21 Ιούνη ο Alice Cooper στο Λυκαβηττό

Εγώ θα γράψω το report.

Έχω εμπιστοσύνη στην ορθή σου κρίση λοιπόν. 8) 8) 8)

Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε τα καλύτερα, οπότε θα γράψω τα καλύτερα. :slight_smile:

θα μαι και γω. πηρα σημερα εισιτηριο…:slight_smile:

O Cozyς το έχει κάνει εδώ και καιρό το χρέος του για τον Αλίκη: http://www.rocking.gr/article2682.php 8)

Τι ωρα ειναι ρε μαγκες???

3.00 σύμφωνα με το ρολόι του PC.

Λιγες ωρες εμειναν…αντε να δουμε!!!

Τι ώρα βγαίνει ο θείος ρε μάγκες;

9.30 sharp! :stuck_out_tongue:

Τα σέβη μου στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Alice Cooper

Άυτή ήταν Η συναυλία…

Τίποτα άλλο

Δε θα αναφερθώ στη συναυλία ακόμα, αλλά σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Μετά τη συναυλία, είχα την τύχη να γνωρίσω έστω και για λίγο από κοντά τον Alice και τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους: Έσφιξε το χέρι του καθενός μας από δύο φορές (μπαίνοντας και βγαίνοντας από το καμαρίνι του), υπέγραψε τα πάντα, ήταν φιλικότατος, με ένα μόνιμο χαμόγελο, έκανε πλάκα, έβγαλε φωτογραφία με όλους και μάλιστα 1-2 που πήγαν να ξεχαστούν και να μη βγάλουν, τους φώναξε πίσω ο ίδιος για να βγουν μαζί!
Αυτά.

Όταν είσαι μοναδικός το ξέρεις…και φαίνεται!!Αν λέγεσαι VINCENT DAMON FURNIER ή κατά κόσμον ALICE COOPER τότε τα παραπάνω περιττεύουν…Πας στο χώρο της συναυλίας,βγαίνεις στη σκηνη,απλώνεις το αστείρευτο ταλέντο σου και φεύγεις ξέροντας πως πίσω σου άφησες 3500 κόσμο κατευχαριστημένο και έτοιμο να σε αποθεώσει και πάλι ακόμα και αν ξαναρχόσουν την επόμενη μέρα!!!
ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑ,ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΡΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!:papas:
Το γεγονός οτι κάποια στιγμή νόμιζα ότι ήμουν σε θέατρο κάνει αυτή τη συναυλία για μένα μοναδική και απίστευτη εμπειρία…είναι η απόδειξη ότι και 65 να είσαι μπορείς να τρελαίνεις 18χρονα!!!
[SIZE=“4”]I’VE GOT YOU UNDER MY WHEELS BABE!!![/SIZE]:rockon:

Ο τύπος είναι απίστευτος! Τρομερός performer, πολύ καλή φωνή για την ηλικία του. Πολύ καλή η συναυλία. Γενικά πέρασα πολύ καλά.

Paidia,eiste sigouroi pws autos o anthrwpos einai 60 xronwn???Einai apisteuto posi energeia exei kai poso aksexasti vradia mou xarise…Oso gia to setlist oute paragelia na to xa kanei8O !

Συγκεκριμενα ειναι 58…

Στα της συναυλιας τωρα!!!Τα παντα ηταν φοβερα!Πολυ καλος ηχος,η μπαντα του σε μεγαλα κεφια και αυτος αγερωχος τραγουδουσε με την ψυχη του!!!Δεν μπορω να την συγκρινω με του 2004 γιατι τοτε δεν ειχε σχεδον τιποτα απο stage show!!Τεραστια εκπληξη το οτι επαιξε το Public Animal #9,μου ηταν αδυνατον να πιστεψω οτι το ακουγα ζωντανα εκεινη την ωρα!!!
Γενικα ολοι εφευγαν με ενα χαμογελο,ολοι περασαν υπεροχα…εκτος απο αυτους που περιμεναν να ακουσουν μονο τις επιτυχιες απο Trash και Ηey Stoopid και δεν ειχαν ιδεα για κανενα αλλο κομματι!
Το σετλιστ ηταν το ιδιο με αυτο που επαιζε στην Αμερικη!

It’s Hot Tonight
No More Mr Nice Guy
Under My Wheels
I’m Eighteen
Is It My Body?
Woman Of Mass Distraction
Lost In America
Be My Lover
Raped And Freezin’
Long Way To Go
Muscle Of Love
Public Animal #9
Desperado
Halo Of Flies (inc.Drum Solo)
Welcome To My Nightmare
Cold Ethyl
Only Women Bleed
Steven
Dead Babies
Ballad Of Dwight Fry
Medley: Black Widow / I Love The Dead
School’s Out

Billion Dollar Babies
Poison
Elected

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ

Μακαρι στην ηλικια του να εχω την μιση ενεργεια απο οση εχει …
Και το μεγαλο + της βραδειας ηταν ο ηχος ο οποιος ηταν τρομερος απο τις λιγες φορες σε συναυλια που ακουγα ολα τα οργανα σωστα.

Παντως η προσελευση του κοσμου και η ανταποκριση του στην συναυλια ηταν λιγο απογοητευτικη.

Η χθεσινή εμπειρία δεν ήταν τίποτε λιγότερο από συγκλονιστική! Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες:
Ήχος ΑΨΟΓΟΣ, από τις λίγες φορές που ήταν διαυγής και δυνατός χωρίς να γίνεται ενοχλητικά εκκωφαντικός. Η παρουσία του Alice και της ομάδας του επιεικώς ΤΕΛΕΙΑ, με αποκορύφωμα τον απαγχονισμό (!) του πρώτου (εξάλλου σε κάθε συναυλία του κάτι περιμένουμε να πάθει…)! Ο τύπος είχε φοβερή ενέργεια, κέφι και χιούμορ! Πάθαμε πλάκα με την “προεκλογική του εκστρατεία” και μπορώ να πω ότι το χαρήκαμε μέχρι τέλους…
Δύο ήταν τα μελανά σημεία για μένα:
Πρώτον: όπως είπε και ο προηγούμενος φίλος, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απογοητευτική. Πέρα από το πλήθος στην αρένα που είχε ενθουσιαστεί και το έδειχνε, αυτοί που κάθονταν στις κερκίδες ούτε που σηκώθηκαν! Εδώ που τα λέμε βέβαια οι θέσεις του θεάτρου του Λυκαβηττού δεν ενδείκνυνται για όρθιους και ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που πολλοί κατέβαιναν στην αρένα κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Περίμενα πάντως περισσότερο πάθος από τον κόσμο και δεν το είδα.
Δεύτερον: το support ήταν τρισάθλιο. Και δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ ήταν Έλληνες και βρίσκονταν στην Ελλάδα μιλούσαν στα αγγλικά ή σε σπαστά ελληνικά με αμερικάνικη προφορά. Αν το έκαναν για πλάκα, ήταν αποτυχημένη.
Ωστόσο επειδή αγαπάμε τον Alice πολύ και πάντα μας χαρίζει ένα μοναδικό show, πάντα θα μας μένουν τα πιο όμορφα συναισθήματα… εγώ πάντως δεν μπορώ να δουλέψω ακόμη… :roll:

Απλά εκπληκτικός !!! τι να πεις γι αυτόν ???
Εχθές ήταν μία από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει στη ζωή μου!!!
Και στα 59 του κρατιέται σε απίστευτη φόρμα και μας πήγε τουλάχιστον 20 χρόνια πίσω . Παρόλου που έπαιξε μόνο ένα καμμάτι από το trash το setlist του ήταν πολύ καλό και με έμφαση στα κομμάτια κυρίως και με απόλυτο σεβασμό στο κόσμο που ήταν από κατώ. ALICE COOPER RESPECT!!!

παιδια ήταν κρίμα, επειδη ο Alice ήταν όντως τρομερός και φοβερος, αλλά εγω επειδη ημουν χαλασμένος για δικό μου προσωπικό λόγο δε το ευχαριστήθηκα καθόλου. το Steven τουλαχιστον καταφερε λίγο να με ‘ανεβασει’. τρομερό σετ λιστ, παρουσια, show, αλλά αν έχεις άλλα στο κεφάλι σου ότι και να κανει ο αλλος στη σκηνη το κεφι δεν ανεβαινει…

μπράβο στον παππου. ελπιζω να εχω παλι ευκαιρία για να τον απολαυσω όπως πρέπει.

παντως μου αρεσε τρομερά το σετ λιστ. παρα πολύ μεγάλη έμφαση δώθηκε στη περίοδο 71-75, κατά την οποία εξ αλλου κυκλοφόρησε μαζεμένα κάποια απο τα καλύτερα αλμπουμς της καριέρας του. ενα μεγαλο +100000 για το ακρως οπαδικο σετ λιστ. γιαυτο τον παω ρε γαμωτο!

βασικά όχι. δεν ήταν ίδιο. στο medley είχε άλλα κομμάτια και κάποια παιχτηκαν σε άλλη σειρά. λεπτομερές ριβιου ροκιν στην κεντρική:wink:

http://www.rocking.gr/article3576.php