24/11 ? Λέσχη υπογείως στη Καλλιδρομίου 94

[CENTER]
“Τον Ιούνιο που μας πέρασε, η Λέσχη Υπογείως στη Καλλιδρομίου 94 αντιμετώπισε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στα 11 χρόνια της ιστορίας της. Μέσα από δυσκολίες μαζευτήκαμε, εργαστήκαμε πάρα πολλές ώρες και μέρες και, με χρήματα από τις ταλαιπωρημένες μας τσέπες, ξαναφτιάξαμε τη Λέσχη από την αρχή. Θέλουμε τη βοήθεια όλων για να συνεχίσει η Λέσχη δυναμικά όπως πάντα. Ας στηρίξουμε τα Live και τις κατά καιρούς εκδηλώσεις. Η ώρα έναρξης που θα αναφέρεται στην αφίσα θα ισχύει αυστηρά. Ας στηρίξουμε το Bar της Λέσχης και όχι την τσέπη του καθόλου φιλικού ψιλικατζή στη γωνία. Ας κρατήσουμε το χώρο καθαρό, διότι είναι μεν αυτοδιαχειριζόμενος αλλά όχι αυτοκαθαριζόμενος. Ας τιμήσουμε το κουτί οικονομικής ενίσχυσης στην είσοδο. Είναι προϋπόθεση της ύπαρξης και της αυτονομίας μας.”
Λέσχη υπογείως στη Καλλιδρομίου 94.[/CENTER]

Και αυτή τη φορά να παιχτεί το “instrumental part” στο Demystification.

μη το χάσετε και αυτή τη φορά.

Χθες το εμαθα τελευταια στιγμη και δεν πηγα αλλα για αυριο παιζει σοβαρο ενδεχομενο να παω.

Eννοειται αυθημερον ταξιδακι.

Αλλα γιατι τοσο κρυφα ρε παιδια η ολη φαση (για Παρασκευη μιλαω περισσοτερο);;;

Σήμερα στη σαλόνικα είναι στις 12μιση το βράδυ μετά τους primordial.

τα λάιβ κανονίστηκαν τάχυστα

Steve Lake you do belong here. Ευχαριστώ τα παιδιά από την υπόγα.

δακρύσαν και τα μάρμαρα…έπος!!!

Σε ένα σημείο δάκρυσα. Ευτυχώς ήμουν ιδρωμένος και δεν φάνηκε.

Τι κι αν ηταν λιγα τα τραγουδια, τι κι αν μας 'φαγαν ποση ωρα τα projects της μπαντας του Steve, τι κι αν το βιολια μας μειωνε το punk feeling, τι κι αν ελειψαν 3-4 υμνοι,

η ανατριχιλα του να ακους ζωντανα τα “More Trouble”, “Dirty Squatters”, “Little Bit More”, “Subvert”, “Demystification”, “Dancing” (πανω απ’ ολα), “Can’t Cheat Karma”, “Did He Jump?” ειναι κατι το ανεπαναληπτο.