi Music. Πληροφορίες και χάρτη για το glam bar θα βρείτε στο www.alicecooper.gr

Από το www.sickthingsuk.co.uk:

It’s Hot Tonight
No More Mr Nice Guy
Under My Wheels
I’m Eighteen
Is It My Body?
Woman Of Mass Distraction
Lost In America
Be My Lover
Raped And Freezin’
Long Way To Go
Muscle Of Love
Public Animal #9
Desperado
Halo Of Flies (inc.Drum Solo)
Welcome To My Nightmare
Cold Ethyl
Only Women Bleed
Steven
Dead Babies
Ballad Of Dwight Fry
Medley: Black Widow / I Love The Dead
School’s Out

Billion Dollar Babies
Poison
Elected

First show with Gallows since 1988!!!

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

E τότε να κοπιάσω και γω

Όχι να το κάνουμε και θέμα, αλλά…

[B][SIZE=“5”]αυτό το set list μαμεί και δέρνει!!!

21/6, λαϊκό προσκύνημα στον θεό Alice!!![/SIZE][/B]
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Να πάρει δεν έχω φράγκα μάλλον βραχάκια και αν γίνει κανα ντου θα χοθώ …8) 8)

Τι θεικότατο setlist είναι αυτό???Αν είχε και BED OF NAILS θα έσπερνε…αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας…ALICE COOPER REEEEEEEEEEEEE

oups!!!λάθος quote…το σετλιστ ήθελα να βάλω…Κολλάει δεν κολλάει ο ALICE θα γαμάει!!!

Ποπο εχει και το αγαπημενο μου Raped And Freezin,τρελα!!
Αλλα πιστευω πως θα αλλαξει το σετλιστ για Ευρωπη οπως ειχε αλλαξει και το 2004!
Κατι θα παιξει και απο το κολοσιαιο Brutal Planet!!!

Ναι όντως το φετινό setlist είναι πάρα πολύ καλό. Στο μεγαλύτερο μέρος είναι παλιά κομμάτια και μάλιστα κάποια απο αυτά δεν συνηθίζει να παίζει στα live του. Ίσως στην Ελλάδα να προσθέσει και το bed of nails όπως έκανε και το 2004 όταν του το ζήτησαν οι διοργανωτές γνωρίζοντας πόσο το ήθελε ο κόσμος. Πάντως τα θεατρικά φέτος δεν έχουν καμία σχέση με του 2004! Θα είναι ένα full Alice Cooper show! Αυτο το live δεν χάνεται! Την Τρίτη 19 Ιουνίου θα γίνει και ενα Alice Cooper Party στο Texas club απο το ελληνικό fan club με σπάνια videos και ακουστικό live Alice Tribute. Και αν όλα πάνε καλά όπως μου είπε ο manager του Alice, θα έχουμε special guests το συγκρότημα του Alice! :smiley: www.alicecooper.gr

δεν θα παω γ… την εξεταστικη μου/:thumbdown:

Σήμερα είναι το party στο Texas!!!
To set list είναι καταπληκτικό θα είναι μια φοβερή βραδιά,
όσοι δεν τον έχετε ξαναδει…
κοπιάστε παρακαλώ…
στον Alice τον θεό…

Mία και σήμερααααααααααα!!!

Αύριο θα δούμε τον θεό ξανά μετά από 3 χρόνιααααα!!! Τέλειααα!!!

:vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ο Cozys και εγώ θα είμαστε εκεί!!!8) 8) 8)

Προσέξτε καλά τι κριτική θα γράψετε μετά! :twisted: :twisted: :twisted: :smiley: :smiley: :smiley: