24-2-2013 enforcer live in athens

Πολύ ορεξάτη η μπάντα με τρομερή ενέργεια στο σανίδι! Ο ήχος μέτριος προς κακός, εξαερισμος μηδεν (κλασσικοτατο 8ball)! Η μπάντα φιλικη, καθονται μετα το λαηβ για φωτογραφια και αυτογραφα! Αυτα! :slight_smile:

εδιτ: Έσπειραν οι κονβιξιον

Εξαιρετικό live!
Scorcher δεν είχα ξανακούσει.Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς(άψογα φωνητικά-τίγκα ψηλές νότες).
Tους Convixion τους είχα δει το 2010 στο Harley Bar.Ομολογώ πως αυτή τους η εμφάνιση ήταν 10 φορές καλύτερη από την προηγούμενη.Τρελά κέφια και αλητείες!Έπεσε και [B]καραδιασκευάρα EXCITER-VIOLENCE AND FORCE!!![/B]
Oι Released Anger είναι εγγύηση στα lives ως γνωστόν…Σα να ήταν λίγο κουρασμένοι χθες ή εμένα μου φάνηκε;Ούτως ή άλλως βίασαν για μια ακόμη φορά…(μακάρι να έπαιζαν και λίγο παραπάνω¨:roll: )
Πρώτη φορά έβλεπα Enforcer.Πολύ δυνατή μπάντα,κάργα ενέργεια…αλλά μας τα χάλασε ο ήχος(με το ζόρι ακούγαμε τον Olof)…και πολύ καπνός!!!Κατά τ’ άλλα μια χαρά!

Υ.Γ.:[B]Τιμές Merchandise[/B]:
-Όλα τα Enforcer cd 15 ευρώ.
-Meshmerized by Fire 7" Single 10 ευρώ
-Death by Fire(βινύλιο) 20 ευρώ.
-Enforcer ραφτό 5 ευρώ.
-Enforcer μπλούζες 15 ευρώ.
(μπορεί και να είχε και άλλα και να μην τα πρόσεξα βέβαια :-k )

Ηχολήπτης “Κυττάρου” λαμβάνει ?

Επειδή είναι live που θα περάσουμε όλοι καλά, ας μην πούμε και εμείς τα ίδια .
αν και την προηγούμενη φορά κακός ήταν ο ήχος .

τελοσπάντων , αντε και το βράδυ whiskey και heavy metal !

Δεν φταίνε οι ηχολήπτες απαραίτητα, οι ENFORCER έχουν τη κακή συνήθεια να τσιτώνουν στο θεό το amplification της κιθάρας.

15 euro δλδ τα μπλουζακια.ενταξη ενα θα παρω σιγουρα.

Κατώτεροι των προσδοκιών μου να πω την αλήθεια. Από τότε που έφυγε o Zaars και ανέλαβε ο Olof τη κιθάρα φοβόμουν ότι θα έχανε σε απόδοση. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω την προηγούμενη φορά ήταν καλύτερος. Και είναι λογικό καθώς άλλο το να τραγουδάς μόνο και άλλο το να παίζεις και κιθάρα.
Γενικά δεν ξέρω ίσως περίμενα πολλά παραπάνω απ’ ότι έπρεπε από το live αλλά μου φάνηκε μέτριο.

Συνολικά παίξανε 1:20 χωρίς ανάσα και πολλά μπλα μπλα (βασικά καθόλου).

Οι υπόλοιπες μπάντες δεν είναι του γούστου μου αλλά οκ οι Released Anger είναι καταπληκτικοί σε αυτό που κάνουν, οι Convixion γαμάνε και Scorcher που δυστυχώς άκουσα μόνο το τελευταίο κομμάτι με άφησαν μαλάκα!

Cheers σε Savatage, Steven, Manowar! C’ya στο επόμενο live

Όταν μια συναυλία ξεκινά με το προηχογραφημένο Diamonds and Rust, τότε περιμένεις τα καλύτερα…και όντως λάβαμε τα καλύτερα σε μια κολασμένη 80λεπτη εμφάνιση των Enforcer, που θαρρώ πως δεν απογοήτευσε κανέναν στο ικανοποιητικά γεμάτο Οχτάμπαλο…πολύ καλό δέσιμο, άερας ανερχόμενου εώς και φτασμένου γκρούπ και αρκούντως βρώμικος και δυνατός ήχος…απο τη στιγμή που οι Maiden δεν παίζουν πια έτσι, εντελώς αναμενόμενα, καλά που υπάρχουν τέτοια γκρουπς που συνεχίζουν την κληρονομιά με σεβασμό στην παράδοση και χωρίς να μηρυκάζουν ξεδιάντροπα…αρκεί όσο περνάει ο καιρός και προστίθεται υλικό, να αυξάνεται και η διάρκεια παραμονής πάνω στο σανίδι…έτσι γίνεσαι θρύλος…

Θυμαται κανεις κομματια που παιξανε; Επισης, τα cd ειναι τα κανονικα που ξερουμε η οι χαρτινες θηκες; Σχεδια για μπλουζακια επισης βγαλανε παλι “δικο μας” για Ελλαδα; Κανα αλλο;

Οπως τα λες φιλε. Εχει παραγινει το κακο με τους ξεπεσμενους μεταλοπατερες και την δυναστεια τους.

…πωλούνταν τα 2 cd τους, Diamonds και Death by fire, 15 ευρώ έκαστο…το Diamonds στην κλασσική συσκευασία CD, το άλλο digipack με ενσωματωμένο ραφτό αν κατάλαβα καλά (δεν το άνοιξα ακόμα…χαχα)…τα μπλουζάκια όλα 15 ευρώ, και αν είδα καλά έχουν και φούτερ μπλούζα στα 30 ευρώ…απο σχέδια το εξώφυλλο του νέου δίσκου με την περιοδεία απο πίσω, ένα άλλο μάυρο μπλούζακι με ένα δράκο απο όσα είδα, και ένα άσπρο που μου άρεσε περισσότερο, με κοκκινάκι στα μανίκια, με έναν γυμνό θηλυκό διάβολο και το λογότυπο τους…επίσης σε βινύλιο το τελευταίο και ένα 7ιντσο αν είδα καλά…

Απ’ όσα διαβάζω, θα 'χουμε τρελά γούστα απόψε. Πένα και οι τιμούλες, μας βλέπω να παίρνουμε κάνα μπλουζάκι…

γαμήσανε Scorcher (πρωτοεμφανιζόμενοι) και Enforcer. Πολύ καλό live. Φάνηκε πάντως ότι οι Enforcer κράτησαν λίγες δυνάμεις για την μαγνητοσκόπιση του σημερινού live της Αθήνας.

Υ.Γ. ο ήχος χτες δεν ήταν καλός δυστυχώς…

πολλα γουστα το λαιβ θα ηταν πολλα περισσοτερα αν ηταν καλος ο ηχος…τους χαλασε πολυ αυτο…κατα τα αλλα πολυ μεταλ βραδια με ωραια σαππορτ ειδικα οι scorcher πολυ καλοι και γενικα ολοι…ενφορσερ πολυ ορεξη πανω στη σκηνη γενικα αλητεια ολοι απλα ο ηχος σε καποια σημεια χαλουσε τα παντα…δλδ τραγουδια που τα ξερω απεξω δεν καταλαβαινα τπτ…παιξανε πολλα απο το πρωτο παντως ειναι η αληθεια…

και ερχομαι και λεω εγω τωρα…πληρωσα 20 ευρω για να με βαλεις εναν 60αρη ηχοληπτη που ειχε πιει ο τυπος 10 ουισκια και δεν εβλεπε μπροστα του και δεν εκανε γενικα τπτ??
δε καταλαβαινεται οτι χανεται κοσμο ετσι?
θα μπορουσαμε να παραμιλαμε σμρ ελπιζω στην Αθηνα να εχετε καλυτερο ηχο…

Ω ρε μάνα!!

αιντεεεεεεεεεεεε!καλα να περασουμε!!!

Εφτασε η μεγαλη μερα… Παμε να τα σπασουμε με την μπανταρα σημερα. Ανυπομονω να ακουσω τα νεα κομματια live και να ξανακουσω τις κομματαρες απο τα 2 πρωτα αλμπουμ. Ευχομαι λογω και του live cd και dvd που θα κυκλοφορησουν απο την συναυλια, να εχουμε καλο ηχο.

[B][I]Katana, Katana
When it leaves your side to reap
Katana, Katana
Bringing rivers of blood to weep
The dew on the trees of Shiroyama
Has the color of your sun [/I][/B]

:drunk::vibrate::metal:

Ερωτηση για το setlist σε οσους τους ειδαν χθες

[SPOILER] Επαιξαν τα Running In Menace, High Roller, Walk With Me και On The Loose?[/SPOILER]

Αψεγάδιαστη, ονειρώδης, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση από τα πάλαι ποτέ πουλέν μου. :smiley:
Έχει γίνει ήδη σημείο αναφοράς.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος.

Εσκισαν.-

Ε τώρα πέρασε μια μέρα, τι να γράφουμε.

[SPOILER]ΚΑΥΛΕΣ.-[/SPOILER]

Κ-Α-Υ-Λ-Α!!!

Εγω μονο ακουγα τοσα χρονια (για τα λαιβ τους) δεν ηξερα! :stuck_out_tongue:

Ε μας γαμησε για τα καλα!!! 8)

Setlist οσο θυμαμαι (με σειρα δισκων οχι του live)

Black Angel, Mistress from Hell, Evil Attacker, Scream of the Savage, Midnight Vice, Roll the Dice, Katana, Take me to Hell, Take me out of this Nightmare, Death RIdes This Night, Mesmerised By Fire, Crystal Suite, Silent Hour/Conjugation, Satan.

Aν ξεχασα κανενα πειτε…

Ωραίο live το χθεσινό, αρκετός κόσμος, όλοι φάνηκε να περνάνε καλά. Προσωπικά, βρήκα την εμφανισή των Enforcer λίγο πιο κάτω από την προηγούμενη φορά, κυρίως επειδή τότε δεν ήξερα τι να περιμένω και είχα πάθει shock, ενώ τώρα και υποψιασμένος ήμουν και το συγκρότημα αναγκαστικά λόγω συνθηκών ήταν πιο στατικό (συγκριτικά πάντα) και δεν μου έκανε την ίδια αίσθηση. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι απόλαυση να τους βλέπεις στην σκηνή, η ενέργεια τους είναι απίστευτη. Convixion πολύ καλοί, Wrathblade δεν είχα ξαναδεί, με κέρδισαν πάντως.